Fitonasal pediatric spray 125ml ABOCA

Producator: ABOCA
Brand: ABOCA
Forma prezentare: lichid, 125 ml
Pret vechi: 52.26 lei
-40%
Pret remediu.ro:
27.20 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

 

Fitonasal Pediatric este un decongestionant formulat în mod special pentru a elibera nasul celor mici în caz de congestie și iritație a cavităților nazale cauzate de sindroame gripale, răceală obișnuită, rinite alergice și sinuzite, atât acute cât și cronice. Fitonasal Pediatric acționează prin TANNISAL, un complex molecular natural de taninuri și sare gemă, care interacționează cu mucoasa nazală având: acțiune descongestionantă, datorită unei acțiuni osmotice echilibrate, care favorizează mobilizarea apei din țesuturile congestionate fără a irita sau usca mucoasa; o acțiune protectoare asupra mucoasei datorită formării unui strat mucoadeziv și acțiunii antioxidante.Totodată, prin jetul său pulverizat cu flux continuu, produsul are o acțiune de curățare profundă a cavităților nazale prin care îndepărtează mucusul în exces și agenții patogeni, iritanți și alergenici din acesta (virusuri, bacterii, fum, smog, polen, substanțe iritante etc.). Această acțiune este deosebit de utilă pentru sugari, care nu își pot sufla nasul, și pentru copii, care nu își suflă nasul în mod corect.
Aceste caracteristici recomandă Fitonasal Pediatric, în special în cazul tusei cauzate de picurarea postnazală. De fapt, posibila stagnare a mucusului în cavitățile nazale și prezența microorganismelor și a substanțelor alergene, prin intermediul picurării postnazale, pot cauza tuse sau alte probleme precum durere de gât și otite medii.Fitonasal Pediatric nu conține substanțe decongestionante vasoconstrictoare și, datorită mecanismului său de acțiune non-farmacologică, nu dă dependență, nu usucă mucoasa nazală, nu irită și poate fi utilizat în mod frecvent, chiar și pentru perioade îndelungate. Utilizarea produsului la sugari și copii favorizează respirația și facilitează odihna pe timpul nopții.

AMBALAJ:
Fitonasal Pediatric este disponibil într-un recipient cu pulverizator dotat cu tehnologie de tipul „bag on valve” (BOV), care contribuie activ la eficiența produsului și oferă numeroase avantaje:
1 · Caracter practic - tehnologia BOV permite o pulverizare în flux continuu și în orice poziție, fiind deosebit de utilă în primii ani de viață;
2 · Ergonomie - vârful pulverizator a fost conceput pentru a se adapta chiar și nasului bebelușilor;
3 · Calitate - produsul este conținut într-un ambalaj izolat din exterior, care permite ieșirea produsului, dar nu și pătrunderea de aer, lichide sau alte reziduuri;
4 · Protejează mediul - conține azot, care nu este dăunător stratului de ozon.

    Mod de utilizare: Utilizați de cel puțin 2 ori pe zi, dimineața și seara, și de fiecare dată când este necesar. Pentru o acțiune decongestionantă eficientă și protectoare a mucoasei, folosiți Fitonasal Pediatric după cum urmează:

1. De la vârsta de 6 luni la un an :  Întindeți copilul pe o parte și introduceți vârful pulverizatorului în nara superioară, apoi pulverizați cu produs.  Repetați operațiunea în cealaltă nară, după ce întindeți copilul pe cealaltă parte.

 2. Peste vârsta de un an :Introduceți vârful pulverizatorului în nară și aplicați o mică presiune timp de câteva secunde. Curățați nasul copilului sau, dacă este posibil, încurajați-l să-l sufle și repetați pulverizarea în cealaltă nară. Clătiți pulverizatorul după fiecare utilizare, ținându-l sub un jet de apă caldă.

    ATENȚIONĂRI

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului. Dacă simptomele persistă, consultați medicul. A se utiliza exclusiv pe cale nazală. A se evita contactul cu ochii. În caz contrar, ochii trebuie spălați cu apă.
Atenție - Recipient presurizat: poate exploda dacă se încălzește. A nu se perfora și a nu se arunca în foc, nici măcar după utilizare. A se păstra la distanță de surse de căldură, suprafețe calde, scântei, flacără deschisă sau alte surse de aprindere. A nu se fuma. A se proteja de razele soarelui. A nu se expune la temperaturi mai mari de 50° C/122 °F. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

    Ingrediente

Substanțe funcționale: TANNISAL, complex molecular standardizat compus din: fracțiune taninică din Hamamelis și sare gemă (sare de extracție minieră netratată chimic).

Conține, de asemenea: apă, glicerină vegetală, suc de lămâie, Nahcolite (bicarbonat de sodiu natural).

Produsul nu conține conservanți.

 

Supliment meditatie

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ser fiziologic
20ml VIVA PHARMA

18.98 lei
Fitonasal pediatric spray de la ABOCA are un gramaj de 125ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 52.26 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Nas si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Fitonasal pediatric spray 125ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ABOCA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.