Ulei de soia elixir 250ml DACHIM

Producator: DACHIM
Brand: DACHIM
Forma prezentare: lichid, 250 ml
Pret magazine: 14.42 lei
Pret remediu.ro:
12.54 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Ulei de primă presă – Uleiul Elixir este obţinut din prima presare a seminţelor de soia. Soia este o plantă dicotiledonată, anuală aparţinând familiei de Fabaceae (Leguminoase). Pentru a înflori și a se dezvolta in condiţii optime, soia are nevoie de umiditate și sol bine drenat, plin de nutrienţi. Este o cultură pe termen scurt, toată recolta are nevoie de aproximativ 120 de zile de la plantare până la recoltare. Seminţele de soia galbene sunt special alese pentru presare .

Uleiul de soia are un conţinut bogat în grăsimi polinesaturate. În plus, are un conţinut redus de grăsimi saturate, fără colesterol, ceea ce îl face să fie unul dintre cele mai sănătoase uleiuri de gătit.


Principalele beneficii ale consumului regulat de ulei de soia:

Fiind un ulei vegetal, este o sursă bună de steroli vegetali, în special β-sitosterol. Sterolii inhibă competitiv absorbţia colesterolului la nivel intestinal și astfel poate reduce nivelul colesterolului din sânge cu 10% până la 15%, scăzând totodată riscul de boli de inimă.
Uleiul de soia este o sursă importantă de de vitamina E. Aceasta reprezintă o familie de opt componente antioxidante și previne deteriorarea celulelor prin inhibarea oxidării lipidelor (grăsimii) și formarea radicalilor liberi. Protejează vitaminele solubile în grăsimi de distrugerea prin oxidare și ajută la procesarea vitaminei A în organism.
Este o importantă sursă de vitamin K, care are funcţii esențiale în organismul uman. Cea mai cunoscută este stimularea procesului de vindecare a rănilor. Totodată, face parte dintr-un grup de substanţe numite menaquinone, care ajută la formarea oaselor, stimulând încorporarea calciului în ţesutul osos.
Beneficii pentru sănătatea oaselor prin aportul de vitamin K
O alimentaţie bogată în produse din soia furnizează numeroase beneficii pentru sanatate, inclusiv beneficii legate de sistemul osos. Este important să ne amintim că soia oferă o sumă bună de vitamina K-un nutrient necesar pentru sănatatea oaselor.

În plus, uleiul de soia conţine, de asemenea magneziu și bor, care sunt importante în sanatatea oaselor. Totodata, izoflavoni din soia pot inhiba distrugerea oaselor. Izoflavonul, conţinut de soia este foarte similar cu medicamentul procesat Ipriflavona, care este utilizat în toată Europa și Asia pentru a trata osteoporoza.

Proteina ​​din soia este o proteină de plante. În studiile largi de dieta, proteinele vegetale au un rezultat mai bun în sprijinul sistemului osos decât proteinele ​​animale.

Să ne ajutăm oasele să se dezvolte natural, prin metode naturale!

Beneficii cardiovasculare prin scăderea colesterolului
Efectul boabelor de soia si rolul său in scăderea colesterolui este recunoscut încă de la mijlocul anilor 90, cănd au fost publicate rezultatele a 38 de studii clinice. Rezultatele au demonstrat că o dietă cu proteine ​​de soia reduce semnificativ nivelul Colesterolului, LDL-ului colesterolului (colesterolul „rau”) și al trigliceridelor.

Cercetatorii Erdman & Potter in 1993 au raportat în Jurnalul American de Nutritie Clinica faptul că introducerea în meniu a proteinelor de soia si fibrelor au cauzat o scădere de câteva procente a colesterolui. Soia conţine fibre solubile, care sunt cunoscute pentru interferenţa cu absorbţia și metabolismul colesterolului.

Ca urmare a acestor constatari, în 1999, FDA a autorizat o mențiune de sănătate cu privire la relația dintre proteinele ​​din soia și boala coronariana (CHD).

Bucurați-vă de alimentele din soia, cu siguranță nu dăunează sănătății noastre!

Beneficiile soia privind prevenirea cancerului
Zona de prevenire a cancerului este probabil zona cea mai controversată cercetarea în domeniul sănătății pe soia. Multe studii oferă dovezi care sprijină rolul alimentelor din soia în dietă de prevenire a cancerului.

Dintre toate tipurile de cancer, datele referitoare la soia și cancerul de prostată pare a fi cea mai promițătoare, multe studii susțin rolul său în prevenirea și posibila tratare a cancerului de prostată.

Genisteina (un fitonutrient isoflavon din soia) este de multe ori un element-cheie studiile de prevenire a cancerului. În unele studii, cantitatea de genisteina necesară pentru a declanșa efectele de prevenire a cancerului a fost relativ mare, și mult mai mare decât consumul mediu la adulți. În general aportul alimentar si nutrițional face, de asemenea, o diferență importantă în beneficiile impotriva tuturor bolilor.

În imaginea de ansamblu, vom continua să credem că alimentele din soia vă poate furniza cu beneficii de sanatate importante, inclusiv beneficiile anti-cancer. Dar noi, de asemenea, credem că persoanele care doresc să includă soia într-un regim alimentar anti-cancer trebuie să acorde o atenție la forma de soia, cantitatea consumată și istoria de sănătate cu caracter personal.

Să ne protejăm și ajutăm organismul să fie sănătos pe cale naturală!

Cum îl folosesc?
Uleiul de soia presat la rece Elixir poate fi folosit în prepararea rețetelor indiene sau asiatice, poate înlocui untul sau margarina în realizarea rețetelor pentru prăjituri sau poate fi folosit în aromarea fripturi. Acesta nu este indicat să fie folosit în prăjirea alimentelor.

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Ulei de soia

Alte produse similare

Ulei de soia elixir… DACHIM
Ulei de soia elixir…
DACHIM
Bebe drag ulei… VIVA NATURA
Bebe drag ulei…
VIVA NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

L-tyrozine 500 mg 60cps NATURAL FACTORS
60cps NATURAL FACTORS

0.00 lei
Zinc masticabil 23 mg 180cpr BRONSON
180cpr BRONSON

82.00 lei

125gr NIAVIS

12.60 lei

270gr BETTER THAN FOODS

8.78 lei
Ulei de soia elixir de la DACHIM are un gramaj de 250ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 12.54 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Uleiuri si oteturi si contine ulei de soia. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei de soia elixir 250ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DACHIM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre ulei de soia:

Nu am gasit vreun articol relevant.