Pastura cu vitamina C 50cpr ALBEENA

Producator: ALBEENA
Brand: ALBEENA
Forma prezentare: comprimate, 50 buc
Pret magazine: 28.75 lei
Pret remediu.ro:
25.00 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Păstura naturală, cu un adaos de vitamina C (acid ascorbic), de la ALBeeNA, este un produs apiterapeutic premium, unic în România, sub formă de comprimate masticabile.


Catalogată de foarte mulți cercetători drept cel mai valoros produs al stupului, păstura, celebră sub denumirea de pâine a albinelor, dulce-acrișoară (cu tente amărui), de culoare cafeniu închis, este, de fapt, polen crud fermentat (maturat), transformat biochimic dar și îmbogățit în condițiile naturale ale stupului. Biomodulatoare și biostimulatoare, hiperaliment-medicament, funcțional-nutraceutic, conține un arsenal de compuși bioactivi, de la aminoacizi, carbohidrați, peptide și proteine, până la factori antibiotici, fosfolipide, fibre, acizi nucleici, nucleozide, cetone, aldehide, terpene, coenzime, auxine, alcaloizi, enzime, zaharuri,carotenoizi, polizaharide, hidrocarburi, vitamine, minerale, flavonoide, acizi organici, polifenoli, fitosteroli, lecitină, acizi grași liberi (omega 3-6-9), apă, dar nu numai.


Vitamina C (acid ascorbic) este esențială pentru om
. Neputând fi sintetizată de organism, aportul zilnic, din alimentație sau prin suplimente, este absolut necesar. Contribuția ei la funcționarea echilibrată a organismului este crucială. Intervine în cascadă într-o multitudine de procese biochimice extrem de complexe, de la sinteza colagenului (cea mai importantă proteină din corpul uman) până la sinteza unora dintre cei mai importanți neurotransmițători: adrenalină, noradrenalină și dopamină. Din nefericire, în prezent, din cauza supraprocesării alimentelor și a pesticidării intensive a legumelor și a fructelor, cantitatea de vitamina C din alimentația omului modern este din ce în ce mai scăzută. Tuturor oamenilor le este indicată suplimentarea zilnică a vitaminei C.

 

 

 

CUM ACȚIONEAZĂ PĂSTURA CU VITAMINA C, ALBeeNA, comprimate masticabile

 


 

Păstura cu vitamina C de la ALBeeNA – hiperaliment-medicament, funcțional-nutraceutic - produs apiterapeutic premium, unic în România, are proprietăți terapeutice polivalente (substanțele active din păstură, împreună cu adaosul de vitamina C, acționează în sinergie - interacționează pozitiv și lucrează împreună pentru un efect potent).
Comprimatele masticabile au fost concepute special pentru a fi administrate cu usurință și asimilate rapid de către organism (comod de purtat datorită ambalajului practic, sunt la îndemână și pot fi consumate fără efort, fiind astfel ideale pentru persoanele cu program de lucru încărcat sau care călătoresc mult).Prin conținutul de păstură,
Păstura cu vitamina C de la ALBeeNA, comprimate masticabile,
- întărește sistemul imunitar, îl armonizează și îmbunătățește rezistența organismului la infecții;
- este antivirală, antibacteriană, antifungică și antiparazitară;

- are efect hepatoprotector (îmbunătățește funcția hepatică și susține regenerarea ficatului, ajută la normalizarea transaminazelor și a bilirubinei, reduce inflamația și fibroza hepatică și are efect antiviral, etc.);
- îmbunătățește digestia și reglează flora intestinală, stimulând instalarea în timp a eubiozei (starea de echilibru intestinal);
- are proprietăți antianemice;

- îmbunătățește statusul energetic (energizează) și mărește vitalitatea;
- scade colesterolul și trigliceridele și protejează inima și vasele de sânge;

- stimulează și susține detoxifierea organismului;
- este puternic antioxidantă (reduce efectele negative ale radicalilor liberi asupra organismului; protejează organele interne de degradarea prematură; are efect antiîmbătrânire și de îmbunătățire a stării generale de sănătate, putând chiar să prevină sau să amelioreze multiple afecțiuni cronice care au la bază acțiunea extrem de nocivă a radicalilor liberi);
-
tonifiază și protejează sistemul nervos și are efect antitoxic, printre multe altele.
Mai multe detalii despre păstură și proprietățile ei terapeutice (cu referințele corespunzătoare), demonstrate științific, prin studii preclinice, clinice, in vitro și in vivo, puteți descoperi și citi dând click aici: păstură crudă ALBeeNA.Prin conținutul de vitamina C,
Păstura cu vitamina C de la ALBeeNA, comprimate masticabile,
- îmbunătățește răspunsul sistemului imunitar, crescând în același timp nivelurile de anticorpi, acțiunea antimicrobiană a sistemului imunitar și rezistența organismului la infecții;
- susține procesele de vindecare ale organismului și contribuie la creșterea și regenerarea tuturor țesuturilor din corp, ajutând organismul să producă în mod optim colagen;

