Proenzi artrostop comfort 120tbl WALMARK

Producator: WALMARK
Brand: WALMARK
Forma prezentare: tablete, 120 buc
Pret magazine: 136.82 lei
Pret remediu.ro:
118.97 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
11 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Produs inovator, ușor de administrat, ce are in compoziție o nouă formă de glucozamină. Sub formă de tablete masticabile cu gust plăcut, Proenzi Comfort conține trei substanțe eficiente: N-acetilglucozamină (NAG), colagen tip II nedenaturat și vitamina C.

  • N-acetil glucozamina este o componentă constructivă esențială a structurii cartilajelor articulare și a altor țesuturi conjunctive
  • Vitamina C sprijină formarea colagenului. Acesta este utilizat la funcționarea normală a cartilajelor și oaselor

DETALII
Proenzi ArtroStop Comfort este un produs inovator, ușor de administrat, ce are in compoziție o nouă formă de glucozamină. Sub formă de tablet masticabile cu gust plăcut, Proenzi ArtroStop Comfort conține trei substanțe: N-acetil glucozamină (NAG), colagen tip II nedenaturat și vitamina C.
N-acetilglucozamina este o substanță prezentă în mod natural în organism și este un precursor esențial al acidului hialuronic și al condroitinei, acestea fiind componente constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare și ale altor țesuturi conjunctive – oase, ligamente și tendoane.
Colagenul de tip II este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare, iar colagenul de tip II nedenaturat păstrează forma sa originară, de triplu helix. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, benefic pentru funcționarea oaselor și cartilajelor.
Proenzi ArtroStop Comfort este recomandat pentru susținerea tuturor articulațiilor – articulațiile genunchiului, articulațiile șoldului, articulațiile mâinii și coloanei vertebrale.
Proenzi ArtroStop Comfort este recomandat în special persoanelor active și în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulațiilor (muncă fizică solicitantă, sport, greutate în exces).

COMPOZIŢIE

Porția zilnică (2 tablete) conține: Greutate/ 2 tablete % DZR*
N-acetilglucozamină 1500,0 mg -
Colagen tip II nedenaturat 20,0 μg -
Vitamina C 12,0 mg 15

* % - din dozazilnicărecomandată; - nu a fost stabilit

DOZARE
Ca supliment alimentar, câte 1 tabletă masticabilă de 2 ori pe zi, fără apă, de preferat după mese. Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 3 luni, pentru eficiență optimă.

NOTIFICĂRI
Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăși porția zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se administra copiilor, femeilor gravide sau care alăptează.Colorarea tabletelor este realizată prin utilizarea de ingrediente naturale. Acesta nu este un defect și nu afectează calitatea produsului. O supradoză poate provoca diaree.

Acest produs contine:

Glucozamina750.00mg
Colagen0.01mg
Vitamina C6.00mg

Alte produse similare


Proenzi artrostop…
WALMARK

Glucosamine chondroitin…
SOLARAY

Msm advanced tablets
SOLARAY

Faviartrosan b091
FAVISAN

Faviartrosan l027
FAVISAN

Antiartritic
COSMOPHARM

Artroforte
COSMOPHARM

Artroforte
COSMOPHARM

Glucozamina vegetala
COSMOPHARM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Citeste despre glucozamina:

Nu am gasit vreun articol relevant.