Para free 90cps ORGANIKA

Para free 90 cps ORGANIKA
Producator: ORGANIKA
Brand: ORGANIKA
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret magazine: 116.96 lei
Pret remediu.ro:
101.70 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Parazitii intestinali sunt prezenti la absolut toate persoanele, de la copii si pana la adulti. Existenta parazitilor dauneaza grav sanatatii organismului prin toxinele care le elimina si prin folosirea resurselor organismului pentru a se hrani. Tote aceste conduc la o slabire a sistemului imunitar si aparitia a diferite afectiuni cronice. Starile de oboseala, scaun neregulat, constipatii frecvente alternand cu diaree, anemii, alergii, imbolnaviri repetate etc., toate pot fi cauzate in mare masura de existenta parazitilor intestinali, ai Candidei si a unui colon necuratat.

De multe ori, diagnosticarea unei afectiuni se face in mod gresit de catre medic care presupune alte cauze si, in consecinta, tratamentele prescrise nu functioneaza. De multe ori cauza este simpla si porneste intotdeauna de la "sistemul digestiv", adica prezenta parazitilor intestinali si mai intotdeauna a Candidei. Eliminarea acestora si refacerea unei flore intestinale sanatoase folosind Para Free, Formula Candida si Probiotice (Acidofilus Bio-Active), urmate de o cura cu Curatitor Colon conduce la o vindecare totala, la o rejuvenare a organismului si la o revenire la viata normala.

Para Free: este o formulatie foarte larg adoptata de catre specialistii parazitologi pentru deparazitarea organismului. Para Free de la Organika integreaza toate componentele necesare unei curatiri totale de paraziti a organismului.

Actiune
Simptome ale prezentei parazitilor intestinali includ: Constipatie; Diaree; Gaze abdominale; Sindrom Intestin iritabil; Dureri musculare si articulare; Anemie; Alergii; Piele iritata; Nervozitate; Tulburari de somn; Scrasnirea dintilor; Oboseala cronica; Dureri abdominale.

Compozitie
/ capsula (463,00): extract alcoolic 100:1 din bulbi de Usturoi/Allium sativum (echivalent a 1000,00 mg de pulbere din bulbi de Usturoi) – 10,00 mg; aroma naturala de Grapefruit – 100,00 mg; ulei din seminte de Dovleac – 20,00 mg; acid caprilic – 25,00 mg; celuloza microcristalina – 200,00 mg; stearat de magneziu – 8,00 mg; capsula (gelatina) – 100,00 mg.
Nu contine: produse lactate, oua, agenti de conservare artificiali, coloranti, indulcitori artificiali, fermenti, grau, soia, gluten.

Administrare
Cate 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 15 de zile.

RECOMANDARI: se recomanda si administrarea succesiva sau simultana a produsului Curatitor Colon pentru a facilita eliminarea toxinelor si cadavrelor parazitilor. Daca in istoria dumneavoastra medicala ati administrat multe antibiotice, se recomanda ca, dupa deparazitare, sa va refaceti flora bacteriana cu ajutorul produsului Acidofilus Bio-Active.

Precautii
Consultati medicul daca simptomele persista sau se agraveaza. Consultati medicul inainte de a lua acest supliment alimentar daca sunteti insarcinata, daca luati anticoagulante sau inhibitori de proteaza ori daca suferiti de diabet. Pot sa apara hipersensibilitate si reactii alergice. In acest caz, intrerupeti utilizarea produsului. Nu se recomanda copiilor sub 12 ani.

Acest produs contine:

Usturoi1000.00mg
Dovleac20.00mg
Acid caprilic25.00mg

Alte produse similare

Formula candida ORGANIKA
Formula candida
ORGANIKA
Garlic extract… ORGANIKA
Garlic extract…
ORGANIKA
Immu-9 ORGANIKA
Immu-9
ORGANIKA
Kardio drops ORGANIKA
Kardio drops
ORGANIKA
Tinctura de usturoi DACIA PLANT
Tinctura de usturoi
DACIA PLANT
Cynara anti-colesterol ROTTA NATURA
Cynara anti-colesterol
ROTTA NATURA
Imunomodulin ROTTA NATURA
Imunomodulin
ROTTA NATURA
Tinctura pentru… FARES
Tinctura pentru…
FARES
Garlic (usturoi) SOLARAY
Garlic (usturoi)
SOLARAY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Acidophilus bio active
100cps PROVITA

79.62 lei
Goldenseal coptis c.1000 forte
90cps PROVITA

84.60 lei
Hgh activator anti-aging
60cps PROVITA

160.20 lei
Colon cleanser
100cps PROVITA

79.56 lei
Formula candida
90cps ORGANIKA

71.13 lei
Prostate protekt forte
60cps PROVITA

119.34 lei