Bio Active Acidophilus 90cps PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret vechi: 87.88 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
80.85 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
8 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Lactobacillus acidophilus este prima și cea mai numeroasă „bacterie prietenă” care se regăsește în gură, intestinul subțire, intestinul gros și vagin. Lactobacillus acidophilus a fost obiectul cercetărilor științifice de mai bine de 40 de ani și a fost izolat în anul 1975 de profesorul Stanley Gilliland și echipa sa de la Universitatea de Stat din Carolina de Nord. Acest probiotic are efecte antimicrobiene semnificative, în primul rând ca urmare a capacității lui de a secreta acizi organici și diverse peptide bacteriostatice. O digestie îngreunată datorată unei flore bacteriene deficitare, poate duce la o dezvoltare accelerată a ciupercii Candida albicans în organism, producând Candidoza și slăbind astfel sistemul imunitar. De aceea este important să menținem o floră bacteriană sănătoasă, eliminând  de la început pericolul creșterii excesive a bacteriilor patogene, fungilor și paraziților. Pentru eficiența administrării și pentru a ne apropia de starea naturală a florei intestinale umane, este preferabil ca suplimentul să fie asociat atât cu alte probiotice, cât și cu unele prebiotice (FOS, inulină, pectină, maltodextrină).

Ce beneficii oferă Bio-Active Acidophilus?

Beneficiile acestui supliment sunt rezultatul activității enzimatice a fiecărei specii probiotice, precum și a interacțiunii lor cu alte specii care alcătuiesc flora intestinală, determinând  o funcționare corectă a barierei intestinale:

 1. Îmbunătățește calitatea răspunsului dat de sistemul imunitar, producând efecte antibacteriene și antiseptice, în cazul unor infecții ORL, infecții pulmonare, infecții urinare, cistite, candidoze, dar și în combaterea acneei, dermatozelor, herpesului și psoriazisului;
 2. Reduce inflamația sistemică, având efect benefic în tratarea infecțiilor prostatei și în cazul sterilității;
 3. Ameliorează disconfortul gastrointestinal diminuând sau eliminând unele simptome: dureri abdominale, borborism (zgomote abdominale), flatulență, aerofagie, halenă;
 4. Ajută la reducerea simptomelor asociate sindromului de colon iritabil, a intoleranței la lactoză, constipației, bolii Crohn, colitei, ulcerului gastroduodenal și în cazul parazitozelor intestinale, inclusiv giardia;
 5. Luptă direct cu bacteriile care provoacă infecții (cum ar fi Helicobacter pylori);
 6. Accelerează tranzitul intestinal și elimină mirosul neplăcut al pielii;
 7. Normalizează și susține sănătatea gastrointestinală, chiar și la persoanele asimptomatice;
 8. Reglează activitatea creierului și îmbunătățește starea de spirit prin producerea de neurotransmițători benefici in echilibrul mintal (serotonină, dopamină, noradrenalină);
 9. Utilizarea sistematică a probioticelor asigură un efect depurativ asupra organismului.

Compozitie

Ce conține Bio-Active Acidophilus?

Bio-Active Acidophilus conține 6 dintre cele mai importante probiotice aflate, de asemenea, în atenția comunității științifice.

Fiecare capsulă conține:

Complex probiotic 6 miliarde

Ingrediente / capsulă

Inulină din Cicoare/Cichorium intybus   200 mg
Maltodextrină   200 mg
Capsulă (gelatină)   93 mg
Fructo-oligozaharide (FOS)   50 mg
Lactobacillus acidophilus (250B / g) 4 miliarde 16 mg
Pectină din fructe de Măr/Malus domestica   10 mg
Lactobacillus bulgaricus (75B / g) 600 milioane 8 mg
Celuloză microcristalină (agent de încărcare)   5 mg
Lactobacillus rhamnosus (250B / g) 500 milioane 2 mg
Lactobacillus casei (350B / g) 500 milioane 1.45 mg
Bifidobacterium longum (150B / g) 200 milioane 1.35 mg
Bifidobacterium bifidum (250B / g) 200 milioane 0.80 mg

Nu conține: produse lactate, ouă, gluten, soia, grâu, porumb, nuci, îndulcitori, arome sau coloranți artificiali.

 • Speciile din genul Lactobacilus, respectiv acidophilus, rhamnosus, casei, bulgaricus sunt foarte apreciate, regăsindu-se în alimentele fermentate, cum ar fi iaurtul și chefirul.
 • Speciile din genul Bifidobacterium sunt utilizate sub formă de supliment alimentar de câteva decenii și sunt complet sigure. Acestea sunt recunoscute pentru efectele lor asupra sistemului imunitar, având în vedere că o serie de studii au demonstrat capacitatea lor de a reduce nivelul diferitelor citokine implicate în inflamația sistemică (factorul de necroză tumorală, interleukina 10), îmbunătățind activitatea fagocitelor și Natural Killer (NK).
 • Pentru eficiența Bio-Active Acidophilus, adăugăm următoarele prebiotice:
  • Inulina, extrasă din rădăcină de Cicoare, reduce deteriorarea celulelor probiotice.
 • FOS (fructooligozaharide) sunt fibre solubile care potențează acțiunea probioticelor, crescând numărul de Bifidobacterium longum, reglând echilibrul acido-bazic, reducând acumulările de toxine și ajutând la eliminarea endotoxinelor care declanșează bolile autoimune. FOS accelerează descompunerea alimentelor ingerate, mărindu-le gradul de asimilabilitate.
 • Pectina este o fibră dietetică pe care organismul uman nu o poate absorbi, însă aceasta îl tranzitează ajutând la detoxifiere, menținând un colon sănătos și prevenind creșterile bruște ale nivelului de glucoză din sânge.
 

