Stresonorm 60cps PLANTIC

Producator: PLANTIC
Brand: PLANTIC
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 33.41 lei
Pret remediu.ro:
29.05 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

CONTINUT:
Stresonorm caps. â„– 60. 1 capsula “zi” contine: substante active: extract de “leonorus cardiaca” – 40 mg, extract de sunatoare – 40 mg, extract uscat de izma buna – 20 mg, rutin – 8 mg, vitamina B6 – 2 mg, vitamina B1 – 1,5 mg; 1 capsula “noapte” contine: extract de eschscholzia – 100 mg, extract de passiflora – 55 mg, rutin – 5 mg.; substante auxiliare: stearat de magneziu, amidon de porumb, lactoza monohidrat, celuloza microcristalina.

CUM SE ADMINISTREAZA:
Adulti si copii peste 12 ani: cite 1 capsula “zi” (de culoare galbena) in timpul dejunului si cite 1 capsula “noapte”(de culoare verde)  inainte de somn. Durata curei de administrare 2-4 saptamini.

Înainte de administrare consultati medicul

Indicatii pentru utilizare:
suprasolicitare psihica cronica;
efort fizic si emotional indelungat, sindromul managerului;
neurastenie, irascibilitate sporita, senzatie nemotivata de neliniste si frica ;
tulburari de memorie si de concentrare a atentiei, surmenaj emotional;
insomnie, migrena si cefalee, induse de factori psihologici;
remediu adjuvant in dismenoree si sindrom climacteric;
derm
atoze pruriginoase, inclusiv urticaria si eczema.

Stresonorm – preparat  sedativ  combinat , ce  contine un complex de extracte de origine vegetala, vitamine  Ð’1, B6, rutin si hopantenat de calciu (vit. Ð’5). Poseda un spectru larg de actiune, manifesta efecte sedativ si neurotrop pronuntate. Efectele pozitive si  mecanismul de actiune ale preparatului  sint asigurate de proprietatile substantelor  active din componenta sa. “Stresonorm” reprezinta un complex din doua componente: capsula “zi” de culoare galbena  si capsula “noapte” de culoare verde, care se administreaza conform instructiunii, atit dimineata cit si seara.

Capsula “zi” – diminueaza senzatia de anxietate  si tensiune nervoasa, imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare.

Capsula “noapte” – imbunatateste calitatea somnului, faciliteaza adormirea, poseda efect spasmolitic, antiaritmic, hipotensiv.

Extract de “leonorus cardiaca” – efectul calmant este asigurat  de potentarea procesului de inhibare  sau diminuarea procesului de excitatie in sistemul nervos central. Manifesta actiune sedativa, spasmolitica, calmanta; micsoreza tensiunea arteriala.  Nu manifesta efect somnifer, dar  faciliteaza adormirea  si somnul profund. Nu provoaca  deprindere, dependenta psihologica. 
Extract de sunatoare – manifesta actiune  antidepresanta, anxiolitica si  sedativa. Actioneaza favorabil asupra starii functionale  a sistemului nervos central si vegetativ.
Extract de izma buna (menta) – manifesta actiune calmanta, spasmolitica, coronarodilatatoare.
Rutin – remediu angioprotector, actioneaza preponderent  asupra capilarelor si venelor. Manifesta actiune antiinflamatoare.
Vitamina Ð’1 (benfotiamina) – are un rol important  in procesele de transmitere  a impulsului nervos  in sinapse. Protejeaza membranele celulare  de actiunea toxica a radicalilor liberi.
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) – in calitate de coferment  participa la sinteza serotoninei, adrenalinei, histaminei si altor  neuromediatori.  
Extract de eschscholzia californica – contine alcaloizi, flavonoide si  substante minerale. Manifesta efecte sedativ si somnifer usor.  Micsoreaza timpul de adormire  si imbunatateste calitatea somnului  in caz de tulburari usoare ale acestuia.
Extract de passiflora – efectul calmant al passiflorei  este determinat de complexul de flavonoide din componenta sa : vitexina, hiperozida, rutin. Se utilizeaza in diferite tulburari functionale ale sistemului nervos. Amelioreaza starea  spirituala in starile depresive, contribuie la micsorarea anxietatii  si tensionarii psihice, manifesta proprietati calmante si somnifere usoare. Se recomanda in stari de stres si anxietate, irascibilitate, tulburari de somn, in perioada preclimacterica si climacterica.
Hopantenat de calciu – poseda actiune nootropa, sporeste rezistenta encefalului la hipoxie si la actiunea   substantelor toxice, combina efectul sedativ moderat cu efectul stimulator usor, manifesta actiune anticonvulsiva, micsoreaza excitabilitatea motorie.

Acest produs contine:

Talpa gastii40.00mg
Sunatoare40.00mg
Izma buna20.00mg
Rutin8.00mg
Vitamina b62.00mg
Vitamina b11.50mg
Mac californian100.00mg
Floarea pasiunii55.00mg
Rutin5.00mg

Alte produse similare

Calmosed b112 FAVISAN
Calmosed b112
FAVISAN
Tinctura de talpa… FAVISAN
Tinctura de talpa…
FAVISAN
Leonurus cardiaca PRO NATURA
Leonurus cardiaca
PRO NATURA
Favibust b083 FAVISAN
Favibust b083
FAVISAN
Sedacalm STEAUA DIVINA
Sedacalm
STEAUA DIVINA
Ceai calmocard… FARES
Ceai calmocard…
FARES
Ceai calmocard… FARES
Ceai calmocard…
FARES
Extract gliceric… ADNATURA
Extract gliceric…
ADNATURA
Cardio q10 PRO NATURA
Cardio q10
PRO NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Nervine
60cps PROVITA

54.90 lei
Stresstame
60cps JARROW FORMULAS

98.38 lei
Magneziu cu b6
30cps VITAKING

18.94 lei
Magneziu marin japonez
60cps DVR PHARM

30.21 lei
Magneziu 376+ b6 premium formula
30tbl COSMOPHARM

26.72 lei
Agnes-Magneziu coloidal 50ppm
480ml ARGENTUM +

24.59 lei
Stresonorm de la PLANTIC are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 29.05 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Memorie si concentrare si contine talpa gastiisunatoare, izma buna, rutin, vitamina b6, vitamina b1, mac californian, floarea pasiunii, rutin, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Stresonorm 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PLANTIC ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre talpa gastii:

Nu am gasit vreun articol relevant.