Retete pentru trup si suflet, dr. virginia faur i.010 1buc FAVISAN

Producator: FAVISAN
Brand: FAVISAN
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 30.84 lei
Pret remediu.ro:
26.82 lei
IN STOC
TVA: 5% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Cuvant inainte
Am scris aceasta carte spre a oferi celor ce pretuiesc sanatatea o sansa de indreptare. Suferinta nu pica din cer. Se datoreaza perceptiilor gresite, gesturilor si atitudinilor in neconcordanta cu esenta noastra - umana si divina in acelasi timp -, fortand organismul sa se adapteze unor tendinte gresite. "Nu stiu, n-am timp, nu conteaza, nu cred, nu pot" definesc un stil de viata dezordonat, in care negatia face legea. Alimentatia la intamplare, neincrederea in sine, necredinta sunt greseli cronice. Viata moderna, cu stresul ca o pasare de prada, poarta cu sine samburele neputintei. Se ocupa de toate omul, doar de el n-are timp. Åži nici pricepere. Eventual, se duce la medic. Primeste medicamente compensate. E multumit. Doamne, cata ignoranta!
Ce sa mananc? Mezelurile nu-s bune, margarina-i un plastic, sarea e pe lista lui "nu", dulciurile - ce mult imi plac! - obosesc pancreasul, sucurile sunt sintetice, inghetata la fel. Dar painea alba ce are? Cu laptele ce-aveti? De ce atatea lichide? De unde sa stiu ce-i cu E-urile astea? Cat timp sa evit aceste "capcane"? Poate aveti dreptate, dar noi muncim greu. Tocmai de aceea, ca sa nu va poticniti in sirul anilor, e necesar sa stiti ce sa mancati si ce nu, cum se combina corect alimentele etc. Cel mai bine, incepeti cu educarea gusturilor. Aceste corectii va ajuta sa nu deveniti clienti ai farmaciilor, fiindu-va propriul medic. Placut lui Dumnezeu, pe masura credintei, savarsind fapte bune, repere de curatenie spirituala. Doar va e cunoscut preceptul biblic indemnand sa-ti Iubesti aproapele ca pe tine insuti. Asa vom dobandi sanatate. Doamne, cat e de simplu si cat se complica cei care sufera. Cum isi plang ei de mila, cum isi cauta alinarea prin spitale, alergand la pomul laudat cu sacul! Primesc ceea ce merita, pe masura grabei si a nepasarii de sine. Corectati-va conduita de viata, incepand chiar de acum. Pas cu pas. Cu bucuria celui care invata sa se respecte mai mult. Fii corect! Ai incredere in tine, bucura-te de micile izbanzi.

       Cartea cuprinde repere de viata echilibrata, specifice medicinii populare. Sunt reguli de alimentatie inteligenta; un ABC de civilitate. Vei intelege cum o intreaga industrie, prin abile politici de marketing, ne ofera preparate nesanatoase, dar bune la gust. "Gauri negre" ale sistemului medical mirosind a bani si a superficialitate, avand contul "sanatate durabila" aproape gol. Am definit rolul si locul nutritiei in ecuatia sanatatii. Am pus degetul pe rana, adeseori, subliniind ca alimentele sintetice sunt cauza pentru multe dintre maladiile "incurabile". Am gandit conceptul de alimentatie sanatoasa, pornind de la ideea ca suferinta incepe chiar din farfurie. Ce meschinarii se ascund in spatele alimentelor care ne imbolnavesc! Se cheltuieste imens pentru implementarea acelor metode si practici care sporesc vanzarile.
Eu sunt cercetator si am inceput, in 1990, studii cu privire la impactul alimentatiei asupra sanatatii. A fost un inceput temerar, in anii '90, sa spui ca e gresit sa bei cola, sa mananci mezeluri, sa pui in orice fel de mancare supe concentrate, dulciuri aromatizate sintetic si alte asemenea "bunatati". Am infiintat doua institutii neguvernamentale cu scop educativ: Fundatia "Virginia"pentru Sanatate Publica si Societatea Naturistilor din Romania. Laboratoarele "Favisan", companie ce a crescut de la trei persoane la 60 si de la trei produse la peste 550, acreditata GMP si ISO 9.001, a devenit un nume apreciat in randul celor ce-si cauta sanatatea pe cale naturala. Am scris sase carti, am pus sub semnul intrebarii "sistemul", am iesit din rand in momentul in care nu am fost de acord cu surogate in alimentatie si ingrijirea sanatatii. Sa mergi impotriva rutinei, a obiceiurilor gresite, devine echivalent cu a fi impotriva firii. Chiar daca dovezile stiintifice sunt de partea ta. Am av depasi convenientele si a nu tine, neaparat, seami cerut celor care au apelat la mine in a-si redobi bine "schimbare".
Pentru sanatatea dvs., parcurgeti aceasta ci atentie si faceti curatenie in ganduri. "Schimbatii mintii voastre pentru a intelege care este voia J cea buna, placuta, desavarsita."(Romani, 12:2). pe care l-am ales, spre a ne fi reper de cumpatare s mai presus de orice comentariu.

CUPRINS

Cuvant inainte 5
Alimentatia adecvata 7
Alimentatia gresita, parazitoza intestinala si boala 13
Osteoporoza, epidemia muta. Ciuma secolului XXI. Cauze alimentare 25
Sanatatea sta ascunsa in orez 44
Rosia - sursa de antioxidanti 49
Borul (mineralul minune) 50
De ce Favivit C 54
Curatenie in casa 56
Graul - oul vegetal 60
Orezul - ajutor multilateral, hipotensor, energetic, astringent 66
Ovazul - forta alimentatiei sanatoase 83
Secara - fludifiant sanguin, antisclerotic, energetic 91
Porumbul - (Graul de America) - energetic, reconstituent, hranitor, moderator al tiroidei 99
Orzul 103
Meiul 109
Hrisca - cereala saracului 113
Soia - fasolea minune 125
Sosurile - simfonie a gustului si mirosului 133
Salate 139
Fructele 204
Meniu ovo-lacto-vegetarian 209
Meniu de post 265
Peroxidul de hidrogen, factor de sanatate 319
Bibliografie 331

Stress CTRL

Parerile clientilor

Excelentă
scrisa de Elisabeta / 30.05.2022 20:49

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Gaba +
60cps FORMULA K

86.49 lei
Retete pentru trup si suflet, dr. virginia faur i.010 de la FAVISAN are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 26.82 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Carti si cadouri si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Retete pentru trup si suflet, dr. virginia faur i.010 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FAVISAN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.