Administrare

Mod de administrare recomandat: 1-2 capsule după mesele principale.

Bio-Active Acidophilus este un supliment care poate fi folosit în multe cazuri, dar mai ales pentru:

 • Cei care au decis în sfârșit că trebuie să aibă grijă de flora intestinală și care sunt dornici să își îmbunătățească sănătatea;
 • Cei care suferă de probleme digestive de diferite tipuri (disconfort digestiv, intoleranță la lactoză, dureri de stomac, balonare, flatulență);
 • Cei cu vârsta de peste 50 de ani la care compoziția florei intestinale se deteriorează adesea (mai puține bifidobacterii, mai multe bacterii patogene);
 • Cei care utilizează sau au utilizat antibiotice;
 • Cei cu probleme imunitare și/sau cei care doresc să-și îmbunătățească imunitatea.

Ce face atât de excepțional Bio-Active Acidophilus?

„Probiotic” provine din limba greacă și înseamnă „pentru viată”. Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sănătății. Probioticele acționează în cavitatea bucală, tubul digestiv, căile respiratorii și în aparatul uro-genital. Efectul principal al probioticelor are loc la nivelul intestinului subțire, iar al prebioticelor la nivelul intestinului gros, unde stimulează multiplicarea bifidobacteriilor. Prin combinarea probioticelor cu prebiotice rezultă un produs simbiotic (a trăi în simbioză) de maximă eficiență.

Ce se întâmplă cu Bio-Active Acidophilus după ce a fost ingerat?

Odată ingerate, probioticele sunt eliberate în intestin, unde sunt imediat rehidratate, ieșind din “adormire” și începând deci să se înmulțească, concurând cu alte bacterii pentru a adera la peretele intestinal. Supraviețuirea și înmulțirea probioticelor din tractul gastro-intestinal este esențială, deoarece influențează populațiile microbiene în vederea exercitării efectelor sale benefice. Studiile arată că probioticele trebuie luate în mod repetat și regulat pentru o eficiență sporită.

Ar trebui să vă schimbați dieta când utilizați Bio-Active Acidophilus?

Este recomandabil să creșteți treptat aportul de fibre dietetice (din fructe, legume, cereale integrale), astfel încât să oferiți probioticelor condițiile potrivite pentru înmulțirea lor. O astfel de fibră naturală este considerată de fapt „prebiotică”.

Atenționări:

 • Dacă manifestați greață, febră, vomismente, diaree sanguinolentă sau dureri abdominale intense, consultați specialistul înainte de utilizare.
 • Dacă tulburările digestive se agravează, încetați utilizarea și consultați specialistul.
 • Dacă aveți un deficit imunitar (de ex. SIDA, limfom, dacă sunteți supus unui tratament prelungit cu corticosteroizi) nu utilizați acest produs.
 • Administrarea suplimentului poate crea ușor disconfort gastrointestinal, cum ar fi: balonare, gaze, crampe.
 • A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor!
 • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
 • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viată sănătos.

Recomandări:

 • În caz de probleme digestive, recomandăm asocierea suplimentului Bio-Active Acidophilus, cu o cură de Colon Cleanser.
 • În caz de candidoză recomandăm asocierea suplimentului Bio-Active Acidophilus, cu suplimentul Formula Candida. S-a constatat că multe cazuri de alergii, inclusiv cele cauzatoare de astm, se pot remedia prin eliminarea ciupercii Candida albicans și printr-un adaos de probiotice pentru refacerea florei intestinale.
 

Referințe

 • Sisson, Ayis și Bjarnason, studiu clinic aleatoriu: un probiotic lichid multi-tulpină vs. placebo în sindromul intestinului iritabil – un studiu dublu-orb de 12 săptămâni, https://doi.org/10.1111/apt.12787
 • De Chambrun, Neut, Chau și colab. Un studiu clinic randomizat cu Saccharomyces cerevisiae versus placebo în sindromul intestinului iritabil, https://doi.org/10.1016/j.dld.2014.11.007
 • Majeed și colab. Supliment de Bacillus coagulans MTCC 5856 în tratamentul diareei sindromul intestinal iritabil predominant: un studiu clinic pilot controlat cu placebo controlat cu placebo dublu orb, Nutrition Journal volume 15, Numărul articolului: 21 (2016)
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus casei
Lactobacillus bulgaricus
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium bifidum
Maltodextrin
Pectina
Inulina
Fos

