•
Indicatii:Balonare, flatulenta. Ingrijeste durerile intestinale si combate efectele tensiunii nervoase DescriereProdus in Romania! Se foloseste la condimentarea si aromatizarea diferitelor preparate: supe, ciorbe, sufleuri cu legume, cereale, pizza, paste, salate, sosuri si muraturi. Se poate consuma si sub forma de pulbere, macerat la rece sau ceai (infuzie: 1 lingurita de fructe zdrobite la 200ml apa fierbinte, 2-3 cani/zi) Fructele contin acizi grasi cum ar fi acidul petroselinic, substante proteice, amino-acizi, sitosterols, tocoferoli, cumarins, acid caffeic si acid chlorogenic. Substanta aromatica continuta - coriandrol - este un foarte bun adjuvant în tratamentul de cancer la ficat. În acelasi timp, frunzele de coriandru reprezinta o sursa puternica de vitamina A, C, tiamina, riboflavina, vitamina K, acid folic, calciu, fier, magneziu si potasiu. În cantitati mici, contine, de asemenea, niacina, vitamina B6, fosfor si zinc. Cu alte cuvinte, fructele de coriandru sunt folosite ca un stimulent pentru secretia gastro-intestinala, sedativa si carminativa. El amelioreaza durerile abdominale, reduce spasmele digestive si se dilata. Coriandrul este, de asemenea cunoscut ca un bactericid si fungicid . Are, de asemenea, o influenta buna asupra sistemului neuronal si stimuleaza memoria. Este un puternic carminativ (elimina flatulentele intestinale) si agent spasmolitic. Pentru cei care sufera de diabet, ar trebui sa se ia în considerare faptul ca semintele de coriandru reglementeaza nivelul de insulina si scade nivelul de colesterol. Compozitie: Fructe Coriandru 100% natural. Administrare: Fructele de coriandru (Fructus Coriandri) pot fi folosite in infuzii de 1/2 lingurita la 100 ml de apa