albeena laptisor de matca

Prospect MENTAL PLUS 30 cps VITA CARE

COMPOZITIE:

Oxid de magneziu ………………………………………………………………………………..…41.60mg (7% DZR* Mg)
Extract din frunze de Ginkgo  biloba    …………………………………..…………………………....................25mg
Extract din radacini de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus)……………..........………….12.5mg
Sulfat de zinc……………………………………………………………......................................9,30mg (38% DZR*Zn)
Extract din seminte de Griffonia simplicifolia……………………………….…................................……….10 mg
Ingrediente inactive: amidon din porumb, capsula (gelatina, apa purificata)
DZR* - Doza Zilnica Recomandata cf Directivei 2008/100/EC

ACTIUNE:

MENTALPLUS, datorita ingredientelor active din compozitie, poate fi solutia ideala pentru imbunatatirea circulatiei periferice sanguine, in special la nivelul creierului si al membrelor. Contribuie eficient la cresterea capacitatii de memorare si de concentrare, la combaterea epuizarii nervoase si a lipsei de energie, sporind tonusul si randamentul fizic al organismului.

INDICATII:

Mentalplus este o combinatie speciala de extracte din plante: Ginseng-siberian, Ginkgo biloba si Griffonia simplicifolia, imbunatatita cu minerale (magneziu, zinc). Echilibrul perfect dintre aceste elemente recomanda produsul in perioade cu efort fizic si activitate mentala intense.
Extract de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus):
Radacina este bogata in substante bioactive, mai importante fiind glicozidele. Studii efectuate in intreaga lume indica planta ca tonic si revigorant in caz de: epuizare fizica si psihica, oboseala, scaderea capacitatii de lucru si de concentrare, precum si  in convalescenta.
Extract de Ginkgo biloba:
Frunzele contin biflavonoide, taninuri, saruri minerale. Proprietatile farmacologice se refera la actiunea neuroprotectoare in deficientele circulatorii, in special in insuficienta cerebrala si periferica. OMS recomanda ca suplimentele de Ginkgo sa nu lipseasca din dieta de intretinere a persoanelor de varsta a II-a si a III-a.
Extract de Griffonia simpicifolia:
Reprezinta sursa naturala a 5-HTP (5–hidroxitriptofan), aminoacid precursor al unor importanti neurotransmitatori: dopamina, serotonina, adrenalina, noradrenalina. Administrat in caz de insomnie, 5-HTP a demonstrat capacitatea de a creste calitatea somnului.
Mentalplus este util pentru imbunatatirea memoriei, stimularea capacitatii de concentrare si a  atentiei, marirea acuitatii vizuale, inlaturarea asteniei fizice si psihice, tonifierea si revigorarea organismului.

ATENTIONARI SPECIALE :

Datorita faptului ca are Ginseng-siberian in compozitie, Mentalplus este contraindicat hipertensivilor. Este interzisa asocierea produsului cu medicamente antidiabetice, anticoagulante, antitrombotice sau utilizate in afectiunile glandei tiroide. Mentalplus poate interactiona cu digoxina. Recomandam consult de specialitate inainte de autoadministrarea oricarui supliment alimentar.

MOD DE ADMINISTRARE :

        Adulti: 1 - 3 capsule/zi, inainte de masa, timp de minimum 3 luni
        
FORMA DE PREZENTARE :

         Cutie cu 3 blistere, fiecare blister continand 10 capsule .

MENTIUNI :

         A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra in ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, in locuri uscate si ferite de lumina directa a soarelui. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie sa substituie o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
 



56.82 lei 60.45
-6%

LA COMANDA


58.67 lei 61.76
-5%

LA COMANDA


49.37 lei 53.09
-7%

LA COMANDA