Ulei de cocos virgin raw bio 1000ml OBIO

Producator: BIO HOLISTIC
Brand: OBIO
Forma prezentare: lichid, 1000 ml
Pret magazine: 74.46 lei
Pret remediu.ro:
64.75 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Acest ulei de cocos este virgin, presat la rece, crud,  si certificat organic. Este un ulei de cocos virgin premium, de o calitate exceptionala!

Proprietatile uleiului presat la rece, virgin si organic de cocos sunt:

-este un ulei pe care persoanele care sufera de diabet il pot consuma fara teama. Ajuta la reglarea glicemiei.

-ajuta la mentinerea unei greutati corporale ideale.

-ajuta la buna absortie a calciului si magneziului in organism, avand astfel un efect benefic pentru sistemul osos.

-ajuta la reducerea colesterolului, este deosebit de benefic pentru sistemul nervos, in boli precum Parkinson sau Alzheimer. Persoanele care consuma regulat ulei virgin de cocos sunt mai putin predispuse la aceste boli.

Acest ulei contine in mod normal urmatoarele cantitati de acizi grasi benefici pe portie: acid lauric 6,5g, acid miristic 2,4g, acid caprilic 1,0g, acid capric 800mg, acid oleic 800mg, acid linoleic 200mg.

Mod de administrare recomandat: luati o lingura de 1-2 ori pe zi, la mese. Poate fi folosit si la salate, sosuri, gatit, deosebit de util in bucataria raw.  Se poate folosi si pentru uz extern, ca si emolient pentru piele.
Ingrediente: ulei de cocos organic, presat la rece. 
Nu contine  zahar, sare, amidon, drojdie, grau, gluten, porumb, soia, lapte, ou, crustacee sau conservanti. 
Produs vegetarian/vegan. 
Certificat organic UK5

Acest produs poate fi folosit si extern pentru uz cosmetic.

Pastrare: pastrati produsul la loc intunecos, racoros, uscat si rece, in borcanul original bine inchis. Dupa deschidere poate fi tinut la frigider sau la temperatura camerei. Acest produs poate fi solid  la temperaturi sub 26 de grade.

Produsul este ambalat in borcan de sticla transparenta.

Uleiul de cocos virgin si crud poate prezenta mici pete maronii pe fundul borcanului, care reprezinta ramasite de fibre rezultate din procesul de presare la rece. Acesta este un indiciu ca produsul este virgin si crud.

Tara de origine: Filipine

ULEI DE COCOS

Uleiul de cocos este cameleonul uleiurilor existand in dulapurile de bucătărie , cele de baie și servind scopuri aparent fără sfârșit din care cele medicale sunt cele mai interesante si provocatoare.

Punctul său ridicat de ardere îl face perfect pentru prăjit, în timp ce proprietățile sale ca o grăsime saturată fac ca acesta să fie un înlocuitor de unt excelent.

Mirosul si gustul ușor dulce al uleiului de nucă de cocos virgin ar putea la fel de ușor să -l faca o alternativă pentru crema de cafea.

Sa consumam ulei virgin, organic, presat la rece, nehidrogenat.

Uleiul de cocos poate face parte dintr-o dietă sănătoasă, echilibrată.

Acest tip de ulei este unicul din regnul vegetal care are o concentratie ridicata de acizi grasi cu lant mediu. Acesti compusi activi au o actiune specifica in organism, care poate provoca o serie de reactii pozitive.

Principalele beneficii ale uleiului de nuca de cocos pot fi atribuite prezentei acizilor grasi cu lant mediu care includ acidul lauric, acidul capric si acidul caprilic.

Activitatea de cercetare medicala si din domeniul siguranteti alimentatiei cuprinde studii numeroase despre acest produs .

Știri recente privind impactul asupra sănătății :

Două studii peer-review publicate recent (martie 2018) continuă tendința de a arăta beneficiile pentru sănătate ale uleiului de nucă de cocos și de a descuraja dogma oficială conform căreia grăsimile saturate sunt rele pentru sănătate.

Primul studiu, publicat în revista Food & Function, arată dovezi că uleiul de nucă de cocos combate stresul și anxietatea.

