FARMEC

Asemeni curentelor artistice, frumuseÅ£ea se transpune, de-a lungul timpului, în forme care mai de care mai expresive, conforme epocii sub pecetea cărora se nuanÅ£ează. Canoanele frumuseÅ£ii se schimbă într-un ritm extrem de alert, însă există lucruri care rezistă peste timp, asemeni unor obiecte de artă preÅ£ioase. TradiÅ£ia celor 120 de ani de existenţă a „casei cu farmec” – sau Farmec, cum ne cunosc prietenii produselor noastre – a arătat că există ceva mai presus de frumuseÅ£e.

Farmecul poate fi exprimat în mii de feluri, răzbate orice reguli ÅŸi nu se doreÅŸte a fi definit, deoarece fiecare îi găseÅŸte propriul sens. De la fascinaÅ£ia unui zâmbet, unei priviri, de la o voce caldă, la o culoare sau o paletă de culori ÅŸi un amalgam de parfumuri.

Când am creat produsele Farmec, nu ne-am gândit la reguli, la cum să ai buzele mai pline, pielea mai închisa la culoare ÅŸi simetrii perfecte, ne-am gândit la tine ÅŸi la frumuseÅ£ea ta naturală. Am ales să îÅ£i arătăm că eÅŸti frumoasă ÅŸi să punem în valoare acele mici trăsături care te fac diferită de toate celelalte femei. De aceea, vei regăsi în produsele noastre ingrediente care îÅ£i vor dezvălui personalitatea, care adaugă lumină, culoare ÅŸi contrast frumuseÅ£ii tale naturale.

Începută cu peste 120 de ani în urmă, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaÅŸtere, atât în România, cât ÅŸi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia ÅŸi America de Nord.

Istoria modernă a companiei începe în 1967, când FARMEC devine primul producător de creme ÅŸi emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din România. Produsele se adresau femeilor ajunse în pragul vârstei de 40 de ani, când tenul arată primele semne de îmbătrânire. Astăzi, FARMEC produce peste 400 de produse cosmetice, care acoperă o gamă largă de utilizare.

Originalitatea ÅŸi calitatea produselor FARMEC a fost recunoscută oficial în anul 2002, atunci când compania a obÅ£inut Certificatul InternaÅ£ional de Calitate ISO 9001:2008.

Principiile active pe care le folosim provin în mare parte din natură: fructe hrănitoare ÅŸi bogate în vitamine, care sunt bune ÅŸi la frumuseÅ£e, nu doar la gust, plante medicinale autohtone pe care nu credeai că le vei găsi decât în ceaiuri, dar care îÅ£i regenerează tenul ÅŸi părul, argila din munÅ£i, care n-ar fi fost decât pământ, dacă nu am fi aflat ce minuni poate face. Acestora li se adauga ingrediente de ultimă oră, pe care specialiÅŸtii noÅŸtri le testează ÅŸi le combină în aÅŸa fel încât să primeÅŸti tot ce e mai bun pentru frumuseÅ£ea ÅŸi sănătatea ta.

Grija pentru frumos ÅŸi respectul faţă de tradiÅ£ie, sănătate ÅŸi mediul înconjurător, completate de cercetarea continuă, originalitatea ÅŸi atenÅ£ia faţă de cerinÅ£ele clienÅ£ilor săi, au făcut din FARMEC un producător apreciat de-a lungul timpului. Astăzi, portofoliul companiei însumează câteva sute de produse, cele mai cunoscute game fiind GEROVITAL H3 prof. dr. Ana Aslan, GEROVITAL H3 EVOLUTION, GEROVITAL PLANT, ASLAVITAL, FARMEC, ASLAMED, DOINA, ATHOS ÅŸi OBSESIE.

Pentru atingerea obiectivelor de performanţă ÅŸi menÅ£inerea unui standard superior de calitate, FARMEC a dezvoltat relaÅ£ii de colaborare cu numeroÅŸi parteneri de prestigiu: Societatea Româna de Cosmetologie, Universitatea de Medicină ÅŸi Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca, Clinicile de Dermatologie din Cluj-Napoca ÅŸi BucureÅŸti, Clinici de testare a eficienÅ£ei produselor, Laboratoarele Dermscan FranÅ£a ÅŸi Evic InternaÅ£ional România.

Te invităm să alegi produsele Farmec ÅŸi să îÅ£i descoperi individualitatea ÅŸi farmecul natural, să spui nu frumuseÅ£ii de vitrină ÅŸi frumuseÅ£ii impersonale. Să alegi, alături de noi, să fii frumoasă pentru că eÅŸti tu, femeia cu farmec. ÎÅ£i putem spune, de pe acum, că rezultatul te va surprinde.
 

Produse Farmec

52 rezultate4.55 lei
LA COMANDA


11.37 lei
LA COMANDA


36.84 lei
LA COMANDA


5.15 lei
LA COMANDA


5.15 lei
LA COMANDA


11.37 lei
LA COMANDA


11.37 lei
LA COMANDA


24.26 lei
LA COMANDA


45.17 lei
LA COMANDA
Ai gasit ce cautai?