Ulei esential de rozmarin -rosmarinus officinalis 10ml MAXIMA

Producator: JUSTIN PHARMA
Brand: MAXIMA
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret magazine: 11.44 lei
Pret remediu.ro:
9.95 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:

Ulei esential de Rozmarin

Rosmarinus officinalis

Uleiul esențial de rozmarin se obține prin distilarea cu aburi a frunzelor, având un miros caracteristic, foarte intens, stimulant și camforat .

Proprietăți

Bactericid, odorizant, analgezic, tonic hepatic, tonic nervos, revigorant, expectorant, mucolitic, tonic al sistemului circulator, tonic nervos, astringent, purificator, antioxidant, antispastic, astringent, cicatrizant, digestiv, diuretic, sudorific, tonic hepatic, tonic muscular, tonic general, imbunatateste memoria, creste capacitatea de concentrare, imunostimulator, cardiotonic

Protejează sistemul nervos -Rozmarinul este cel mai puternic ulei cefalic, dovedind stiintific zicala "rozmarinul intareste memoria". O picatură combinată cu două picaturi de ulei esențial de mentă pot fi aplicate la încheietura mâinii înainte de un examen (menta reduce stresul, iar rozmarinul sporește creativitatea).

În plan psihologic planta este de bun ajutor pentru relaxare deoarece pastrează limpezimea mentală. Persoanele aflate Într-o perioadă de convalescență, pot apela la rozmarin daca vor sa-și redobandească întreaga energie.

Alte beneficii -Datorită proprietății de tonic hepatic, câteva picaturi de ulei de rozmarin adaugate în baia de dimineață alungă mahmureala. Acest ulei este cel mai indicat pentru creșterea tensiunii si aducerea ei la nivelul normal.

ATENȚIE: A nu se folosi de către: persoanele epileptice, copii sub vârsta de 6 ani, femeile însărcinate sau care alăptează. A nu se folosi: intern. Se folosește local, pe piele, în diluție de 0.5-2.0% cu un ulei vegetal.

 

Acest produs contine:

Rozmarin

Alte produse similare


Calmindolor 1+1…
DACIA PLANT

Emocalm forte
DACIA PLANT

Reglator al tensiunii,…
DACIA PLANT

Reglator al tensiunii,…
DACIA PLANT

Tinctura de rozmarin
DACIA PLANT

Tonic cerebral…
DACIA PLANT

Sirop pentru burtica
INGERASUL

Ceai pentru articulatii…
FARES

Ceai pentru articulatii…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


50ml LEACUL

15.89 lei

90gr LEACUL

26.49 lei

90gr LEACUL

26.49 lei

70cps LEACUL

50.33 lei

70cps LEACUL

31.78 lei

70cps LEACUL

47.68 lei