Alte produse similare

Colon cleanser PROVITA
Colon cleanser
PROVITA
Colostrum plus… CHILDLIFE ESSENTIALS
Colostrum plus…
CHILDLIFE ESSENTIALS
Jarro-dophilus… JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus…
JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus… JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus…
JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus… JARROW FORMULAS
Jarro-dophilus…
JARROW FORMULAS
Probioplus, complex… ADAMS SUPPLEMENTS
Probioplus, complex…
ADAMS SUPPLEMENTS

Acidophilus avansat…
SOLGAR
Advanced acidophilus… SOLGAR
Advanced acidophilus…
SOLGAR
Advanced multi-billion… SOLGAR
Advanced multi-billion…
SOLGAR

Parerile clientilor

OK.
scrisa de VLADIMIR / 06.05.2023 19:19
foarte bun, il folosesc de doi ani si nu renunt la el
scrisa de DORINA / 09.12.2022 10:30
Eficient, iau de ceva vreme.
scrisa de Adrian / 08.04.2022 13:46
Minunat! Numai la dvs il gasesc!
scrisa de Iuliana Lenuta / 21.10.2021 15:09
FOARTE BUN
scrisa de DORINA / 08.05.2021 20:51
recipient
nu ar trebui sa fie incapsulat intr-un borcanel inchis la culoare pentru a mentine tulpinile vii? :)
scrisa de Fir Madalina / 08.02.2021 21:50
Foarte bun produsul.
scrisa de Cristina / 16.11.2020 11:17
Un produs eficient, care ma ajuta.
scrisa de Adrian / 12.09.2020 19:38
Super produs, super informatii, super prezentare.
scrisa de Nina / 29.06.2020 01:33
Se poate administra și fără prescripție medicală?
scrisa de Catalina / 21.05.2020 22:15
Produs eficient, pe mine ma ajuta.
scrisa de Adrian / 29.04.2020 14:30
Excelent!
scrisa de Mihaela / 20.12.2019 14:10
foarte bun
scrisa de aurica / 27.09.2019 17:35
Sunt mulțumită
scrisa de Anca / 12.01.2019 17:23
extrem de util pt mai multe afectiuni: candida, sistem imunitar, diaree/constipatie etc
scrisa de Iuliana Lenuta / 02.01.2019 21:50
Am fost putin dezamagita sa vad maltodextrina in compozitie.o componeneta chimica ce poate avea repercursiuni.. nu inteleg de ce au adaugat-o dar inafara de aceasta , produsul este unul bun
scrisa de Alisia / 25.04.2018 16:32
Cel mai bun produs de acest gen. Recomand.
scrisa de Gabriela / 15.08.2017 12:31
Unul din cele mai bune produse de genul acesta.
scrisa de Gabriela / 07.07.2017 12:54
cred ca cel mai bun produs aflat pe piata romaneasca
scrisa de aurica / 01.06.2017 17:04
Unul din cele mai bune produse de genul asta. Recomand.
scrisa de Gabriela / 31.05.2017 14:23
Calitate
Recomand un probiotic de buna calitate!
scrisa de const_nelik / 17.12.2015 23:58
produs bun.
scrisa de staycu_adryan / 30.04.2015 11:37
Probiotice
Probiotice foarte bune pentru reglarea florei intestinale!
scrisa de mihaelareiki / 23.12.2014 20:00
Foarte bun produsul
Am comandat deja a doua oara acest produs. Eficienta foarte buna. Sunt foarte multumita deoarece starea de sanatate mi s-a ameliorat vizibil. Probabil il voi folosi si ca tratament conservator.
scrisa de ioa_vatafu / 24.04.2014 12:43
Se simte diferenta!
Probabil unul dintre cele mai bune produse probiotice de pe piata noastra. Ajuta efectiv la diminuarea sau chiar eliminarea durerilor abdominale prin refacerea florei intestinale chiar de la prima capsula administrata. Tocmai pentru ca hrana ce o ingeram este departea de a fi pura, ci tot mai toxica si artificiala, se recomanda sa ne intretinem prin cure cu acest minunat probiotic. Ajuta si la diminuarea alergiilor si intareste sistemul imunitar prin distrugerea mai multor agenti patogeni. Se simte diferenta chiar de la prima administrare, fara nicio exagerare! In plus, contine 6 miliarde de celule active per capsula, fata de exemplu de Acidophilus de la Calivita, care contine numai 2 miliarde per capsula si are un pret mult mai mare, in jur de 100 lei la acelasi gramaj!!! Recomand!
scrisa de adinacristinelaghinescu / 22.03.2013 10:41

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
Colon HyperDetox
7pl VITAMUNDA

237.00 lei
Reishi Bio-Active 5000
180cps PROVITA

164.43 lei
Bio Active Acidophilus de la PROVITA are un gramaj de 90cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 87.88 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Circulator si contine lactobacillus acidophiluslactobacillus rhamnosus, lactobacillus casei, lactobacillus bulgaricus, bifidobacterium longum, bifidobacterium bifidum, maltodextrin, pectina, inulina, fos, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Bio Active Acidophilus 90cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre lactobacillus acidophilus:

Nu am gasit vreun articol relevant.