Ulei esential de grapefruit -citrus paradisi 10ml MAXIMA

Producator: JUSTIN PHARMA
Brand: MAXIMA
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret magazine: 13.03 lei
Pret remediu.ro:
11.33 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Cel mai frecvent, uleiul de grapefruit este utilizat pentru a combate infecțiile gâtului, cele respiratorii, oboseala, dar și durerile musculare, acesta fiind și un remediu natural pentru artrită. De asemenea, a fost folosit în mod consecvent de persoanele care optează pentru a pierderea în greutate. Asemenea celorlalte citrice, uleiul de grapefruit ajută la creșterea nivelului de energie și a metabolismului

 Atunci când este aplicat la nivelul pielii, în cantități mici, uleiul esențial de grapefruit este un excelent diuretic și stimulent limfatic. În plus, grapefruitul poate fi foarte eficient ]n eliminarea kilogramelor în plus, deoarece ajută la optimizarea funcțiilor sistemului limfatic leneș. 

Uleiul de grapefruit este un bun stimulent hepatic, astfel încât poate ajuta la reducerea durerilor de cap după consumul alcoolului în exces. Puteți să difuzați uleiuri esențiale de grapefruit în casă, să adăugați una până la două picături în apă sau să utilizați local pe piele, în combinație cu un ulei-bază. Uleiul de grapefruit este cunoscut pentru diminuarea dependenței de zahăr, prin inhalații directe.  

Difuzie: Utilizați două până la patru picături în difuzorul dorit. Utilizare locală pe piele: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu un ulei-bază, pentru a reduce la minim orice risc de iritare a pielii. 

Stress CTRL

Acest produs contine:

Grapefruit

Alte produse similare

Tinctura tonic… DACIA PLANT
Tinctura tonic…
DACIA PLANT
Ceai antioxidant FARES
Ceai antioxidant
FARES
Ulei esential de… STEAUA DIVINA
Ulei esential de…
STEAUA DIVINA
Grapefruit seed… SOLARAY
Grapefruit seed…
SOLARAY
Parasites cleanse SOLARAY
Parasites cleanse
SOLARAY
Total cleanse colon SOLARAY
Total cleanse colon
SOLARAY
Total cleanse liver SOLARAY
Total cleanse liver
SOLARAY
Ceai pentru imunitate FARES
Ceai pentru imunitate
FARES
Formula candida ORGANIKA
Formula candida
ORGANIKA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de catina 900mg
40cps HOFIGAL

32.22 lei
Gaba +
60cps FORMULA K

62.86 lei
Ulei esential de grapefruit -citrus paradisi de la MAXIMA are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 11.33 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Uleiuri aromoterapie si contine grapefruit. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei esential de grapefruit -citrus paradisi 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la MAXIMA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.