LABORATOARELE MAGISTRA

Folosirea celor mai bune ingrediente, pentru a garanta calitatea ridicata a produselor, a oferi consumatorului beneficiile extractelor de plante si avantajele ultimelor descoperiri biologice, care ofera produselor o eficacitate deosebita. Asigurarea prospetimii produselor prin producerea de cantitati mici, in favoarea consumatorului. Principalul argument pentru care aceste produse s-au mentinut in top, este acela ca s-a tinut foarte mult la calitatea elvetiana, ceea ce inseamna ca este foarte important atat continutul cat si eticheta produsului. Un alt aspect ar fi cel referitor la vanzarea acestor produse : doar in magazinele mari, in centrele de infrumusetare sau in lanturile de farmacii. Toate produsele respecta normele europene de fabricare si comercializare.

In Romania, suntem pe piata cosmeticelor inca din anul 1992, reusind sa ne mentinem in toti acesti ani, doar prin intermediul binecunoscutei calitati elvetiene a produselor.

Oferim o gama completa de produse pentru barbati si femei, produse decorative, produse pentru ingrijirea pantofilor. ~ Pentru femei sub marca Floritene - produse ingrijire faciala si corporala (creme, geluri, demachiante, lotiuni tonice, fiole de frumusete, parfumuri), sub marca Bioflora - produse ingrijire faciala si corporala (creme, geluri, demachiante, lotiuni tonice), gama destinata saloanelor de infrumusetare - produse ingrijire faciala si corporala (creme, geluri, demachiante, lotiuni tonice, fiole de tratament facial). ~ Pentru barbati sub marca Granit si Sportmen : after-shave balsam, apa de toaleta, deo -stick/crema deodorant, sampon- gel de dus.

Produse Floritene

77 rezultate26.07 lei
LA COMANDA


65.74 lei
LA COMANDA


65.74 lei
LA COMANDA


65.74 lei
LA COMANDA


29.61 lei
LA COMANDA


62.01 lei
LA COMANDA


50.99 lei
LA COMANDA


48.69 lei
LA COMANDA


57.21 lei
LA COMANDA
Ai gasit ce cautai?