Ulei esential de grapefruit -citrus paradisi 10ml MAXIMA

Producator: JUSTIN PHARMA
Brand: MAXIMA
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret magazine: 11.44 lei
Pret remediu.ro:
9.95 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:

Cel mai frecvent, uleiul de grapefruit este utilizat pentru a combate infecțiile gâtului, cele respiratorii, oboseala, dar și durerile musculare, acesta fiind și un remediu natural pentru artrită. De asemenea, a fost folosit în mod consecvent de persoanele care optează pentru a pierderea în greutate. Asemenea celorlalte citrice, uleiul de grapefruit ajută la creșterea nivelului de energie și a metabolismului

 Atunci când este aplicat la nivelul pielii, în cantități mici, uleiul esențial de grapefruit este un excelent diuretic și stimulent limfatic. În plus, grapefruitul poate fi foarte eficient ]n eliminarea kilogramelor în plus, deoarece ajută la optimizarea funcțiilor sistemului limfatic leneș. 

Uleiul de grapefruit este un bun stimulent hepatic, astfel încât poate ajuta la reducerea durerilor de cap după consumul alcoolului în exces. Puteți să difuzați uleiuri esențiale de grapefruit în casă, să adăugați una până la două picături în apă sau să utilizați local pe piele, în combinație cu un ulei-bază. Uleiul de grapefruit este cunoscut pentru diminuarea dependenței de zahăr, prin inhalații directe.  

Difuzie: Utilizați două până la patru picături în difuzorul dorit. Utilizare locală pe piele: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu un ulei-bază, pentru a reduce la minim orice risc de iritare a pielii. 

Acest produs contine:

Grapefruit

Alte produse similare


Ulei esential de…
MAXIMA

Tinctura tonic…
DACIA PLANT

Ceai antioxidant
FARES

Organism purificat…
FARES

Ulei esential de…
STEAUA DIVINA

Grapefruit seed…
SOLARAY

Parasites cleanse
SOLARAY

Total cleanse colon
SOLARAY

Total cleanse liver
SOLARAY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.