•
Contine acid linoleic ce ajuta la mentinerea colesterolului in limite normale
DETALII Lecitina apartine fosfolipidelor si este una din componentele de baza ale membranei celulare. Se regaseste in concentratii mari in tesutul nervos, in ficat, inima, muschi si in fibrele nervoase. Fiind implicata intr-o mare varietate de procese metabolice, lecitina este folosita frecvent ca si supliment alimentar. Lecitina obttinuta din soia are un continut ridicat de acid linoleic ce ajuta la mentinerea colesterolului in limitele normale. Resveratrolul este un polifenol ce se regaseste in strugurii de vin , contribuind la protectia vitei de vie impotriva diversilor daunatori . Resveratrolul este mentionat frecvent, in special in cazul “Paradoxului Francez” ce coreleaza consumul de vin rosu cu vitalitatea si longevitatea.
COMPOZIÅ¢IE Lecitina 522,8 mg; (standardizata: 95 % complex de fosfolipide) Extract de vin din struguri 10,0 mg; (standardizat: 2 % resveratrol) Drojdie de vin 200,0 mg;
DOZARE Ca supliment alimentar, 1 – 3 tablete zilnic.
NOTIFICÄ‚RI A nu se depasi portia zilnica recomandata. A se pastra intr-un loc uscat, ferit de luminaa, la o temperatura de sub 25° Celsius. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se administra copiilor sub 3 ani. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat