FARMEC

Asemeni curentelor artistice, frumusetea se transpune, de-a lungul timpului, în forme care mai de care mai expresive, conforme epocii sub pecetea carora se nuanteaza. Canoanele frumusetii se schimba într-un ritm extrem de alert, însa exista lucruri care rezista peste timp, asemeni unor obiecte de arta pretioase. Traditia celor 120 de ani de existenta a „casei cu farmec” – sau Farmec, cum ne cunosc prietenii produselor noastre – a aratat ca exista ceva mai presus de frumusete.

Farmecul poate fi exprimat în mii de feluri, razbate orice reguli si nu se doreste a fi definit, deoarece fiecare îi gaseste propriul sens. De la fascinatia unui zâmbet, unei priviri, de la o voce calda, la o culoare sau o paleta de culori si un amalgam de parfumuri.

Când am creat produsele Farmec, nu ne-am gândit la reguli, la cum sa ai buzele mai pline, pielea mai închisa la culoare si simetrii perfecte, ne-am gândit la tine si la frumusetea ta naturala. Am ales sa îti aratam ca esti frumoasa si sa punem în valoare acele mici trasaturi care te fac diferita de toate celelalte femei. De aceea, vei regasi în produsele noastre ingrediente care îti vor dezvalui personalitatea, care adauga lumina, culoare si contrast frumusetii tale naturale.

Începuta cu peste 120 de ani în urma, activitatea FARMEC are astazi o larga recunoastere, atât în România, cât si în lume, produsele companiei fiind exportate în tari din Europa, Asia si America de Nord.

Istoria moderna a companiei începe în 1967, când FARMEC devine primul producator de creme si emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din România. Produsele se adresau femeilor ajunse în pragul vârstei de 40 de ani, când tenul arata primele semne de îmbatrânire. Astazi, FARMEC produce peste 400 de produse cosmetice, care acopera o gama larga de utilizare.

Originalitatea si calitatea produselor FARMEC a fost recunoscuta oficial în anul 2002, atunci când compania a obtinut Certificatul International de Calitate ISO 9001:2008.

Principiile active pe care le folosim provin în mare parte din natura: fructe hranitoare si bogate în vitamine, care sunt bune si la frumusete, nu doar la gust, plante medicinale autohtone pe care nu credeai ca le vei gasi decât în ceaiuri, dar care îti regenereaza tenul si parul, argila din munti, care n-ar fi fost decât pamânt, daca nu am fi aflat ce minuni poate face. Acestora li se adauga ingrediente de ultima ora, pe care specialistii nostri le testeaza si le combina în asa fel încât sa primesti tot ce e mai bun pentru frumusetea si sanatatea ta.

Grija pentru frumos si respectul fata de traditie, sanatate si mediul înconjurator, completate de cercetarea continua, originalitatea si atentia fata de cerintele clientilor sai, au facut din FARMEC un producator apreciat de-a lungul timpului. Astazi, portofoliul companiei însumeaza câteva sute de produse, cele mai cunoscute game fiind GEROVITAL H3 prof. dr. Ana Aslan, GEROVITAL H3 EVOLUTION, GEROVITAL PLANT, ASLAVITAL, FARMEC, ASLAMED, DOINA, ATHOS si OBSESIE.

Pentru atingerea obiectivelor de performanta si mentinerea unui standard superior de calitate, FARMEC a dezvoltat relatii de colaborare cu numerosi parteneri de prestigiu: Societatea Româna de Cosmetologie, Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca, Clinicile de Dermatologie din Cluj-Napoca si Bucuresti, Clinici de testare a eficientei produselor, Laboratoarele Dermscan Franta si Evic International România.

Te invitam sa alegi produsele Farmec si sa îti descoperi individualitatea si farmecul natural, sa spui nu frumusetii de vitrina si frumusetii impersonale. Sa alegi, alaturi de noi, sa fii frumoasa pentru ca esti tu, femeia cu farmec. Îti putem spune, de pe acum, ca rezultatul te va surprinde.
 

Produse Farmec

50 rezultate

Apa de gura fresh

9.72 lei
LA COMANDA
Apa micelara cu aloe vera

15.35 lei
LA COMANDA
Crema de maini cu glicerina

13.60 lei
LA COMANDA
Ulei hidratant cu argan pentru par

32.85 lei
LA COMANDA
Fiole cu colagen 2ml

61.40 lei
LA COMANDA
Dizolvant pentru lac de unghii

5.26 lei
LA COMANDA
Lotiune cu vitamina b5

13.83 lei
LA COMANDA
Glicerina citrica pentru maini

11.70 lei
LA COMANDA
Crema depilatoare rapida

14.33 lei
LA COMANDA
Dizolvant cu acetona

4.53 lei
LA COMANDA
Ulei pentru cuticule

12.28 lei
LA COMANDA
Dizolvant hidratant fara acetona

5.56 lei
LA COMANDA
Ser anticadere

21.20 lei
LA COMANDA
Gerovital, sampon sebum control

19.44 lei
LA COMANDA
Lotiune regeneranta cu petroleum

25.29 lei
LA COMANDA
Ai gasit ce cautai?