Ulei din seminte de mustar presat la rece 50ml SOLARIS

Producator: SOLARIS PLANT
Brand: SOLARIS
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 5.31 lei
Pret remediu.ro:
4.62 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:

CE CONTINE
Contine circa 60% acizi grasi mononesaturati, dintre care 42% acid erucic si 12% acid oleic, si 21% acizi grasi polinesaturati, dintre care 6% acid linolenic (omega-3) si 15% acid linoleic (omega-6).Acest produs contine substante bioactive foarte importante pentru mentinerea sanatatii generale a organismului. Dintre acestea fac parte: vitaminele (A, B3, B4, B6, D, E, K, P), glicozidele, fitosterolii, substantele volatile, acizii grasi polinesaturati, clorofila, acidul linoleic si altele.

CUM ACTIONEAZA
Uleiul de mustar are proprietati antibacteriene, analgezice, antihelmintice si antiinflamatorii. Reduce vascozitatea sangelui, creste elasticitatea vaselor sanguine, impiedica dezvoltarea aterosclerozei si deci ajuta la normalizarea sistemului cardiovascular. Sustine buna functionare a sistemului digestiv, creste apetitul, stimuleaza procesul digestiv, creste activitatea ficatului si pancreasului. Prin acizii grasi polinesaturati si vitamina B4 ajuta la normalizarea metabolismului lipidic din ficat. Ajuta la buna functionare a sistemului endocrin si nervos.

CUM SE CONSUMA
Uleiul de mustar este folosit in special ca ulei de masaj. Aplicat extern, imbunatateste circulatia sangelui, iar efectul este imediat. De asemenea, uleiul de mustar este folosit in dermatologie si cosmetologie in tratamentul unor boli de piele si ca mijloc de ingrijire al tenului si pielii corpului. Este absorbit usor in piele, hidrateaza, curata si protejeaza pielea de aparitia ridurilor, atacul radiatiilor ultraviolete si imbatranirea prematura datorita unor factori externi. Aplicat pe scalp ajuta in prevenirea caderii parului si albirea inainte de vreme. De asemenea este un balsam natural pentru par, il face mai rezistent si mai stralucitor.

ISTORIC
Ulei obtinut pe presa Solaris, prin presarea la rece a semintelor de mustar. Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut.

PENTRU CE RECOMANDAM
Uleiul de mustar poate fi recomandat in reducerea colesterolului. Indicat pentru tratarea cu succes a durerilor reumatice; Pentru infrumusetare, poate fi folosit ca tratament de par, pentru ca are rolul de a vitaliza si intari radacina firului de par. Este un bun adjuvant in tratamentul leziunilor superficiale ale pielii deoarece are proprietati antiseptice.

Acest produs contine:

Mustar negru100.00%

Alte produse similare


Crema pentru masaj…
CONIMED

Mustar cu hrean
NATEX

Mustar iute
NATEX

Mustar clasic
NATEX

Condiment din seminte…
SONNENTOR

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


60cps KAL

85.13 lei

250gr OBIO

37.02 lei

Citeste despre mustar negru:

Nu am gasit vreun articol relevant.