Insuveg forte 90cps MEDICINAS

Producator: MEDICINAS BIO PLUS
Brand: MEDICINAS
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret vechi: 244.01 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
231.81 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
24 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Detalii

Supliment alimentar impotriva diabetului.

Diabetul este o afecțiune întâlnită frecvent în rândul românilor, cele mai recente statistici arătând că peste 823.000 de persoane suferă de această boală, însă numărul lor ar putea fi chiar mai mare, în condițiile în care nu toți sunt diagnosticați, potrivit datelor furnizate de ministrul Sănătății. Totuși, aceste persoane au șansa la o viață normală, întrucât specialiștii în medicină naturopată, împreună cu renumitul prof.dr. Ovidiu Bojor au realizat Insuveg Forte, un remediu naturist ce ajută la reglarea glicemiei și la combaterea altor simptome date de această afecțiune. 

Renumitorul prof. dr. Ovidiu Bojor a descoperit, în urmă cu mai mulți ani, beneficiile extraordinare pe care le are castravetele amar. Totul a pornit de la o vizită pe care a făcut-o în Nepal, acolo unde a constatat că oamenii nu sufereau de diabet. Iar acest lucru se datora unui soi de castravete asiatic, amar, care făcea parte din alimentația lor. Astfel, el a descoperit insulina vegetală, care este o adevărată comoară pentru sănătate. Extrasă din castravetele amar, insulina vegetală, cunoscută sub numele de Insuveg, ajută la reglarea glicemiei din sânge, dar nu numai. 

Așadar, experții în medicină naturopată și prof. dr Ovidiu Bojor vă pun la dispoziție Insuveg Forte, un remediu naturist ce este obținut din ingrediente naturale, toate având puterea de a proteja și de a stimula formarea celulelor beta din pancreas, precum și de a reduce cantitatea de glucoză prin inhibarea gluconeogenezei. 

Așadar, persoanele diagnosticate cu diabet ar trebui să consume Insuveg Forte, un supliment alimentar, ce este recomandat a fi luat de trei ori pe zi, câte o capsulă, înainte de masă. Vor reuși să țină în frâu această boală și vor combate cu ușurință simptomele asociate diabetului, indiferent că vorbim de diabetul de tip 1, 2 sau gestațional.

Ingrediente

Insuveg Forte este un remediu naturist ce este obținut printr-un mix de ingrediente, precum:

- castravete amar (Momordica charantia) este o sursă excelentă de antioxidanți, motiv pentru care ajută la reducerea glucozei din sânge grație puterii de a inhiba gluconeogeneza. Ajută, de asemenea, la protejarea și la stimularea formării celulelor beta din pancreas.

- extract din fructe de afin (Vaccinium myrtillus), care are un conținut de vitamine A, B1, B2 și C, precum și calciu, magneziu și potasiu, având puterea de a îmbunătăți vascularizarea pancreasului și de a preveni retinopatia dibatului, dar și de a proteja pereții vasculari și de a împiedica apariția varicelor și a reumatismului.

- floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) - conține flavonoizi, steroli, cumarine, maltol, ulei volatil și alcaloizi, astfel că are proprietăți sedative. Este recomandat persoanelor diabetice, deoarece tratează anxietatea, stările de stres, insomniile și iritabilitatea. 

- turmeric - Curcuma - este o sursă excelentă de antioxidanți, dar și de curcumin, o substanță ce ajută la tratarea inflamațiilor, dar și reglează și nivelul de glucoză din sânge și sporește secreția de insulină a pancreastului. Este indicat, în special, pacienților cu diabet de tip 2, întrucât reduce nivelul de colesterol ”rău” LDL, precum și riscul de apariție a bolilor cardiovasculare. 

- extract din frunze de afin (Vaccinium myrtillus) are un conținut bogat de antioxidanți, acid elagic, vitamine de tip A, B, C, E, precum și acizi organici, fapt pentru care reglează glucoza din sânge, protejează și regenerează vasele capilare sanguine din piele și din retină și reduce riscul de sângerare. Mai mult de atât, acestea sunt responsabile de reglarea nivelului de zahăr din sânge, precum și la îmbunătățirea secreției de insulină. 

- pulbere din frunze de Gymnema sylvestre - este un ingredient regăsit în Insuveg Forte, ce are rolul de a reface celulele pancreatice secretoare de insulină, de a spori secreția de insulină și de a îmbunătăți capacitatea celulelor de a utiliza glucoza. Grație conținutului de acid gymnemic și gumarin, acesta reduce pofta de dulce și combate dependența de dulciuri. 

 - beta-caroten - este bogat în vitamina A, astfel că ajută la combaterea problemelor oculare, cu care se pot confrunta pacienții atunci când diabetul avansează. 

- extract din fructe de piper negru - este o sursă de potasiu, mangan, vitamina K și vitamina C, fapt pentru care previne inflamarea țesuturilor și a bolilor asociate diabetului,

- picolinat de crom este responsabil de reglarea cantității de zahăr pe care o absoarbe organismul, dar are și puterea de a echilibra glucoza din sânge. 

Mod de utilizare

Cate o capsula, de 3 ori pe zi, inainte de masa, cu un pahar mare de apa.

Stress CTRL

Parerile clientilor

Foarte multumitor
scrisa de Ioana / 27.11.2019 15:53

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ego potent
20cps VITACARE

65.25 lei
Insuveg forte de la MEDICINAS are un gramaj de 90cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 244.01 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Diabet si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Insuveg forte 90cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la MEDICINAS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.