Zeo hormonal 60cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 32.9 lei
Pret remediu.ro:
28.61 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Reglator hormonal, inhibitor al actiunii estrogenilor, chelator de metale grele, antioxidant.

Zeo Hormonal este destinat prevenirii actiunii nocive a xenoestrogenilor, adica a acelor substante chimice din alimente si apa, care au efecte similare hormonului feminin (estrogen) si care produc boli tumorale, tulburari de crestere la copii, efeminare la barbati, etc.

Actiuni:
- reglator hormonal;
- inhibitor al actiunii estrogenilor;
- chelator de metale grele;
- antioxidant.

Extractul pulbere este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale. Ce este extractul pulbere? Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice, decat simpla pulbere de planta. În cazul produsului Zeo Hormonal, ingredientul de baza este extractul de Germeni de Soia, cu 10% izoflavone, care este asociat cu Zeolitul, cu Trifoiul rosu (Trifolium pratense) si cu fructele de Agnus castus (Vitex agnus-castus).

Extractul de Germeni de soia este un adevarat fenomen in lupta contra cancerului, in special a celui cu determinare hormonala. Conform unor studii foarte ample, facute la Universitatea Stanford, California, sub conducerea prof. dr. Doris M. Tham, izoflavonele continute de catre germenii de soia se transforma in tubul digestiv in citostatice, cu o actiune foarte complexa.

Astfel, administrarea extractului de germeni de soia inhiba angiogeneza (vascularizarea) tumorilor, determina moartea programata a celulelor tumorale si ajuta la redobandirea echilibrului hormonal.

Efectele izoflavonelor continute de germenii de soia nu se opresc insa aici, ei ajuta la pastrarea tineretii biologice a organismului, previn derapajele hormonale traduse prin apartia fibroamelor si adenofibroamelor, a acneei, a hirsutismului, a tulburarilor de apetit.

Pulberea din fructe de Vitex Agnus-castus contine glicozide iridoide (agnuside, aucubine), uleiuri volatile (cineol), alcaloizi (viticine), flavonoide (casticine, izovitexine, apigenine), acizi grasi esentiali (acid oleic, linolenic, palmitic, stearic) si alte substante cu calitati terapeutice impresionante. Capacitatile terapeutice ale acestei plante sunt de a regla secretia ovariana si de a restabili echilibrul endocrin al femeii.

Trifoi-rosu reprezinta alternativa naturala in ceea ce priveste terapia hormonala in cazul femeilor care se apropie de varsta menopauzei. Din cauza faptului ca organismul feminin nu mai produce cantitatea necesara de hormoni, foarte multe dintre acestea sufera la inceputul menopauzei de o modificare hormonala.

Adjuvant in:
- cancer la san, cancer ovarian si uterin;
- cancer la testicule;
- sindromul ovarelor polichistice;
- mastoze;
- menopauza;
- sindrom premenstrual;
- bufeuri de caldura, stari de nervozitate specifice premenopauzei;
- ciclu menstrual dureros (dismenoree);
- infertilitate masculina.

Compozitie per 1 capsula:
Germeni de Soia (Glycine max) extract standardizat cu 10% izoflavone...32 mg;
Vitex Agnus-castus  pulbere din fructe...66 mg;
Trifoi-rosu (Trifolium pratense) pulbere din flori...66 mg;
Tuf zeolitic mineralizat  standardizat cu 83% clinoptilolit...36 mg.

Administrare:
adulti 1 capsula de 4 ori pe zi;
copii 1 capsula de 3 ori pe zi.

Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza. Poate interactiona cu produsele hormonale, anticoagulante si contraceptive la administrare concomitenta. Poate inactiva unele metale (de ex. litiu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrare concomitenta.

Acest produs contine:

Soia32.00mg
Lemnul lui avram66.00mg
Trifoi rosu66.00mg
Tuf zeolitica mineralizat36.00mg

Alte produse similare


Osteonat
SUBLIMA

Silueta shake
STEAUA DIVINA

DNA repair
FORMULA K

Vitamina e naturala…
ROTTA NATURA

Organic greens
ORGANIKA

Prostate protekt…
PROVITA

Boabe de soia
SOLARIS

Izoflavone din…
ORGANIKA

Squalene-e
ORGANIKA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


100ml STAGER MED

12.03 lei

1buc STAGER MED

11.42 lei

100ml TRANSDERM

27.26 lei

100ml TRANSDERM

27.26 lei