FAUNUS PLANT

Natura a fost si ramâne sursa ce ne daruieste neconditionat virtutile sale terapeutice. Odata descoperite, trebuie doar sa stim pe care sa le alegem.

Din timpuri stravechi, omul a încercat sa-si procure leacurile în mod natural. Selectând cu grija fiecare frunza, floare, radacina sau mugure, le-a transformat în remedii benefice pentru corp, minte si suflet.

Inspirata din traditiile stramosilor, fara sa neglijeze confirmarile stiintei, familia Faunus Plant a dus mai departe întreaga munca de selectare, colectare si prelucrare a plantelor medicinale si a ierburilor aromatice. Rezultatele pasiunii noastre pentru flora meleagurilor autohtone s-au concretizat în ceaiuri, siropuri, tincturi si unguente, destinate ameliorarii si tratarii unor variate afectiuni.

Valorile familiei Faunus Plant

Traditie si originalitate

Înca de când am initiat aceasta calatorie în universul remediilor fitoterapeutice, am fost preocupati de sanatatea celor din jurul nostru. Pasionati de tot ce înseamna plante medicinale si aromatice, le prelucram conform unor retete originale si traditionale.

Sanatate în mod natural

Un alt obiectiv este sa le alinam suferinta celor din jurul nostru, prelucrând într-un mod cât mai natural fiecare planta provenita din flora autohtona. În laboratoarele noastre, fabricam doar preparate bazate pe principii active naturale, lipsite de aditivi alimentari.

Respect pentru natura

Punctul de plecare al acestei activitati, ce reuneste bazele stiintifice cu traditia si întelepciunea familiei Faunus Plant, este natura, în toata splendoarea ei. Grija cu care selectam si culegem plantele medicinale se oglindeste în calitatea tuturor preparatelor noastre fitoteraputice, prelucrate manual.

Portofoliul cu remedii naturiste

Toate preparatele pe care vi le propunem reprezinta rezultatul propriilor experiente derulate cu migala de-a lungul anilor. Cu pricepere si pasiune, am creat o baza de produse obtinute din plante medicinale si ierburi aromatice.

Produse Retete traditionale

2 rezultate

Ai gasit ce cautai?