LypoSalve Adaptive Skin Care 50gr NATURE'S DEFENSE

Producator: NATURE'S DEFENSE
Brand: NATURE'S DEFENSE
Forma prezentare: crema, 50 gr
Pret magazine: 188.83 lei
Pret remediu.ro:
164.20 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
16 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

LypoSalve Adaptive Skin Care este mai mult decât o simplă cremă medicinală. Este o cremă medicinală premium, terapeutică, deosebită, pe bază de salvestroli activi lipozomali, benefică într-o multitudine de afecțiuni sau probleme ale pielii, de la o arsură solară până la cancer de piele (melanom) și psoriazis.

 

CE SUNT SALVESTROLIISalvestrolii sunt substanțe (stilbenoizi, stilbene, acizi carboxilici, bioflavonoizi) produse în mod natural de plante pentru a se apăra de factori patogeni (fungi, viruși, bacterii, raze ultraviolete, insecte), reprezentând practic sistemul imunitar al plantelor. Aparțin grupei fitoalexinelor și au un gust amar sau acru-înțepător, găsindu-se în concentrații apreciabile în special în părțile plantelor organice (bio), netratate cu pesticide, care intră în contact cu factorii care le pot dăuna: părțile externe ale rădăcinilor, cojile de fructe, frunzele și semințele. În organismul uman, salvestrolii au un efect de inhibare și distrugere a celulelor canceroase, fără a afecta în vreun fel celulele sănătoase. Mai mult decât atât, aceștia ajută la eliminarea oricărei celule care a deviat de la activitatea pentru care a fost inițial creată - celule afectate de viruși, bacterii, fungi, etc.
Dieta omului modern, care consumă plante (fructe, legume, zarzavaturi, etc.) pesticidate și soiuri noi hibridizate și sărăcite în nutrienți, este cu până la 90% mai săracă în salvestroli decât dieta de acum 50-100 de ani,
ajungând cu mare dificultate la 20 de puncte pe zi de salvestroli. Acest fapt ar putea explica destul de ușor explozia de cancer din zilele noastre. Persoanele care includ în alimentație porții suficiente (minim 3 pe zi) de plante bio, precum: spanac, varză, castravete, vinete, dovleac, țelină, ardei, fructe de pădure (afine, mure, zmeură, etc.), pepene galben, ananas, struguri, mere, prune, citrice, smochine, busuioc, păpădie, pătrunjel, mărar, salvie, mentă, rozmarin, etc., sunt mult mai bine protejate împotriva cancerului de orice tip decât persoanele care au o alimentație bazată exclusiv pe fructe, legume și ierburi tratate și stropite, precum și pe alimente procesate. Însă, chiar și cu o dietă organică, în condițiile în care solurile nu mai sunt la fel de bogate în nutrienți ca acum 100 de ani, poluarea este mult mai mare, factorii carcinogeni sunt mult mai mulți, iar soiurile de plante cultivate în prezent, chiar și bio, nu mai sunt în totalitate cele străvechi, ci sunt în mare parte soiuri noi, hibridizate, sărăcite în fitonutrienți, pentru a obține cantități mari de salvestrol este necesar să luăm un supliment alimentar pe bază de salvestroli.

Salvestroli din abundenta

 

CUM AU FOST DESCOPERIȚI ȘI CUM ACȚIONEAZĂ SALVESTROLII
La începutul anilor ′90, profesorul și cercetătorul englez Dan Burke, împreună cu echipa sa de cercetare de la Universitatea din Aberdeen, a făcut o descoperire deosebit de importantă - enzima CYP1B1 a citocromului P450, necunoscută până atunci. Lucrul cu adevărat remarcabil a fost faptul că enzima putea fi găsită numai în celulele canceroase umane și deviante de toate tipurile, nu și în celulele sănătoase normale.
Profesorul Burke, împreună cu
profesorul chimist clinician Gerry Potter, de la Universitatea din Montfort, și-au pus întrebarea dacă nu cumva în alimente există compuși naturali care odată activați de enzima nou descoperită pot deveni citostatici.
«Se estimează că aproximativ 1000 de celulele canceroase se dezvoltă în organism în fiecare zi. Acestea sunt, în general, îndepărtate rapid și eficient și nu conduc la formarea de tumori. Decât să ne întrebăm de ce oamenii fac cancer, ar fi mai corect să ne întrebăm de ce oamenii NU fac cancer», și-au spus Potter și Burke. Pe baza acestui raționament, profesorii au început cercetarea și au indentificat mai mult de douăzeci de fitonutrienți în fructe, legume și ierburi organice, care aveau ca numitor comun, odată activați de enzima CYP1B1, capacitatea de a intoxica celulele canceroase de orice tip și de a le provoca moartea. Fitonutrienții respectivi - care formează un grup farmacofor de substanțe înrudite chimic - au primit numele de salvestroli.

