Ulei esential de lamaie -citrus limon 10ml MAXIMA

Producator: JUSTIN PHARMA
Brand: MAXIMA
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret magazine: 11.29 lei
Pret remediu.ro:
9.82 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:

Uleiul esențial de lămâie este bine cunoscut pentru abilitatea sa de a curata toxinele din orice punct al corpului și este utilizat pe scară largă pentru a stimula drenajul limfatic și pentru a curăța pielea având și proprietatea de a actiona ca și insectifug

 Uleiul de lămâie ajută la creșterea concentrării și vigilenței. Difuzați în birou sau în timp ce copiii dvs. fac temele. Acest ulei este folosit și pentru limpezirea și relaxarea minții. Puteți, de asemenea, aplica uleiul de lamaie pe mâini și inspirați pentru o preluare rapidă! 

Dacă adăugați două picături în 250 ml apă și consumați conținutul-la primele ore ale dimineții, pentru o curățare naturală și ușoară a rinichilor, a ficatului și a sistemului digestiv. De asemenea, adăugați ulei de lamaie în apă potabilă pentru a ucide germenii.
 
Difuzie: utilizați două până la patru picături în difuzorul dorit. Utilizare locală pe piele: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu un ulei-bază, pentru a reduce la minim orice risc de iritare a pielii.  

Acest produs contine:

Lamaie

Alte produse similare

Ulei esential de… MAXIMA
Ulei esential de…
MAXIMA
Emetofit pentru… MAMI SI BEBE
Emetofit pentru…
MAMI SI BEBE
Sapun natural cu… DEJA VU
Sapun natural cu…
DEJA VU
Somni x spray LABOMAR
Somni x spray
LABOMAR
Ceai verde cu lamaie CELMAR
Ceai verde cu lamaie
CELMAR
Ceai din fructe… SONNENTOR
Ceai din fructe…
SONNENTOR
Ceai verde cu lamaie CELMAR
Ceai verde cu lamaie
CELMAR
Ceai premium calatorie… SONNENTOR
Ceai premium calatorie…
SONNENTOR
Ceai cu ghimbir… AROMFRUCT
Ceai cu ghimbir…
AROMFRUCT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei esential de lamaie
10ml SOLARIS

5.61 lei
Ulei esential de lamaie -citrus limon de la MAXIMA are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 9.82 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Uleiuri aromoterapie si contine lamaie. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei esential de lamaie -citrus limon 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la MAXIMA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.