albeena laptisor de matca

Prospect OPUNTIA&CHITOSAN&FIBRULINA 30 cps MEDICA

PRO NATURA va ajuta sa va îmbunatatiti metabolismul si sa va detoxifiati organismul…OPUNTIA &CHITOSAN& FIBRULINA!

-Complex de principii active naturale si fibre alimentare solubile si insolubile, vegetale si animale cu efecte de:
- detoxifiere;
- stimulare a tranzitului intestinal si mentinere a sanatatii colonului;
- reducere a absorbtiei de glucide, lipide, fosfolipide;
- reducere a senzatiei de foame – va ajuta la mentinerea unei greutati ideale;
- crestere a absortiei calciului;
- util în boala hemoroidala si afectiunile cardiovasculare.

-OPUNTIA FICUS-INDICA este crescuta în tari precum Mexic, Algeria, Chile pentru fructele sale comestibile denumite „tuna’’. Cultivarea ei necesita investitii minime, dar poate oferi satisfactii materiale. Planta are multiple utilizari, fiind aproape integral folosita. Fructele se consuma în stare cruda sau sub forma de sucuri si dulceturi. Din pulpa fermentata a fructelor se fabrica o bautura alcoolica numita colonche. Fructele sunt utilizate în industria farmaceutica si cosmetica.

„Tuna”, fructul cactusului Opuntia ficus-indica (cactus piriform cu tepi), numit si „smochina indiana’’ sau „para spinoasa’’se aseamana la gust cu un kiwi. Aceasta planta este bogata în vitamine (C, B1, B2, B3, beta-caroten), în minerale (K, Ca, Mg, Na, Fe) si în fibre vegetale (atât solubile, precum lignina, celuloza, hemiceluloze; cât si insolubile: pectina, mucilagii, gume). Este o sursa valoroasa de proteine usor digerabile si de bioflavone. Contine 17 tipuri de aminoacizi, dintre care 8 sunt esentiali. Toate aceste elemente nutritive au efecte regenenatoare, reglatoare, curative.

-Mucilagiul si pectina de Opuntia protejeaza si curata tractul intestinal, fiind de mare ajutor în sindromul de colon iritabil. De asemenea are efect antiinflamator si de scadere a hiperaciditatii, fiind utilizat în tratamentul gastritei si al ulcerului ( infectia cu Helicobacter Pilori). Pectinele formeaza complexe cu bacteriile, determinând eliminarea lor din intestin în diaree. Previne si combate constipatia (datorita fibrelor din compozitie).

-Ingredientele active din Opuntia ajuta la prevenirea absorbtiei grasimilor si zaharurilor în exces din alimente, mentin un nivel optim al glicemiei si colesterolului sangvin, induc starea de satietate, scad apetitul, astfel ajuta la scaderea în greutate; aminoacizii participa la eliminarea fluidelor din tesuturi, diminuând retentia hidrica. Aparitia tesutului adipos este prevenita pe masura ce grasimile sunt eliminate. Pentru obtinerea efectelor maxime dorite este însa necesara asocierea cu o dieta adecvata si exercitii fizice.

-Este recomandat diabeticilor, mentinând un nivel optim al glicemiei.

-Este util si în prevenirea neuropatiei diabetice.


-Prin vitamine, minerale, aminoacizi si fibrele continute, detoxifiaza si tonifica ficatul si pancreasul, creste sensibilitatea la insulina a celulelor, astfel stimuleaza patrunderea glucozei din sange în interiorul celulei, unde este utilizata ca energie. Îmbunatateste digestia carbohidratilor si implicit productia de insulina, în plus determina absorbtia partiala a glucidelor din intestin.

-MOD DE ADMINISTRARE:
- 2 capsule x 3/zi cu 200 ml apa calda, inaintea meselor principale si un pahar de iaurt.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
44 ,50 LEI
89,00

-50%
13 ,87 LEI
27,74

-50%
60 ,80 LEI
121,60

-30%
14 ,45 LEI
20,65

-25%
13 ,00 LEI
17,35

-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!