- contribuie la întreținerea vaselor de sânge, a articulațiilor, cartilajelor, tendoanelor și ligamentelor;
- crește absorbția nutrienților în organism și stimulează accelerarea cicatrizării rănilor;

- este antioxidantă (protejează organismul împotriva daunelor provocate de radicalii liberi) și are efect antitoxic (protejează celulele de diverse procese nocive);
- îmbunătățește calitatea pielii și are efect antiîmbătrânire;
- protejează organismul împotriva efectelor nocive ale poluării și îmbunătățește activitatea sistemului respirator;

- ajută la normalizarea colesterolului și previne apariția scorbutului, dar nu numai, referințe: Mandl et al., 2009; Padayatty et al., 2016; Monacelli et al., 2017; Carr, Maggini, 2017; Pullar et al., 2017.
Adaosul de vitamina C, printre altele, intensifică proprietățile imunostimulatoare ale păsturii.


PĂSTURA CU VITAMINA C, ALBeeNA, 50 de comprimate masticabile, SE RECOMANDĂ CA ADJUVANT ÎN:


Imunitate scăzută, Dureri de gât, Viroze respiratorii, Infecții, Gripă, Răceală, Convalescență, Sedentarism, Stres, Boli hepatobiliare, Indigestie, Oboseală cronică, Boli geriatrice (bolile care apar la vârstnici), Anemie, Sindrom de epuizare (burn-out), Inapetență (lipsa poftei de mâncare), Tulburări de creștere, Dificultăți de învățare, Disbioză intestinală (dereglare a florei intestinale), Sindrom de malabsorbție intestinală, dar nu numai.
Pentru apiterapie mai specifică, cu efect mai puternic și o polivalență mult mai variată, cu spectru mai larg, puteți consuma și păstură crudă (proaspătă) ALBeeNA.

COMPOZIȚIE PĂSTURĂ CU VITAMINA C, 50 de comprimate masticabile, ALBeeNA1 comprimat masticabil conține:
păstură (485 mg), vitamina C (15 mg)
, îndulcitor (glucoză), agent antiaglomerant (săruri de magneziu ale acizilor grași)NU CONȚINE: urme de pesticide, antibiotice, ceară, spori de mucegai sau alte impurități.
MOD DE PREZENTARE
și LIVRARE: Cutie care conține un flacon cu 50 de comprimate de păstură cu vitamina C 100% naturale.

RECOMANDARE DEPOZITARE: Păstrează produsul la temperatura camerei, în locuri uscate și ferite de lumină, și nu le lăsa la îndemâna copiilor mici.
DISPONIBILITATE: Păstura este disponibilă și în stare crudă (proaspătă), recoltată și ambalată așa cum este produsă de albine în stupină, în următoarele gramaje: 100 G, 300 G și 650 G.
Păstura cu vitamina C ALBeeNA este un produs 100% natural. Orice produs 100% natural nu poate fi standardizat din prisma proprietăților organoleptice; așadar, pot exista variații privind mirosul, aspectul sau culoarea de la un lot la altul; acest fapt nu influențează cu nimic siguranța și eficiența produsului. Pentru asigurarea biodisponibilității, eficienței și siguranței corespunzătoare, fiecare lot de materie primă și de produs finit sunt supuse unui proces de verificare extrem de riguros.


OBSERVAȚII
: Aproximativ 1-2% din populație suferă de alergie la produse apicole, sau dezvoltă alergie la anumite substanțe care intră în compoziția acestora. Păstura este un produs apicol foarte bine tolerat de către organism.

Pentru persoanele care au în antecedente alergii puternice sau care sunt foarte alergice (în general, nu numai la produse apicole) se recomandă să se înceapă administrarea păsturii cu vitamina C cu o doză foarte mică, pentru verificarea toleranței. De pildă, se poate începe cu un sfert de comprimat, care se va dilua în 50 de ml de apă, într-un pahar, și se va amesteca foarte bine. Din amestecul rezultat se vor administra maxim 2 lingurițe pe zi, la 30 de minute după micul dejun și prânz. Dacă produsul este tolerat fără apariția unor simptome alergice caracteristice, se crește doza până se va ajunge la cea mai mare doză tolerată sau la doza recomandată și la modul de administrare normal (detaliat în rândurile de mai jos). Este indicat să vă consultați înainte și cu un medic apiterapeut.