Al doilea studiu, publicat în British Medical Journal, a comparat dietele consumând în principal ulei de nucă de cocos, ulei de măsline sau unt și a concluzionat că uleiul de nucă de cocos a redus în mod semnificativ proteina C reactivă, un marker al inflamației și a indus profiluri lipidice sanguine pozitive la cei care consumau nucă de cocos ulei ca principalul lor ulei alimentar ( studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Cambridge a descoperit ca uleiul de nuca de cocos poate reduce riscul bolilor de inima si al accidentului vascular cerebral )

Proprietăți medicamentoase

Uleiul de cocos este util în tratamentul unui număr de afecțiuni medicale, dintre care unele sunt explicate mai detaliat mai jos.

Uleiul de cocos este bogat în grăsimi saturate sănătoase, care au efecte diferite față de majoritatea celorlalte grăsimi din dieta ta.

Aceste grăsimi pot stimula arderea grăsimilor și pot furniza corpului și creierului energia rapidă. Ele cresc, de asemenea, colesterolul HDL bun în sângele dumneavoastră, care este legat de riscul redus al bolilor cardiace.

Cele mai multe grăsimi din dietă se numesc trigliceride cu lanț lung, dar grăsimile din ulei de nucă de cocos sunt cunoscute ca trigliceride cu lanț mediu (MCT).

Când mâncați aceste tipuri de grăsimi, ele merg direct în ficat, unde sunt folosite ca o sursă rapidă de energie sau sunt transformate în cetone.

Cetonele pot avea beneficii puternice pentru creier și sunt studiate ca tratament pentru epilepsie, boala Alzheimer și alte afecțiuni.

Vindecarea oboselii: grăsimile saturate prezente în uleiul de nucă de cocos, fiind o sursă importanta de energie, vindecă în mod eficient oboseala și malnutriția energetică.

Proprietăți antioxidante și anti-îmbătrânire: Proprietățile antioxidante ale uleiului de nucă de cocos provin din grăsimile sale saturate cum ar fi acidul capric, acidul caprilic, acidul caproic și acidul myristic. Acestea contracarează efectele adverse ale îmbătrânirii, degenerescenței maculare, caderea părului și imbatrinirea pielii.

Proprietăți antimicrobiene: Acizii menționați mai sus se transformă în agenți antimicrobieni și antifungici, cum ar fi monocaprinul și monolaurina, atunci când acționează asupra anumitor enzime. Aceste derivați protejează corpul nostru, atât pe plan intern, cât și pe plan extern, de condițiile cum ar fi piciorul sportiv, erupțiile cutanate,dermatita, infectiile cu candida sau infestarile parazitare.

Uleiul de nucă de cocos este folosit în multe produse de frumusețe pentru un motiv bun: este un antibacterian și antifungic natural,este un hidratant excelent, poate penetra mai bine in piele și mai mult decat atat ,miroase foarte bine .

"Yum", spune Tieraona Low Dog, MD, director al programului de bursier la Centrul de Medicina Integrativa din Arizona. "Există ceva mai delicios decât uleiul de cocos?"

Tot ce aveți nevoie este : ulei de nucă de cocos virgin brut (de preferință organic).

Tulburări digestive: Acest ulei, administrat regulat în cantitate adecvată, poate ajuta la vindecarea problemelor digestive cronice.

Pentru dinţi frumoşi şi sănătosi

.Uleiul de cocos are enzime care contribuie la păstrarea sănătăţii orale şi la prevenirea cariilor . Poţi masa dinţii în fiecare seară, înainte de culcare, cu ulei de cocos, iar dimineaţa iti clatesti gura 15 minute, cu ulei de cocos, având grijă să nu înghiţi nicio picătură, deoarece colectează bacteriile din gură, devenind toxic.

Si o Rețeta de maioneza cu inlocuirea uleiului traditional

  • 4 ouă;
  • 1 lingură de otet de mere
  • o jumătate de lingură de muștar;
  • aproximativ 240 ml de ulei de cocos.

Ingredientele se introduc în blender, se omogenizeaza timp de 30 de secunde si vei obtine o maioneza gustoasa si fara colesterol.

 

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1kg BIONA ORGANIC

44.62 lei

1cps HIMALAYA

68.00 lei

250gr OBIO

17.16 lei

250gr OBIO

17.16 lei

100ml OBIO

9.26 lei