Rutin 50cps ORGANIKA

Producator: ORGANIKA
Brand: ORGANIKA
Forma prezentare: capsule, 50 buc
Pret magazine: 46.31 lei
Pret remediu.ro:
40.27 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Rutin este un bioflavonoid, un glicozid flavonol compus din quercetin si rutinose disaccharide (ramnoza si glucoza). Rutinul are o compozitie chimica asemanatoare cu Quercetinul, avand proprietati antioxidante pentru preintampinarea cancerului. Rutinul este recunoscut ca fiind un antiinflamator, antiviral, anticancerigen si, nu in ultimul rand, avand si proprietati neuroprotectoare.

Rutin este, de asemenea, folosit pentru protectia vaselor de sange, avand proprietati de consolidare pentru combaterea simptomelor de hemofilie si vene varicoase. Alte conditii pentru care Rutin este folosit sunt: bolile de inima, circulatie sanguina proasta, tulburari menstruale, cataracta, ciroza. Rutin este un flavonoid din clasa flavonoli glicosidici alcatuit din flavonolul Quercetin si Rutinoza (o dizaharida). Planta cea mai bogata in Rutin este Fagopyrum esculentum Moenc.

Vitamina P normalizeaza permeabilitatea vaselor si rezistenta lor. Facand parte din grupul flavonelor, colorate in galben, ea actioneaza sinergic cu Vitamina C, avand partial si rol de economisire a acesteia. Evolutia carentei de Vitamina P poate fi progresiva daca alimentatia este deficitara. Complicatiile grave sunt hemoragiile retiniene sau cele cerebrale. Se gaseste Vitamina P si in cojile unor fructe precum: lamai, mandarine, portocale. Carenta acestei vitamine duce la slabiciune generala, dureri in membrele inferioare la mers si hemoragii cutanate purpura. Tulburarile de permeabilitate capilara se datoreaza scaderii tonusului vaselor capilare.

Actiune
Rutin are actiune larga: antioxidanta, anti-inflamatoare, anticarcinogenica (ajuta la neutralizarea si eliminarea agentilor carcinogeni), anti-trombotic, citoprotector si vasoprotector. Rutin chelateaza (leaga) si este foarte bun pentru eliminarea excesului de Fier, in special in cazurile de intoxicare cu Azbest. Prin intarirea capilarelor, Rutin poate sa preintampine accidentele vasculare cerebrale. Unele studii indica eficienta Rutinului in combaterea endemei venoase, in special la picioare, eliminand astfel evolutia in boli cronice venoase. Prin actiunea citoprotectiva, Rutin este indicat persoanelor cu diferite grade de intoxicare cu agenti chimici toxici (din alimentatie, mediu ambiant sau locul de munca).

Indicatii
Curativ sau profilactic al starilor hemoragipare prin fragilitate capilara (hemoptizii, hemoragii digestive, unele hemoragii retiniene, hemoragii renale, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, pericol de accident vascular cerebral), pentru a preintampina eventualele accidente vasculare, in unele boli infectioase insotite de permeabilitate crescuta (scarlatina, tifos exantematic), in pregatirea preoperatorie (eventual asociat cu vitamina C si K). In proceduri de dezintoxicare agenti carcinogeni pe care ii chelateaza (saruri de aur, barbiturice, salicilati). In endema venoasa. Preintampina oxidarea Vitaminei C cand este administrat simultan. Detoxifica ficatul. Pentru combaterea hemoroizilor, venelor varicoase si a insuficientei venoase se recomanda asocierea sinergica cu LEGAVEN.

Compozitie
Fiecare capsula contine: rutin, extract 95 % din flori de Sophora japonica – 500 mg.
Excipienti: stearat de magneziu – 15 mg, pudra din orez brun – 50 mg, gelatina – 100 mg
Nu contine: lactate, ou, fermenti, conservanti, coloranti sau indulcitori artificiali, grau, soia sau porumb.

Administrare
1 capsula pe zi pe stomacul gol sau dupa sfatul medicului.

Recomandari: se recomanda administrarea impreuna cu Vitamina C.

Acest produs contine:

Salcam japonez500.00mg

Alte produse similare


Vitamina c complex
REMEDIA

Parerile clientilor

sugestie
idem
scrisa de cmgrigorie / 27.02.2015 11:51

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

122.00 lei
Formula flow
330tbl PROVITA

278.17 lei
EDTA chelatat
90cps PROVITA

100.15 lei
Legaven
90cps ORGANIKA

75.95 lei
Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

80.33 lei
Ceai toate-s bune elibereaza-ti ficatul
18pl SONNENTOR

14.20 lei

Citeste despre salcam japonez:

Nu am gasit vreun articol relevant.