Hyper cardio 60cps HYPERICUM

Producator: HYPERICUM IMPEX
Brand: HYPERICUM
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 37.85 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
35.20 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Supliment alimentar cu rol adjuvant in mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular.

Recomandari:
Adjuvant in protejarea si refacerea bunei functionari a sistemului cardiovascular. Faciliteaza reglarea naturala a tensiunii arteriale si mentinerea unui ritm cardiac normal. Stimuleaza rezistenta naturala a peretilor capilari si favorizeaza buna circulatie a sangelui in organism. Ajuta la calmarea, in mod natural, a sentimentelor de teama sau neliniste si la obtinerea unui somn odihnitor.

Proprietati:
Actiune cardiotonica si cardioprotectoare, hipotensoare, coronarodilatatoare, diuretica, antiinflamatoare, antispastica si calmanta.

Mod de folosire:
Pentru adulti, doza recomandata este de 3-6 capsule pe zi, cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, dupa mesele principale. Cura recomandata este de 2 luni cu o pauza de 2 saptamani. Daca suplimentul alimentar este bine tolerat, cura se poate prelungi, fara pauze, insotind tratamentul de baza prescris de medic, acolo unde acesta exista. De asemenea, se recomanda adoptarea unui stil de viata sanatos, cu o dieta hiposodica, echilibrata, de preferinta formata din alimente locale, cat mai putin procesate si in special bazata pe fructe si legume proaspete. Este recomandata limitarea consumului de alcool, sare, zahar si grasimi (in special cele de tip trans). Nu in ultimul rand, este recomandata renuntarea la fumat.

Compozitie:
Extract integral, 100% natural din urmatoarele plante: flori si frunze de Paducel-(Crataegus monogyna), Talpa-gastei-(Leonurus cardiaca), radacina de Valeriana-(Valeriana officinalis), Coada-calului-(Equisetum arvense), Coada-soricelului-(Achillea millefolium), frunze de Mesteacan-(Betula verrucosa), frunze de Vasc-(Viscum album), flori de Tei-(Tilia cordata), Tintaura-(Centaurium umbellatum), Sunatoare-(Hypericum perforatum), maltodextrina.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Paducel
Talpa gastii
Valeriana
Coada calului
Coada soricelului
Mesteacan
Vasc
Tei
Tintaura
Sunatoare
Maltodextrin

Alte produse similare

Ceai antibronsitic HYPERICUM
Ceai antibronsitic
HYPERICUM
Ceai antibronsitic HYPERICUM
Ceai antibronsitic
HYPERICUM
Ceai antistres HYPERICUM
Ceai antistres
HYPERICUM
Ceai antistres HYPERICUM
Ceai antistres
HYPERICUM
Ceai cardiotonic HYPERICUM
Ceai cardiotonic
HYPERICUM
Ceai cardiotonic HYPERICUM
Ceai cardiotonic
HYPERICUM
Ceai din flori… HYPERICUM
Ceai din flori…
HYPERICUM
Ceai hipocolesterolemiant HYPERICUM
Ceai hipocolesterolemiant
HYPERICUM
Ceai de ierburile… HYPERICUM
Ceai de ierburile…
HYPERICUM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colostrum
60cps ROTTA NATURA

37.27 lei
Drojdie din orez rosu
30cps ROTTA NATURA

25.96 lei
Hyper cardio de la HYPERICUM are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 37.85 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine paduceltalpa gastii, valeriana, coada calului, coada soricelului, mesteacan, vasc, tei, tintaura, sunatoare, maltodextrin, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Hyper cardio 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HYPERICUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre paducel:

Nu am gasit vreun articol relevant.