Probiotic Professional Formula 60cps NUTRIFIC

Producator: NUTRIFIC
Brand: NUTRIFIC
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 42.55 lei
Pret remediu.ro:
37.00 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Mai înainte de a descrie rolul probioticelor, este important de amintit ce este flora intestinală (microbiomul intestinal sau microbiota gastrointestinală), care este rolul său și de ce este atât de importantă pentru sănătatea întregului organism. Flora intestinală reprezintă totalitatea microorganismelor care trăiesc în intestinele omului. Este formată atât din bacterii benefice organismului, cât și din bacterii dăunătoare. Important este echilibrul florei intestinale, iar acesta este obținut și păstrat de către bacteriile bune care nu permit celor rele să se înmulțească și să părăsească tubul digestiv. Flora intestinală controlează procesul de digestie și are un rol important și în susținerea imunității. Un dezechilibru al acesteia poate duce la tulburări de alimentație, creșteri în greutate, creșterea glicemiei, a colesterolului. Cu o alimentație sănătoasă care include fructe, legume, cereale integrale, produse obținute prin fermentație, probiotice, prebiotice se poate păstra echilibrul florei intestinale sau, după caz, se poate reface o floră intestinală distrusă sau dereglată. 

Mixul de 15 tulpini probiotice care definește suplimentul Probiotic Formula de la Nutrific are un efect pozitiv asupra florei intestinale, fiind un adjuvant de încredere în restabilirea echilibrului acesteia pe termen lung și menținerea sănătății întregului organism. Inulina din componența sa este o fibră solubilă care se regăsește în multe fructe și plante, cu beneficii multiple asupra organismului. Aceasta acționează ca un prebiotic cu rol în alimentarea bacteriilor benefice din interiorul intestinului. Împreună cu alte prebiotice, este convertită în acizi grași cu lanț scurt cu rol benefic asupra colonului. 

Astfel, principalele merite și beneficii pe care inulina le are sunt: îmbunătățirea sănătății digestive, combaterea constipației, sprijinirea imunității, stimularea absorbției calciului în organism, reglarea nivelului de glicemie, reducerea trigliceridelor și colesterolului, deci implicit favorizează sănătatea cardiacă. 

Ingrediente: inulină, mix de 15 tulpini probiotice, ingrediente inactive/capsulă: agent de încărcare (celuloză microcristalină); agenţi antiaglomeranţi (stearat de magneziu, dioxid de siliciu). Capsula: gelatină.

Recomandări și indicații terapeutice 

Conform studiilor și plecând de la indicațiile terapeutice ale fiecărui ingredient în parte, suplimentul alimentar Probiotic Formula este recomandat în cazul florei intestinale deteriorate în urma unui tratament cu antibiotice, după infecții gastrointestinale pentru restabilirea echilibrului microbiotei intestinale, pentru o bună funcționare a sistemului digestiv. 

Mod de administrare

Câte 1 capsulă de două ori pe zi, cu o cantitate adecvată de apă.

Durata de administrare

Studiile au demonstrat că pentru a beneficia de rezultate optime este nevoie de o cură de minimum 12 săptămâni.

Contraindicații 

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. A se păstra la temperatura camerei, într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Conținut pachet

Flacon PET cu 60 capsule. Greutate netă: 35,6 g

Știai că…

… termenul sau conceptul de prebiotice a fost introdus pentru prima data în 1995 de către Glenn Gibson și Marcel Roberfroid? Prebioticul a fost descris ca un ”ingredient alimentar nedigerabil care afectează benefic gazda prin stimularea selectivă a creșterii activității uneia sau a unui număr limitat de bacterii din colon, îmbunătățind astfel sănătatea gazdei”. Această definiție a rămas neschimbată timp de mai bine de 15 ani. Conform acesteia, doar câțiva compuși din grupa carbohidraților, cum ar fi cum ar fi β-fructanii cu lanț scurt și lung (FOS și inulină), lactuloza și GOS, pot fi clasificați drept prebiotice. În 2008, a șasea reuniune a Asociației Științifice Internaționale a Probioticelor și Prebioticelor a definit ”prebioticele dietetice” drept ”ingrediente fermentate selectiv care au ca rezultat modificări specifice în compoziția și/sau activitatea microbiotei gastrointestinale, conferind astfel beneficia asupra sănătăţii gazdei".

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Eficient
Un produs natural f eficient care m-a ajutat din punct de vedere digestiv inclusiv colon.
scrisa de EMILIA / 20.01.2024 11:10
De cand folosesc acest produs, mi s-a imbunatatit sanatatea digestiva. S-a reglat tranzitul intestinal. Recomand!
scrisa de Cristina / 19.01.2024 14:05
Foarte bun ma ajutat
scrisa de Dana / 13.10.2023 17:53

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Moringa Forte
60cps PROVITA

75.07 lei
URIPROP Formula cu merisor si propolis
30cps vegeta NUTRIFIC

36.00 lei
Colagen 400mg
60cps NUTRIFIC

29.00 lei
Probiotic Professional Formula de la NUTRIFIC are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 37.00 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Imunitate si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Probiotic Professional Formula 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NUTRIFIC ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.