Dacă aveți în antecedente reacții alergice la înțepătura de albine, ar fi indicat să consumați produse apicole sub îndrumarea și supravegherea unui medic api-fitoterapeut. Dacă ați făcut șoc anafilactic din cauza consumului de produse apicole, nu consumați sub nicio formă Păstură cu vitamina C.

 


MOD DE ADMINISTRARE

 


Păstura poate fi consumată chiar și de către persoanele suferinde de diabet, acestea putând să aibă beneficii extraordinare de pe urma pâinii albinelor (păstura, prin conținutul de vitamine B complex și antioxidanți (polifenoli, flavonoide, etc.), ajută la optimizarea metabolismului carbohidraților, la prevenirea, ameliorarea sau tratarea neuropatiei diabetice, la prevenirea, ameliorarea sau tratarea complicațiilor asociate diabetului (oftalmologice, dermatologice, cardiovasculare, neurologice, etc.), la scăderea glicemiei și chiar la contracararea efectelor nocive ale medicamentelor de sinteză administrate bolnavilor de diabet). Pot fi consumate fără probleme și lăptișorul de matcă, propolisul și polenul de albine (chiar și mierea poate fi consumată de către diabetici, dar în cantități rezonabile, cu ajustarea dietei (de pildă, pentru fiecare linguriță de miere administrată, să se scadă din alimentația de zi cu zi o felie de pâine), sub supravegherea medicului curant sau a medicului apifitoterapeut).UZ INTERN, ca adjuvant (ADULȚI și COPII):
Pentru copiii de peste 14 ani și adulți, uz general: Păstura cu vitamina C ALBeeNA se administrează 2-4 comprimate pe zi, între mese, în cure de 4-8 săptămâni, cu pauză 2 săptămâni, după care se poate relua cura.
Pentru efect terapeutic sporit și polivalent, se recomandă administrarea împreună cu Polenic Prop ALBeeNA (produs apiterapeutic premium care conține polen, propolis și vitamina C), 2-4 comprimate pe zi, între mese, și Morning Joy ALBeeNA (mix cremos de miere crudă de rapiță și lăptișor de matcă pur), 1-2 lingurițe de două ori pe zi, de preferință înainte de masă, în cure de 4-8 săptămâni, cu pauză 2 săptămâni, după care se poate relua cura.
Opțional,
- pentru stimularea imunității extrem de scăzute, acestea se pot asocia și cu Siropul pentru imunitate forte ALBeeNA (produs terapeutic 100% natural care concentrează principiile active ale mierii, propolisului și ale plantelor recunoscute pentru efectul puternic imunostimulator și tonic: echinacea, ghimbir, lemn-dulce și afine), 30 ml de sirop pe zi, în 2-4 prize (se agită bine înainte de utilizare), între mese, timp de minim 7-14 zile consecutiv.

- sau pentru efect antitusiv (în cazul unor patologii în care este implicată și tusea seacă sau productivă, precum: bronșită, traheo-bronșită, bronhopneumopatia cronică obstructivă, etc.), acestea se pot asocia și cu Siropul de tuse cu miere ALBeeNA (produs terapeutic 100% natural care conține miere de albine, extracte hidroglicerice de: pătlagină (Plantaginis lanceolatae folium), nalbă-mare (Althaeae radix), isop (Hyssopi herba), ghimbir (Zingiberis radix), sirop de zahăr invertit, acid lactic (acidifiant)), 30 ml de sirop pe zi, în 2-4 prize (se agită bine înainte de utilizare), între mese, timp de minim 7-14 zile consecutiv.


Pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani
: Păstura cu vitamina C ALBeeNA se administrează 1-3 comprimate pe zi, între mese, în cure de 4-6 săptămâni, cu pauză 2-4 săptămâni, după care se poate relua cura.

Pentru efect terapeutic sporit și polivalent, se recomandă administrarea împreună cu Polenic Prop ALBeeNA, 1-3 comprimate pe zi, între mese, și Morning Joy ALBeeNA, 1 linguriță pe zi, de preferință înainte de masă, în cure de 4-6 săptămâni, cu pauză 2-4 săptămâni, după care se poate relua cura. 
Opțional,
- pentru stimularea imunității extrem de scăzute, acestea se pot asocia și cu Siropul pentru imunitate forte ALBeeNA (produs terapeutic 100% natural care concentrează principiile active ale mierii, propolisului și ale plantelor recunoscute pentru efectul puternic imunostimulator și tonic: echinacea, ghimbir, lemn-dulce și afine), 10-15 ml de sirop pe zi, în 2-4 prize (se agită bine înainte de utilizare), între mese, timp de minim 7-14 zile consecutiv.

