Ulei de cocos biologic extravirgin – 1000 mg 120cps NATURAL FACTORS

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: NATURAL FACTORS
Forma prezentare: capsule, 120 buc
Pret vechi: 49.73 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
45.25 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Descriere:

Uleiul de nucă de cocos este derivat din fructul palmierului (Cocos nucifera) și este un aliment tradițional de bază în Asia, Africa și Insulele Pacificului. A fost folosit în India de mii de ani în medicina tradițională ayurvedică pentru calitățile sale naturale antifungice și antivirale, precum și pentru capacitatea sa de a crește răspunsul imun.

Uleiul de nucă de cocos este o sursă naturală de trigliceride cu lanț mediu (MCTs) care susțin pierderea în greutate prin creșterea metabolismului. MCT-urile activează răspunsul imun al organismului și au calități antifungice și antimicrobiene, precum și beneficii pentru sănătatea inimii, pielii și părului. CoconutRich este fabricat cu ulei certificat bio, ne-modificat genetic (non-OMG), presat la rece.

Uleiul este separat de fructe prin folosirea unui proces de extracție presat la rece, care elimină riscul potențial de contaminare cu solvenți. Oferă o alternativă convenabilă la formate lichide, furnizând 1000 mg ulei pur în fiecare softgel.

Ingrediente / capsulă

Ulei organic extra virgin din nucă de Cocos (Cocos nucifera) 1000 mg
capsulă: gelatină, glicerină, apă purificată

Nu conține: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahăr, grâu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, pește, fructe de mare, sare, nuci, nici OMG.

Mod de utilizare (doar pentru adulți): 4 capsule moi pe zi, de preferat în timpul meselor sau după cum vă recomandă specialistul.

Atenționări și precauții

  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


500ml KOSMO OIL

32.20 lei
Ulei de cocos biologic extravirgin – 1000 mg de la NATURAL FACTORS are un gramaj de 120cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 49.73 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei de cocos biologic extravirgin – 1000 mg 120cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NATURAL FACTORS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.