Ulei de canepa elixir 250gr DACHIM

Producator: DACHIM
Brand: DACHIM
Forma prezentare: lichid, 250 gr
Pret magazine: 37.12 lei
Pret remediu.ro:
32.28 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17


Descriere
Cânepa este una dintre cele mai vechi plante cultivate de om. Dovezile istorice ne arată faptul că aceasta a fost folosită încă din neoliticul timpuriu (cca.12.000 ani), în zona Chinei, unde era cultivată pentru obținerea fibrelor textile, a uleiului, dar și ca plantă medicinală. Totuși, prima atestare documentată a utilizării cânepei în terapie apare în literatura Arabă din secolele VIII-IX.

Planta cultivată pentru extragerea uleiului de cânepă se numește Canabis Salvia, iar semințele ei sunt cunoscute pentru că ajută în combaterea inflamațiilor pielii și sunt considerate tonice, regenerative, laxative și diuretice.

Uleiul de cânepă Elixir, este obținut prin presarea la rece a semințelor care, după ce au fost cultivate, sunt atent curățate de impurități și presate la temperaturi de maxim 30 de grade. Apoi, uleiul obținut este pus la decantat, iar astfel se obține un untdelemn bogat în proprietăți nutritive.

Uleiul din semințe de cânepă presat la rece Elixir, conține raportul optim de Omega 6 și Omega 3. Un dezechilibru în acest raport predispune la oboseală și duce la accelerarea evidentă a unor boli precum reumatismul, afecțiunile dermatologice și afecțiunile cardiovasculare. Atât datorită faptului că uleiul din semințe de cânepă Elixir păstrează proprietățile acestora (calciu, fier, magneziu, potasiu, sulf, aminioacizi precum cisteină, metionină, complexul de vitamine A, C, E), cât și a faptului că este bogat în acizi grași nesaturați, el este considerat un aliment protector.


Beneficiile uleiului din semințe de cânepă

Te ajută să previi problemele cardiovasculare: datorită faptului că este bogat în Omega 3, uleiul din semințe de cânepă are un rol important în menținerea sănătății cardiovasculare, diminuând tensiunea arterială și nivelul de fibrogen, care este un market-cheie în ateroscleroză și, totodată, ajută la reducerea trigliceridelor.
Te ajută să stabilizezi echilibrul pielii: fiind bogat în acizi grași, integrarea în alimentația zilnică a uleiului din semințe de cânepă ne ajută să menținem sănătatea și flexibilitatea celulelor pielii, datorită faptului că beneficiază de proprietăți antivirale, antifungice și antibacteriene. Studiile clinice ne arată faptul că acizii grași esențiali, care se regăsesc în acest tip de ulei, pot da rezultate bune în tratarea multor afecțiuni cronice și inflamatorii, de tip eczeme, psoriazis, lupus şi colită ulceroasă.
Te ajută să stabilizezi echilibrul hormonal: cânepa este singura sămânță comestibilă care conține Acidul Gamma-Linolenic, benefic în tratarea simptomelor premenstruale şi ale menopauzei. Clorofila conţinută este bogată în magneziu şi extrem de folositoare organismului.
Te ajută să ai un sistem nervos sănătos: deoarece este bogat în acizi grași Omega 3 și Omega 6, uleiul din semințe de cânepă este benefic pentru a avea o structură sănătoasă a membranelor celulare, mai ales a celulelor nervoase, fiind vital pentru pentru scutul de mielină (cel care izolează celulele nervoase). Introducerea acestui tip de ulei în alimentația copiilor mici este extrem de importantă pentru dezvoltarea sănătoasă a creierului.
Are un efect antiinflamator și antiartritic: Acizii graşi Omega 3, care se regăsesc în uleiul din semințe de cânepă, ajută la producerea seriilor prostaglandin 3 (PG3), substanţe antiinflamatoare care funcţionează asemenea hormonilor. Acest tip de ulei vegetal oferă acizii graşi vitali în tratarea pe termen lung a afecţiunilor artritice (de exemplu artrita reumatoidă).
Cum poate fi consumat?

Uleiul din semințe de cânepă presat la rece Elixir poate fi consumat crud, iar doza zilnică recomandată este de 1 sau 2 lingurițe. Acesta poate fi consumat ca atare sau adăugat peste preparate calde, direct în farfurie, peste orez, varză, salate sau cartofi la cuptor.

Acest produs contine:

Canepa

Alte produse similare


Seminte decorticate…
SOLARIS

Seminte decorticate…
SOLARIS

Ulei din seminte…
SOLARIS

Ulei din seminte…
SOLARIS

Ulei din seminte…
SOLARIS

Ulei din seminte…
SOLARIS

Ulei de canepa
HOFIGAL

Ulei de canepa
HERBALSANA

Ulei de canepa
HERBALSANA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


12plicuri SONNENTOR

23.56 lei

90cps CASINOVITA

332.45 lei

20plicuri RU BIO

2.67 lei

120cps DVR PHARM

73.06 lei

120cps DVR PHARM

73.06 lei