LABORATOARELE REMEDIA

Povestea noastra a inceput in anul 1991. Am putea chiar sa folosim formula magica “a fost odata ca niciodata”. De atunci, producem suplimente nutritive pe baza ingredientelor de calitate. Fiindca suntem atenti la nevoile consumatorilor nostri ne informam despre cele mai noi tendinte pe piata internationala din domeniu incercand sa oferim produse de ultima generatie.

Investim in cercetare

Investim in cercetare. Avem contracte de colaborare cu institute de cercetari, clinici medicale, medici specialisti si de familie carora le prezentam periodic noile produse. Echipa noastra de lucru este formata din farmacisti, biologi si chimisti cu vasta experienta.

Iubim si pretuim natura

Iubim si pretuim natura. De aceea ingredientele pe care le utilizam provin din surse naturale dar sunt atent analizate fizico-chimic si microbiologic. Extractele din plante sunt standardizate conform farmacopeelor internationale, iar spatiul de lucru precum si procedurile respecta normele de bune practici de fabricatie (conforme GMP). Furnizorii nostri sunt firme de renume din Italia, Elvetia, Norvegia, Spania

Suntem atenti la nevoile vegetarienilor, incercand sa oferim formule in care ingredientele sa fie strict vegetale. Ne preocupa imaginea produselor noastre pe care le puteti gasi in Romania cat si pe alte piete din Europa. Credem in puterea vindecatoare a naturii, in performanta si inovatie fara sa uitam traditia din care ne tragem radacinile. Ne-am propus sa transformam in realitate finalul povestilor: “si au trait fericiti pana la adanci batraneti!”

Produse Laboratoarele remedia

1 rezultate

Ai gasit ce cautai?