Mecanismul de actiune al salvestrolilor

Enzima CYP1B1, care este și marker tumoral, există numai în celulele deviante, canceroase, mutagene, nu și în cele sănătoase, normale, fapt pentru care acțiunea salvestrolilor este selectivă, acționând ca citostatici naturali, netoxici, doar pentru celulele anormale. Celulele sănătoase utilizează salvestrolii ca nutrienți. 

Profesorul Burke descrie Salvestrolul ca fiind „cea mai importantă descoperire în nutriţie
de la descoperirea vitaminelor încoace”.MAI MULTE DESPRE LYPOSALVE Adaptive Skin Care
LypoSalve Adaptive Skin Care, cremă, conține o formulă pe bază de salvestroli activi care, prin tehnologia FYTOSOMETM, sunt înglobați într-o suspensie fosfolipidă marină ce le asigură un sistem de administrare lipozomal cu o biodisponibilitate foarte mare (se absoarbe cu ușurință în celulele țintă ale pielii, este foarte eficientă și acționează rapid). După absorbția în epidermă, salvestrolii vor fi metabolizați de către enzima CYP1B1 pentru a da naștere unor compuși de reglare celulară. Rezultatul va fi distrugerea celulelor anormale, deviante, mutagene, canceroase, aberante - procesul ajutând la refacerea ciclului celular normal. Odată ajunși pe piele, salvestrolii vor ajuta și la eliminarea tuturor celulelor afectate de acțiunea ciupercilor, virușilor și a bacteriilor - de fapt, a oricărei celule care a deviat de la activitatea pentru care a fost inițial creată, protejând totodată celulele sănătoase de acțiunea agenților patogeni și a radicalilor liberi.

LypoSalve are capacitatea de a regenera, revigora și hidrata puternic pielea, atât pe cea sănătoasă, cât și pe cea afectată de diverse dezechilibre sau afecțiuni. Salvestrolii lipozomali topici (aplicați pe piele) au în timp un efect antiaging local. Asigură și o oarecare protecție solară.LYPOSALVE Adaptive Skin Care ESTE INDICATĂ CA ADJUVANT ÎN

 


 • Cancer de piele (melanom, carcinom cu celule scuamoase și bazale);
 • Infecții dermatologice de natură fungică, bacteriană sau virală;
 • Dermatită atopică;
 • Dermatită seboreică;
 • Acnee;
 • Foliculită;
 • Psoriazis;
 • Leziuni dermatologice benigne;
 • Piele uscată și deshidratată;
 • Pigmentare anormală a pielii;
 • Furunculi;
 • Îmbătrânire prematură a pielii;
 • Zona Zoster, etc.


Salvestrolii activi lipozomali sunt benefici în orice boală de piele!


ATENȚIE: Pentru maximizarea eficienței terapeutice, mai ales în afecțiuni precum psoriazis, cancer de piele, dar nu numai, crema LypoSalve se poate combina cu administrarea internă de salvestrol capsule: Salvestrol Platinum (2000 de puncte potență de salvestroli per capsulă) sau Salvestrol Shield (350 de puncte potență de salvestroli).COMPOZIȚIE LYPOSALVE ADAPTIVE SKIN CARE 50g NATURE'S DEFENSEINGREDIENTE CREMĂ: Apă, ulei de migdale dulci (Prunus amygdalus duleis), alcool cetearilic, glicerină, polisorbat 40, ulei de cocos (Cocos nucifera), tocoferol (vitamina E), cleat de fenoxietanol sorbitan, acid citric, fosfat acid disodic, Citrus aurantium (portocală amară), extract de alge marine (Laminariales), alcool stearilic.

