albeena laptisor de matca

Prospect PROFESSIONAL STRENGTH CREATINE X3 ELITE SERIES 1.13 kg SIX STAR MUSCLE

Mod de prezentare

Six Star Professional Strenght Creatine apartine unei game avansate, testata stiintific, de produse destinate cresterii musculare, arderii grasimilor, maririi fortei, si maririi performantei musculare. Six Star iti ofera produse superioare, testate stiintific, pentru a dobandi rezultate superioare. Acest produs contine o formula dovedita clinic ca ofera rezultate explozive in ceea ce priveste masa musculara si forta. Contine un amestec de 5 forme puternice de creatina care includ si HPLC creatina monohidrat, creatina AKG, creatina HCA. Fiecare dintre formele creatinei din acest amestec avansat este creata specific pentru culturisti care vor rezultate maxime in marimea musculara si forta. Produsele obisnuite pe baza de creatina sunt o pierdere de timp si de bani din cauza ca nu ajung efectiv la muschi. Acest lucru face Profesional Strenght Creatine superior.Creata cu un sistem de transport foarte eficient,Professional Strength Creatine este clinic superior fata de alte produse. Valorificand puterea anabolica a oxidului nitric si al insulinei, Professional Strength Creatine ajunge in sistemul circulator si isi forteaza calea in muschi. Din acel moment, insulina transporta cantitatea maxima de creatina in celulele musculare. Rezultatul: Crestere dramatica a fortei si a marimii musculare mai rapid decat ai fi crezut vreodata. Produs testat in universitati.

Mod de administrare

Supliment alimentar. In primele 5 zile a se lua 2 portii (2x57g) imediat dupa antrenament. In zilele in care nu faceti antrenament,a se lua o portie dimineata cand va treziti si inca una seara(la aprox. 12 ore dupa prima portie).Dupa 5 zile a se lua 1 portie(57g) imediat dupa antrenament.In zilele in care nu faceti antrenament a se lua 1 portie dimineata,cand va treziti. Mod de preparare:Amestecati o portie (1 cupa,57g) de Six Star Professional Strenght Creatine in 200ml apa rece si consumati imediat.Pentru rezultate optime folositi produsul timp de 8 saptamani. Atentie: A nu se consuma de catre persoanele sub 18 ani si de catre femeile insarcinate sau care alapteaza. Consultati doctorul inainte de folosire daca ati avut sau aveti probleme de sanatate, inclusiv probleme renale sau probleme cu ficatul. Nu consumati acest produs daca luati Disulfiram (Antabuse) sau sunteti sensibili la componentele creatinei sau la alcoolul etilic. NU LASATI LA INDEMANA COPIILOR. Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina soarelui.

COMPOZITIE NUTRITIVA

Portie: 1 cupa cu varf
Portii per container: 23
 
Cantitati per portie  /  % Doza zilnica
 
Calorii       150     
Calorii din grasimi   20     
Total grasimi              2 g     3%
Grasimi saturate      1 g     5%
Colesterol               60 mg     20%
Sodiu                       75 mg     3%
Total carbohidrati    9 g     3%
Fibre alimentare     0 g     2%
Zaharuri             3 g     
Proteine           25 g     50%
Calciu          150 mg     15%
Fier     0 mg        1%
Grasimi trans     0 g     
Hyperbolic Muscle Growth Accelerators     3.338 mg     
 *procentele din Doza Zilnica sunt bazate pe o dieta de 2.000 de calorii.
 
Ingrediente:

Protein Blend (Whey Protein Concentrate, [Providing DI, Tri-, Oligo-, And Polypeptides], Whey Protein Isolate [Ion-Exchanged 97% Purity], Partially Hydrolyzed Whey Protein Concentrate), Maltodextrin, Cocoa Powder, Natural And Artificial Flavors, Soy Lecithin, Carboxymethylcellulose, Aspartame, Acesulfame-Potassium. Contains Milk and Wheat Ingredients.