ZIAJA

Exceptionala cosmetica Ziaja exista deja pe piata de 20 de ani. Fondatorul acestei marci poloneze a fost farmacistul Zenon Ziaja, care s-a hotarât sa fabrice produse cosmetice de calitate, benefice pentru piele si, totodata, accesibile tuturor femeilor.

Cosmeticele Ziaja sunt bogate in ingrediente active naturale, cum ar fi, de exemplu laptele de capra, trandafirii, iasomia, castravetii, galbenelele, aloe, musetelul sau untul de cacao. Aceste ingrediente sunt naturale pentru pielea fiecarei femei si sunt usor de „prelucrat“ de catre aceasta. Forta activa a substantelor naturale ajuta de asemenea la autoregenerare.

Brand-ul Ziaja are in portofoliul sau o variata oferta de cosmetice pentru ten si corp, cum ar fi de exemplu cremele de zi si de noapte, preparatele pentru curatarea pielii, mastile regeneratoare si hidratante, preparatele impotriva ridurilor, laptele de corp sau gelurile de dus. Cu ajutorul cosmeticelor Ziaja va ajutati frumusetea naturala si oferiti pielii tot ce are nevoie pentru un aspect sanatos si atractiv!

Produse Ziaja

1 rezultate

Ai gasit ce cautai?