NOTĂ: Lyposalve Adaptive Skin Care este rezultatul unor tehnici de extracție atent controlate, fiind dezvoltată pentru a maximiza randamentul compușilor doriți, fără a compromite beneficiile potențiale ale compușilor suplimentari sinergici proveniți din plantele folosite ca materiale sursă.
PRODUCĂTOR: Nature's Defense, Noua Zeelandă.
UNIC IMPORTATOR și DISTRIBUITOR pentru România: SC. Hyperfarm SRL.MOD DE ADMINISTRARELypoSalve Adaptive Skin Care se poate aplica pe toată pielea corpului (pe față, spate, gât, decolteu, abdomen, picioare, urechi, scalp, zona intimă, chiar și pe unghii).

PIELE FĂRĂ LEZIUNI: se aplică un strat fin de cremă și se masează ușor până la absorbția completă. Se poate aplica de 1 până la 3 ori pe zi. LypoSalve se va absorbi rapid, iar pielea va deveni mătăsoasă și moale (pentru o absorbție mai ușoară a salvestrolilor activi se recomandă curățarea în prealabil a pielii).
PIELE CU LEZIUNI: se aplică ușor crema pe zona cu probleme, de 2-3 ori pe zi, și se masează până la absorbția în totalitate.
PENTRU INFECȚII (pe pielea întregului corp sau pe unghii): se aplică de două ori pe zi, dimineața și seara. Dacă o aplicați pe mâini sau pe picoare, spălați înainte de fiecare aplicare.

NU SE APLICĂ PE RĂNI DESCHISE (în schimb, se poate aplica în zona care înconjoară rana).
LypoSalve nu acționează mai repede sau mai bine dacă se aplică în exces. Folosiți cu moderație! Utilizați atât cât este suficient pentru a acoperi zona afectată cu un strat subțire de cremă.
Poate fi aplicată de mai multe ori pe zi, în funcție de gravitatea problemei, chiar și pe suprafațe mai mari, după cum este necesar în funcție de întinderea afecțiunii.

 

 ATENȚIONĂRI • Salvestrolii NU dăunează organismului, nu sunt toxici, nu au efecte secundare.
 • NU VĂ APLICAȚI LypoSalve pe piele împreună cu alte creme care conțin: ginkgo biloba, extract de grapefruit, sunătoare, canabis (marijuana), cbd oil, resveratrol, ginseng, amigdalină (vitamina B17), hesperidină, calciu d-glucarat.
 • LypoSalve este benefică și pentru bolile de piele ale animalelor.
 • Urmați sfatul unui medic dacă aveți probleme de sănătate.

 

CONTRAINDICAȚIIA nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente.
A se păstra ferit de căldură și umiditate în ambalajul original.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, fără acordul medicului sau a terapeutului.
A nu se folosi dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Apa
Ulei de migdale dulci
Ulei de cocos
Vitamina e
Acid citric
Citrus aurantium
Extract de alge marine (laminariales)

Alte produse similare

Extract glicerinat… PLANTAVOREL
Extract glicerinat…
PLANTAVOREL
Extract de cretisoara PLANTAVOREL
Extract de cretisoara
PLANTAVOREL
Extract glicerinat… PLANTAVOREL
Extract glicerinat…
PLANTAVOREL
Extract glicerinat… PLANTAVOREL
Extract glicerinat…
PLANTAVOREL
Apa de trandafir HERBALSANA
Apa de trandafir
HERBALSANA
Apa de trandafir HERBALSANA
Apa de trandafir
HERBALSANA
Spray nazal cu… HERBALSANA
Spray nazal cu…
HERBALSANA
Gel de dus cu parfum… HERBALSANA
Gel de dus cu parfum…
HERBALSANA
Gel de dus cu aroma… HERBALSANA
Gel de dus cu aroma…
HERBALSANA

Parerile clientilor

O cremă de nora 100!
LypoSalve chiar este o cremă extraordinară, își merită fiecare leu din preț. Felicitări!
scrisa de Mr. Nick / 19.11.2020 18:05
super crema
merita sa fie mai cunoscuta, este exceptionala
scrisa de Nuta Gabriel / 30.07.2020 23:31

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

70.49 lei
Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
100gr ALBEENA

105.00 lei
Balsam cu propolis si galbenele
30ml ALBEENA

16.00 lei
LypoSalve Adaptive Skin Care de la NATURE'S DEFENSE are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 164.20 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ureche si contine apaulei de migdale dulci, ulei de cocos, vitamina e, acid citric, citrus aurantium, extract de alge marine (laminariales), . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre LypoSalve Adaptive Skin Care 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NATURE'S DEFENSE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.