Ulei esential lavanda uz intern 10ml MAXIMA

Producator: JUSTIN PHARMA
Brand: MAXIMA
Forma prezentare: lichid, 10 ml
Pret magazine: 15.58 lei
Pret remediu.ro:
13.55 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Levănțica are proprietăţi sedative, antispastice, antiseptice, hipotensoare, carminative, diuretice şi sudorifice, reducând astfel inflamaţiile şi grăbind procesul de cicatrizare a rănilor.

Ingrediente: ulei esențial de lavandă 100%

Proprietățile terapeutice ale plantei sunt numeroase: prezintă acțiune antiseptică locală, ușor antispastică, cicatrizantă, calmantă, combate stările de iritabilitate și surmenaj, în suprasolicitare intelectuală, combate insomnia, stresul, emotivitatea și stările de instabilitate emoțională (la adolescenți), estomparea fricilor și angoaselor; diuretică, coleretică; sudorifică, carminativă și slabe efecte stimulente nervoase; normalizează funcția cardiacă, insecticid, colagog.

Administrat intern, uleiul de levănțică elimină gazele, greața, indigestia, colicii, digestia lentă, arsurile stomacale, stimulează pofta de mâncare, reduce tensiunea arterială, palpitațiile și asigură buna funcționare a sistemului cardiovascular.

Uleiul se administrează timp de 1-2 săptămâni. Tratamentul se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.

Consumul îndelungat sau supradozajul produce iritații sau inflamații ale pielii. Lavanda nu este indicată în timpul primelor trei luni de sarcină și femeilor care alăptează.

 

 

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei esential de rozmarin
10ml SOLARIS

8.52 lei
Ulei esential de busuioc
10ml SOLARIS

8.69 lei
Ulei esential de ienupar
10ml SOLARIS

9.54 lei
Ulei esential de lamaie
10ml SOLARIS

5.61 lei
Ulei esential de marar
10ml SOLARIS

8.11 lei
Ulei esential busuioc
10ml MAXIMA

9.82 lei
Ulei esential lavanda uz intern de la MAXIMA are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 13.55 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ulei esential lavanda uz intern 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la MAXIMA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.