Non dolor 50ml AYURMED

Producator: STAR INTERNATIONAL MED
Brand: AYURMED
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret vechi: 34.66 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
32.23 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Principiile active din unguentul NON DOLOR se absorb usor prin piele si amelioreaza cu rapiditate durerea din afectiunile articulare (reumatismul inflamator, degenerativ, abarticular), suprasolicitari sau traumatisme osteo-articulare. Calmeaza durerile musculare difuze sau localizate, crampele musculare sau durerile dupa efort fizic intens sau contuzii. NON DOLOR stimuleaza circulatia periferica a sangelui favorizand regenerarea celulara. Actiunea usor revulsiva a unguentului produce o senzatie confortabila de cald la nivelul pielii, conducand la eliminarea disconfortului. Uleiurile esentiale din extractele vegetale au, de asemenea, actiune antibacteriana si antifungica, prevenind infectiile locale.

MOD DE UTILIZARE:
Pentru uz extern! Se aplica unguentul pe zona afectata si se maseaza foarte usor. A se evita contactul cu ochii, mucoasele si ranile deschise. La contactul accidental cu ochii se va clati cu apa din abundenta!

Nici o casa fara NON DOLOR!

Ingrediente:

  • Mentha piperita (Menta), extract din frunze – 5g;
  • Gaultheria fragrantissima (Salcie de Himalaya), extract din frunze-5g;
  • Pinus roxburghii (Pin indian ), extract din rezina – 5g;
  • Eucalyptus globulus (Eucalipt albastru), extract din frunze – 5g;
  • Cinnamomum camphora (Arborele de camfor), extract din frunze – 5g;
  • Trachyspermum ammi ( Yavani), extract din seminte – 5g;
  • Melaleuca leucodendron (Cajeput), extract din frunze – 5g;
  • Petrolatum (Vaselina) – ad 100g.

Plante:

  • Mentha piperita (menta) – extractul uleios din frunzele de menta are proprietati analgezice si antireumatice. De asemenea, ajuta la calmarea iritatiilor pielii si muscaturilor de insecte. Are un efect racoritor si calmant asupra locurilor dureroase si inflamate ale corpului. Mentolul si camforul au proprietati analgezice locale usoare. Are efect bactericid si fungicid.
  • Gaultheria fragrantissima (Salcie de himalaya) – extractul uleios din Salcia de Himalaya are actiune antiinflamatoare, analgezica datorita continutului mare de salicilat de metil, fiind calmant al durerilor osteo-articulare si musculare. Activeaza circulatia sanguina favorizand regenerarea celulara.
  • Pinus roxburghii (Pin) – extractul din rasina este adjuvant in ameliorarea durerilor din sciatica, lumbago, artrita, crampe musculare, reumatisme. Este un usor drenor limfatic.
  • Eucalyptus globulus (Eucalipt albastru) – extractul uleios din frunze este un antiseptic local foarte puternic. Uleiul de eucalipt contine 70-80% eucaliptol (1,8 cineol) care este rapid absorbit de la locul aplicarii. Eucaliptolul are actiune antiinflamatoare deoarece inhiba metabolismul acidului arachidonic si productia de citochine. Extractul de eucalipt este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vremea rece. Este eficient pentru eliminarea starilor de oboseala mentala si a durerilor musculare.
  • Cinnamomum camphora (Arborele de camfor) – extractul din frunze contine o cantitate mare de ulei volatil. Componentul principal al uleiului volatil este camforul (68%) care are actiune antipruriginoasa, antialgica, antiinflamatoare, lubrefianta si de stimulare a circulatiei sanguine periferice. Sustine drenajul limfatic. Este antibacterian si antifungic.
  • Trachyspermum ammi (Yavani) – extractul uleios din seminte contine ulei esential al carui component principal este timolul. Are actiune antiinflamatoare si analgezica. Este de asemenea antibacterian, antifungic si antiviral foarte eficient.
  • Melaleuca leucadendron (Cajeput) – extractul din frunze contine principii active care au actiune antiinflamatoare la nivelul articulatiilor si muschilor. Are actiune antibacteriana, antifungica si antivirala fiind eficient in infectii bacteriene superficiale.
  • Petrolatum (Vaselina) – este un excipient care amplifica senzatia de cald la nivelul pielii fiind oclusiv pentru ingredientele volatile. Asigura beneficiul maxim pentru pacient prevenind evaporarea uleiurilor esentiale din produs.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Menta5.00g
Salcie de himalaya5.00g
Pin5.00g
Eucalipt5.00g
Arborele de camfor5.00g
Yavani5.00g
Arbore de ceai5.00g

Alte produse similare

Coughend, sirop… AYURMED
Coughend, sirop…
AYURMED
Coughend, sirop… AYURMED
Coughend, sirop…
AYURMED
Gout star, pentru… AYURMED
Gout star, pentru…
AYURMED
Calmotusin DACIA PLANT
Calmotusin
DACIA PLANT
Drenor hepatic DACIA PLANT
Drenor hepatic
DACIA PLANT
Ginkgo biloba 1+1… DACIA PLANT
Ginkgo biloba 1+1…
DACIA PLANT
Ceai de menta DACIA PLANT
Ceai de menta
DACIA PLANT
Respiral forte… DACIA PLANT
Respiral forte…
DACIA PLANT
Tonic cardiac DACIA PLANT
Tonic cardiac
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Reducerea senzatiei de foame
60cps vegeta NUTRIFIC

40.00 lei
Hepamix
50cps FARMACLASS

34.21 lei
Non dolor de la AYURMED are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 34.66 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijire personala si contine mentasalcie de himalaya, pin, eucalipt, arborele de camfor, yavani, arbore de ceai, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Non dolor 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AYURMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.