Ulei esential de lamaie -citrus limon 10ml MAXIMA

Producator: JUSTIN PHARMA
Brand: MAXIMA
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret magazine: 11.44 lei
Pret remediu.ro:
9.95 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:

Uleiul esențial de lămâie este bine cunoscut pentru abilitatea sa de a curata toxinele din orice punct al corpului și este utilizat pe scară largă pentru a stimula drenajul limfatic și pentru a curăța pielea având și proprietatea de a actiona ca și insectifug

 Uleiul de lămâie ajută la creșterea concentrării și vigilenței. Difuzați în birou sau în timp ce copiii dvs. fac temele. Acest ulei este folosit și pentru limpezirea și relaxarea minții. Puteți, de asemenea, aplica uleiul de lamaie pe mâini și inspirați pentru o preluare rapidă! 

Dacă adăugați două picături în 250 ml apă și consumați conținutul-la primele ore ale dimineții, pentru o curățare naturală și ușoară a rinichilor, a ficatului și a sistemului digestiv. De asemenea, adăugați ulei de lamaie în apă potabilă pentru a ucide germenii.
 
Difuzie: utilizați două până la patru picături în difuzorul dorit. Utilizare locală pe piele: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu un ulei-bază, pentru a reduce la minim orice risc de iritare a pielii.  

Acest produs contine:

Lamaie

Alte produse similare


Ulei esential de…
MAXIMA

Tinctura Alergocalm
DACIA PLANT

Antistres
DACIA PLANT

Tinctura tonic…
DACIA PLANT

Suc de aronia -…
BUN DE TOT

Sirop creste pofta…
INGERASUL

Destres
SPECIALISTII PLANTELOR

C natural
VITAMINE SI MINERALE

Sirop biosept cu…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.