Lotiune cu extract de mimoza tenuiflora 30ml LAUR MED

Producator: LAUR MED
Brand: LAUR MED
Forma prezentare: crema, 30 ml
Pret magazine: 27.99 lei
Pret remediu.ro:
24.34 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Produs natural obtinut dupa o reteta originala de catre specialisti (farmacisti, medici, biologi), pe baza de extracte mimoza tenuiflora, recomandat ca ADJUVANT cu eficacitate mare in tratarea bolilor de piele, arsuri de gradul II si III, alergii, psoriazis, zona zoster, cicatrizeaza fara urme dermatoze de orice fel, acnee, pete, ciuperci, herpes.

Forma farmaceutica si compozitia:
Produsul AUR DERM MIMOZA cu extract de Mimosa Teuniflora poir, cunoscut si folosit de secole cu eficacitate mare asupra bolilor de piele pentru uz topic cu actiune antiinflamatoare, eficace in tratarea arsurilor (inclusiv a celor datorate iradierii sau cobaltoâ€┬Éterapiei), a oricarui tip de dermatoze, herpes, zona zoster, regenereaza pielea si vindeca forme usoare de cancer de piele. De asemenea produsul poate fi utilizat ca ADJUVANT (singur sau cu alte medicamente) in tratarea psoriazisului.
Este acceptat de FDE in USA.

Precautii: Fiind produs nou si mai putin studiat, pulverizati locul afectat de 2,3 ori pe zi – faceti observatiiâ€┬É cel mai bun doctor sunteti voi pacientii. Cereti sfatul persoanelor competente daca boala evolueaza bine sau nu. Nu este indicat pesoanelor care au antecedente, hipersensibilitate la ingrediente. La gravide nu a fost studiat.
De aceea se recomanda inainte de inceperea tratamentului sa fie consultat un medic dermatolog. In timpul tratamentului este recomandat: un regim alimentar adecvat (fara carne).
A se evita contactul cu ochii.
A nu se lasa la indemana copiilor.

Doze si mod de administrare: uz extern
Pentru obtinerea unor rezultate bune, se va pulveriza locul afectat cu lotiunea MIMOZA SPRAY, iar dupa 10 minute se va folosi obligatoriu crema MIMOZA.

Acest produs contine:

Arborele pielii

Alte produse similare


Crema cu mimoza…
LAUR MED

Crema cu mimoza,…
LAUR MED

Spray cu mimoza,…
LAUR MED

Lotiune cu extract…
LAUR MED

Psorizin
CONIMED

Parerile clientilor

extraordinar
scrisa de marilenatariq_1 / 21.05.2014 17:17

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Crema cu mimoza tenuiflora
30ml LAUR MED

26.37 lei
Crema cu propolis 5%
30ml LAUR MED

6.51 lei
Crema cu mimoza, smirna si propolis
30ml LAUR MED

25.02 lei

Citeste despre arborele pielii:

Nu am gasit vreun articol relevant.