Tinctura de echinacea 50ml STEAUA DIVINA

Producator: SANTO RAPHAEL
Brand: STEAUA DIVINA
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 10.32 lei
Pret remediu.ro:
8.97 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:

Extractul hidroalcoolic din Echinacea este excelent pentru optimizarea functiilor aparatului respirator si stimularea capacitatii de autoaparare a organismului. Beneficii:
-Antibacterian,
-antiviral,
-antifungic,
-imunostimulent,
-antiinflamator,
-cicatrizant,
-dezintoxicant.

Ingrediente
Echinacea

Utilizare
Adulţi si copii peste 14 ani: cate 30-40 picaturi de 3x/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa. in caz de infectii acute, se pot administra cate 30-40 picaturi intr-un pahar cu apa, din 2 în 2 ore, timp de 2-3 zile. Copii intre 7 si 14 ani: cate 15-20 picaturi 3x/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa. La copii se recomanda administrarea extractului hidroalcoolic in apa calduta, pentru evaporarea continutului de alcool.La copii sub 7 ani se administreaza numai cu acordul medicului. Pentru efecte optime, se recomanda utilizarea produsului timp de timp de 21 zile pe luna, trei luni consecutiv. Se face pauza o luna, dupa care schema de tratament se poate relua.

Contraindicatii
Afecţiuni în care este contraindicat consumul de alcool, conducători auto, sarcină, alăptare, copii mici, boli hepatice grave, alergie la oricare dintre componentele produsului. Precauţii la administrare: gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal. Interacţiuni medicamentoase: nu se administrează cu antibiotice şi alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool.

Afectiuni tratate
Antiinflamator

Ingrediente principale
Echinaceea

Conditii pastrare
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumină și îngheț. După deschidere se păstrează la temperaturi între 10-25°C.

Acest produs contine:

Echinacea100.00%

Alte produse similare


Crema de echinacea
STEAUA DIVINA

Tinctura imunoplant
STEAUA DIVINA

Imunoplant
STEAUA DIVINA

Tinctura de echinacea
DACIA PLANT

Tinctura de echinacea…
DACIA PLANT

Antiviral
DACIA PLANT

Canou
DACIA PLANT

Tinctura canou
DACIA PLANT

Sirop canou
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Citeste despre echinacea: