Melatonina 5mg 60cpr VITAKING

Producator: VITAKING
Brand: VITAKING
Forma prezentare: comprimate, 60 buc
Pret magazine: 50.97 lei
Pret remediu.ro:
44.32 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Melatonina este un somnifer natural. Spre deosebire de somniferele clasice, melatonina creeaza un somn natural, de durata, ajutandu-va sa va trezti odihnit si inviorat.
Exista foarte multe motive pentru care oamenii nu pot sa doarma. Unul dintre acestea poate fi productia insuficienta de melatonina, un hormon natural, care este eliberat in creier, ca raspuns la venirea noptii.
Melatonina este secretata de o mica glanda numita glanda pineala, care se afla in centrul creierului. Pe masura ce nivelul de melatonina creste, se instaleaza somnolenta si simtti nevoia sa adormti.
Exista mai multe lucruri care pot afecta nivelele de melatonina din corp, iar varsta este unul dintre ele. Pe masura ce oamenii imbatranesc, incidenta tulburarilor de somn creste, sugerand faptul ca refacerea nivelului acestui hormon ar putea fi de ajutor.
Cercetarile au aratat ca persoanele care au probleme de somn pot fi ajutate de suplimentele alimentare cu melatonina. Defapt, in unele studii, cei care folosesc medicamentele hipnotice (somnifere) in mod regulat au reusit sa inlocuiasca somniferele cu melatonina, imbunatatind astfel substantial calitatea somnului. Spre deosebire de somniferele hipnotice, melatonina creeaza un somn natural, de durata, dandu-va senzatia ca va trezti inviorati.

INGREDIENT ACTIV:
Melatonina 5mg

Alte ingrediente: fosfat dicalcic, celuloza microcristalina, stearat de magneziu (de origine vegetala), dioxid de siliciu, carboximetilceluloza.

Doza zilnica recomandata: un comprimat, cu 1/2-1 ora inainte de culcare. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura, umiditate si lumina excesiva. Nu depasti doza zilnica recomandata! Nu lasati la indemana copiilor!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Melatonina5.00mg

Alte produse similare

Mellow tonin JARROW FORMULAS
Mellow tonin
JARROW FORMULAS
Somn linistit HYPERICUM
Somn linistit
HYPERICUM
Phyto melatonina PRO NATURA
Phyto melatonina
PRO NATURA
Melatonina COSMOPHARM
Melatonina
COSMOPHARM
Sedoral FARMACLASS
Sedoral
FARMACLASS
Nervocalmin somn… BIOFARM
Nervocalmin somn…
BIOFARM
Somnus melatonina BIOEEL
Somnus melatonina
BIOEEL
Melatonina 3MG ADAMS SUPPLEMENTS
Melatonina 3MG
ADAMS SUPPLEMENTS
Sweetest dreams SOLGAR
Sweetest dreams
SOLGAR

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Chaga C-Max Extract concentrat
60cps PROVITA

76.05 lei
Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Melatonina 5mg de la VITAKING are un gramaj de 60cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 44.32 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Stress si somn si contine melatonina. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Melatonina 5mg 60cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAKING ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.