- sau pentru efect antitusiv (în cazul unor patologii în care este implicată și tusea seacă sau productivă, precum: bronșită, traheo-bronșită, bronhopneumopatia cronică obstructivă, etc.), acestea se pot asocia și cu Siropul de tuse cu miere ALBeeNA (produs terapeutic 100% natural care conține miere de albine, extracte hidroglicerice de: pătlagină (Plantaginis lanceolatae folium), nalbă-mare (Althaeae radix), isop (Hyssopi herba), ghimbir (Zingiberis radix), sirop de zahăr invertit, acid lactic (acidifiant)), 10-15 ml de sirop pe zi, în 2-4 prize (se agită bine înainte de utilizare), între mese, timp de minim 7-14 zile consecutiv.
În cazul copiilor cu vârsta de peste 7 ani, doza de sirop, pentru imunitate sau de tuse, poate fi crescută la 20 ml pe zi, în 2-4 prize.


Pentru apiterapie mai specifică
, cu efect mai puternic și o polivalență mult mai variată, cu spectru mai larg, având la bază păstură crudă (proaspătă) ALBeeNA, propolis apos ALBeeNA, tinctură de propolis ALBeeNA, lăptișor de matcă crud (pur) ALBeeNA, polen crud poliflor (proaspăt congelat) ALBeeNA, dar nu numai, consultați schemele terapeutice din cadrul modului de administrare al acestora.
CONTRAINDICAȚII și ATENȚIONĂRI

 A nu se folosi dacă sigiliul de siguranță este deteriorat sau lipsește.
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic, fără acordul medicului sau terapeutului.
Consultați medicul apiterapeut înainte de a începe un tratament naturist pe bază de produse apicole.
Păstura este contraindicată persoanelor care suferă de alergie sau hipersensibilitate / intoleranță la păstură / produse apicole.
Copiilor mai mici de 3 ani li se poate administra păstură numai cu acordul medicului.
Femeile însărcinate și cele care alăptează, dacă nu suferă de alergie / hipersensibilitate / intoleranță la produse apicole, pot consuma păstură, cu prudență, cu acordul medicului curant.
Dacă apar reacții de hipersensibilitate, intoleranță sau alergie, stopați administrarea și consultați medicul, terapeutul sau farmacistul.
Consultați medicul înainte de folosire dacă vă administrați și medicamente alopate.

Dacă simptomele persistă sau se agravează încetați administrarea și consultați medicul.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Pastura485.00mg
Vitamina C15.00mg

Alte produse similare

Pastura ALBEENA
Pastura
ALBEENA
Pastura ALBEENA
Pastura
ALBEENA
Polenic - polen,… ALBEENA
Polenic - polen,…
ALBEENA
Miere cu pastura FAGURELE AURIU
Miere cu pastura
FAGURELE AURIU
Borcanul copiilor… PRISACA TRANSILVANIA
Borcanul copiilor…
PRISACA TRANSILVANIA
Comag plant b supozitoare… CONIMED
Comag plant b supozitoare…
CONIMED

Parerile clientilor

Bun
scrisa de MIHAI MARIAN / 24.11.2019 17:22
Am folosit si pastura "clasica". Aceasta formula e mai ok, o recomand!
scrisa de Stefania / 04.10.2019 16:57
Recomand
Foarte usor de administrat spre deosebire de pastura clasica si cu un efect rapid asupra digestiei. Mi-a reglat tranzitul din a doua zi. Recomand!
scrisa de Alina / 27.01.2019 20:42
Nu inteleg de ce trebuie sa contina glucoza acest produs si care este procentul acesteia.
scrisa de Alexandra / 21.01.2019 19:38
Mi se pare o idee ciudata sa introduceti GLUCOZA intr-un produs natural. Mai mult, numele produsului este Pastura cu vitamina C, nu GLUCOZA cu pastura si vitamina C. Si nu mentionati nici procentul de glucoza, cat la suta %...deci, ce anume cumpar: glucoza cu ceva pastura??
scrisa de Ioana / 19.11.2018 08:52

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
300gr ALBEENA

110.00 lei
Pastura
100gr ALBEENA

39.50 lei
Polen crud congelat poliflor
400gr ALBEENA

34.00 lei
Pastura cu vitamina C de la ALBEENA are un gramaj de 50cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 25.00 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Pastura si contine pasturavitamina c, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Pastura cu vitamina C 50cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ALBEENA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.