Zeo hormonal 60cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 30.53 lei
Pret remediu.ro:
26.55 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Reglator hormonal, inhibitor al acțiunii estrogenilor, chelator de metale grele, antioxidant.

Zeo Hormonal este destinat prevenirii acțiunii nocive a xenoestrogenilor, adică a acelor substanțe chimice din alimente și apă, care au efecte similare hormonului feminin (estrogen) și care produc boli tumorale, tulburări de creștere la copii, efeminare la bărbați, etc.

Acțiuni:
- reglator hormonal;
- inhibitor al acțiunii estrogenilor;
- chelator de metale grele;
- antioxidant.

Extractul pulbere este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Ce este extractul pulbere? Este pulberea fină, obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conține practic deloc apă sau alcool, nici celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punctul de vedere al proprietăților farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă. În cazul produsului Zeo Hormonal, ingredientul de bază este extractul de Germeni de Soia, cu 10% izoflavone, care este asociat cu Zeolitul, cu Trifoiul roșu (Trifolium pratense) și cu fructele de Agnus castus (Vitex agnus-castus).

Extractul de Germeni de soia este un adevărat fenomen în lupta contra cancerului, în special a celui cu determinare hormonală. Conform unor studii foarte ample, făcute la Universitatea Stanford, California, sub conducerea prof. dr. Doris M. Tham, izoflavonele conținute de către germenii de soia se transformă în tubul digestiv în citostatice, cu o acțiune foarte complexă.

Astfel, administrarea extractului de germeni de soia inhibă angiogeneza (vascularizarea) tumorilor, determină moartea programată a celulelor tumorale și ajută la redobândirea echilibrului hormonal.

Efectele izoflavonelor conținute de germenii de soia nu se opresc însă aici, ei ajută la păstrarea tinereții biologice a organismului, previn derapajele hormonale traduse prin apariția fibroamelor și adenofibroamelor, a acneei, a hirsutismului, a tulburărilor de apetit.

Pulberea din fructe de Vitex Agnus-castus conţine glicozide iridoide (agnuside, aucubine), uleiuri volatile (cineol), alcaloizi (viticine), flavonoide (casticine, izovitexine, apigenine), acizi graşi esenţiali (acid oleic, linolenic, palmitic, stearic) şi alte substanţe cu calităţi terapeutice impresionante. Capacitățile terapeutice ale acestei plante sunt de a regla secreţia ovariană şi de a restabili echilibrul endocrin al femeii.

Trifoi-roșu reprezintă alternativa naturală în ceea ce privește terapia hormonală în cazul femeilor care se apropie de vârsta menopauzei. Din cauza faptului ca organismul feminin nu mai produce cantitatea necesară de hormoni, foarte multe dintre acestea suferă la începutul menopauzei de o modificare hormonală.

Adjuvant în:
- cancer la sân, cancer ovarian și uterin;
- cancer la testicule;
- sindromul ovarelor polichistice;
- mastoze;
- menopauza;
- sindrom premenstrual;
- bufeuri de căldură, stări de nervozitate specifice premenopauzei;
- ciclu menstrual dureros (dismenoree);
- infertilitate masculină.

Compoziție per 1 capsulă:
Germeni de Soia (Glycine max) extract standardizat cu 10% izoflavone...32 mg;
Vitex Agnus-castus  pulbere din fructe...66 mg;
Trifoi-roşu (Trifolium pratense) pulbere din flori...66 mg;
Tuf zeolitic mineralizat  standardizat cu 83% clinoptilolit...36 mg.

Administrare:
adulți 1 capsulă de 4 ori pe zi;
copii 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează. Poate interacţiona cu produsele hormonale, anticoagulante şi contraceptive la administrare concomitentă. Poate inactiva unele metale (de ex. litiu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrare concomitentă.

Acest produs contine:

Soia32.00mg
Lemnul lui avram66.00mg
Trifoi rosu66.00mg
Tuf zeolitica mineralizat36.00mg

Alte produse similare


Zeo hormonal
HERBAGETICA

Osteonat
SUBLIMA

Silueta shake
STEAUA DIVINA

Vitamina e naturala…
ROTTA NATURA

DNA repair
FORMULA K

Organic greens
ORGANIKA

Prostate perform…
PROVITA

Boabe de soia
SOLARIS

Izoflavone din…
ORGANIKA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.