COSMETIC PLANT

O persoana îngrijita, cu un ten curat si stralucitor, se simte mai frumoasa si mai puternica. Ca urmare, sanatatea pielii are o importanta decisiva pentru starea de spirit si siguranta de sine a oricarei femei.

În viziunea fondatoarei firmei noastre, D-na Ileana Mester, toate femeile trebuie sa aiba acces la produse cosmetice de calitate la un pret accesibil. Pornind de la acest ideal si de la convingerea ei ca natura poate conferi stiintei o putere suplimentara, a ales din buchetul naturii acele plante care, prin proprietatile lor speciale, pot satisface necesarul de îngrijire a femeii moderne. Extractele naturale din galbenele, musetel, salvie, catina, ceai verde, aloe vera, argan, ulei de masline si macese încorporate în cremele, emulsiile si lotiunile Cosmetic Plant îmbunatatesc puterea acestora de îngrijire a tenului – fie acesta normal, delicat, matur sau acneic –, a pielii mâinilor, corpului si picioarelor.

La fel, sampoanele, lotiunile si balsamul pentru îngrijirea parului se bazeaza pe puterea tamaduitoare a plantelor prin extractele de urzica, brusture, salcie alba, nuc, rozmarin, ardei iute si altele.

Cu o gama larga de produse inspirate din natura si de calitate atestata de mai multe premii internationale, firma Cosmetic Plant sta mereu alaturi de clientele ei, asigurându-le frumusetea si stralucirea pe care o merita!

 

Produse Cosmetic plant

97 rezultate

Crema pentru calcaie

15.00 lei
IN STOC
Ai gasit ce cautai?