Ulei de rosa mosqueta 50ml MAYAM

Producator: ELEMENTAL
Brand: MAYAM
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 22.21 lei
Pret remediu.ro:
19.31 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Renumit pentru atenuarea ridurilor și pentru efectul regenerator asupra pielii, acest ulei prețios este folosit îndeosebi pentru a reda frumusețea, suplețea și luminozitatea tenului. Este renumit și pentru efectul cicatrizant, anticuperozic și de prevenire sau atenuare a vergeturilor.

Ulei de Rosa Mosqueta - descriere şi recomandări

Arbustul sălbatic Rosa Mosqueta aparţine familiei rosaceelor, este asemănător cu măceşul nostru, creşte însă în Anzii sud-americani. Are tulpină spinoasă şi flori clolorate în roz. După ofilirea şi căderea florilor rămân fructele (măceşe) de culoare roşie, în interiorul cărora se găsesc seminţele din care se extrage acest ulei prețios.
Aparţine aceleiaşi specii cu măceşul nostru însă acest soi de Chile - sau Trandafir Chilian cum se mai numeşte, diferă prin concentraţia în compuși activi: carotenoide, vitamina E, K și F (acid linoleic și linolenic).

Uleiul de rosa mosqueta este recunoscut pentru capacitatea de ameliorare a cicatricilor rezultate după răni, leziuni acneice sau operaţii chirurgicale. Aplicarea regulată a acestui ulei stimulează procesul natural de regenerare a pielii, producerea de colagen și elastină, refacerea membranei celulare, estomparea ridurilor și refermizarea pielii.

Alte denumiri: rosa moschata, rosehip oil, rosa rubiginosa, ulei de măceşe, ulei de trandafir chilian

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţele fructului

Zona geografică de provenienţă: Chile

Prezentare: lichid clar, culoare gălbuie, vâscozitate medie, miros fin specific

Ingrediente (INCI): rosa moschata seed oil
Proprietăţile uleiului de rosa mosqueta

    regenerator, favorizează reînnoirea țesutului cutanat
    cicatrizant, recunoscut pentru îmbunătățirea aspectului și texturii pielii, stimulează refacerea epidermei
    antirid, atenuează ridurile și netezește ridurile superficiale
    anti-age și antioxidant, întârzie îmbătrânirea pielii și reduce efectele de photoaging (foto-îmbătrânire)
    refermizant, redă suplețea,elasticitatea și tonusul țesutului cutanat
    emolient și protector al barierei hidro-lipidice a pielii

Aplicații,recomandări

    este un ulei ce aduce beneficii oricărui tip de ten
    cicatrici rezultate în urma acneei, arsurilor, varicelei, postoperatorii, răni vindecate inestetic
    piele matură, devitalizată, ridată
    piele lipsită de elasticitate și tonus
    ten uscat, deshidratat
    ten îmbătrânit prematur, piele afectată de semne ale fotoîmbătrânirii, daune UV de la expunerea exagerată la soare
    prevenirea şi ameliorarea vergeturilor
    cuperoză, eczeme
    după ras, după epilare, pentru calmarea și regenerarea pielii

Cum se folosește în cosmetică

    este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele
    combinat cu alte uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și active cosmetice pentru un ser facial sau un ulei de masaj facial
    simplu sau în amestec cu active specifice pentru aplicații locale cu efect cicatrizant
    ca ingredient în preparate cosmetice pentru față: creme de zi și de noapte, loțiuni, seruri, măști
    ca ingredient în preparate cosmetice pentru corp: balsamuri, creme, lapte de corp, unt de corp
    formularea preparatelor pentru probleme specifice ale pielii
    în tratamente anti-aging

...

Păstrare: fiind un ulei sensibil la oxidare se păstrează de preferinţă sub 19°C, ferit de lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Elemental sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

Supliment meditatie

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


10ml MAXIMA

24.58 lei

1buc PANI WALEWSKA

8.93 lei
Vitamina c plus- fiole skin boost  10ml COSMETIC PLANT
10buc COSMETIC PLANT

36.49 lei
Ceai enterostop 20pl FARES
20plicuri FARES

6.00 lei
Ceai vezica biliara 20pl FARES
20plicuri FARES

6.00 lei
Ceai medicinal imunitate  20pl FARES
20plicuri FARES

6.67 lei
Ulei de rosa mosqueta de la MAYAM are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.31 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijirea tenului si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei de rosa mosqueta 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la MAYAM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.