POLIPHARMA

Polisano Pharmaceuticals reprezinta cea mai mare investitie în domeniul productiei de medicamente în România: 33.000 mp de hale, linii tehnologice automatizate si robotizate, echipamente de productie de ultima generatie. Suntem o companie inovatoare, cu o dezvoltare rapida si cu operatiuni în desfasurare în peste 30 tari din lume. Produsele generice Polisano Pharmaceuticals sunt comercializate în Europa, Orientul Mijlociu, Asia si Africa de Nord. Din 2014, când am preluat conducerea grupului Polisano si implicit a fabricii de la marginea Sibiului, am realizat ca exista un potential urias de crestere. Practic, vorbim despre patru fabrici într-una singura, Polisano Pharmaceuticals fiind singura capacitate de productie din Europa de sud-est care are doua linii dedicate medicamentelor oncologice, atât injectabile, cât si orale. Polisano Pharmaceuticals realizeaza investitii mari într-o gama larga de produse oncologice pentru a le face usor accesibile unui numar mare de doctori si pacienti din toata lumea.
 

Descoperirile tehnologice moderne în tratamentul medical, nutritie si mediul de viata au avut ca rezultat cresterea duratei de viata a oamenilor. Prin urmare, pastrarea sanatatii si a calitatii vietii reprezinta o mare provocare pentru companiile farmaceutice si în mod evident si pentru Polisano Pharmaceuticals. Misiunea noastra este sa realizam o oferta completa de produse farmaceutice care sa vina în întâmpinarea asteptarilor pietei si a nevoilor farmacistilor si pacientilor. Prin produsele noastre, ne dorim sa contribuim la îmbunatatirea starii de sanatate a oamenilor, sa-i ajutam sa economiseasca timp si bani. Toate produsele noastre sunt fabricate în România la cele mai înalte standarde de calitate posibile. Suntem constienti de responsabilitatea imensa pe care o avem fata de societate, în toate teritoriile în care livram produsele noastre.

În ultimii 2 ani, am facut progrese importante: am demarat un amplu proces de transformare la nivelul portofoliului de produse, la nivelul ambalajelor, tehnicilor de promovare, ne-am ales „bataliile” din punct de vedere al produselor strategice si am început sa le promovam intens în mediul online si pe TV, lansarea gamei Tugriss fiind un prim exemplu de succes.

La temelia a tot ce facem ca si companie se afla importanta si atentia pe care le-o oferim angajatilor – capitalul nostru cel mai valoros. Echipa noastra de specialisti dedicati si orientati spre rezultate ma face încrezator ca vom continua sa crestem si sa oferim produse inovative, acoperind arii terapeutice diverse, la preturi accesibile pentru toate categoriile sociale.

 

Produse Polipharma

0 rezultate

Nu exista produse conform criteriilor cautate.
Ai gasit ce cautai?