albeena laptisor de matca

Prospect SUPER DETOXIFIERE -COLON HELP 480g+LIVER HELP 360g- Pachet ZENYTH

ColonHelp, curatitor intestinal si detoxifiant 100% natural
ColonHelp:
-Primul produs din Gama Help este ColonHelp, curatitor intestinal si detoxifiant, pe baza de fibre din seminte de in si psyllium. ColonHelp este unul dintre cele mai populare suplimente alimentare din România, devenind expresia unui fenomen social în doar câteva luni. Peste 200.000 de persoane au urmat o cura de detoxifiere cu produsul ColonHelp în ultimele luni. Familii întregi, colegi de munca, tineri si vârstnici deopotriva au aflat care sunt beneficiile fibrelor, iar detoxifierea intestinala a câstigat tot mai mult teren în România.

-Comoditatii oferite de societatea moderna îi platim de multe ori un tribut important: sanatatea noastra. Nu mai facem miscare, mâncam pe fuga, fara sa ne gândim ca alimentele moderne sunt pline de E-uri. Preferam alimentele aditivate, ignorând hrana bogata în fibre: fructe, legume, cereale integrale. ColonHelp completeaza în mod natural deficientele hranei moderne sarace în fibre. În lipsa fibrelor si apei, resturile alimentare, toxinele si deseurile metabolice din colon nu sunt evacuate la timp si stagneaza în acest organ, fiind supuse unui proces de fermentatie si putrefactie prelungit, timp în care sunt partial reabsorbite si repuse în circulatie. Din pacate, nu suntem constienti de importanta sanatatii intestinelor. Ignoram de multe ori semnalele pe care ni le trimite colonul intoxicat: balonari, crampe, constipatie, migrene, par lipsit de stralucire, ten obosit, kilograme în plus...

-ColonHelp este un curatitor intestinal din fibre vegetale solubile si insolubile, cu un continut ridicat de Omega 3 natural. Fibrele din produs, în combinatie cu lichidele, îsi maresc volumul de câteva ori, curatind, asemenea unui burete delicat, întreg tubul digestiv si, în mod special, colonul de toxinele si reziduurile acumulate. ColonHelp este un reglator deosebit al tranzitului intestinal, fiind indicat atât în constipatie, cât si în diaree. Ajuta la eliminarea sau ameliorarea majoritatii problemelor tubului digestiv: balonari, gastrite, digestie incompleta, reflux gastric, flatulenta, crampe, parazitoze, disbioza, colon iritabil, colite intestinale, hemoroizi, fisuri anale. Reduce senzatia de foame, fiind un ajutor pretios în orice cura de slabire. Ajuta la scaderea colesterolului, micsorând riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Adjuvant util în reglarea glicemiei, ColonHelp contribuie la normalizarea absorbtiei glucozei la nivel intestinal. Administrat în combinatie cu iaurt, produsul ajuta la restabilirea echilibrului florei intestinale si la cresterea imunitatii organismului. De asemenea, este indicat în toate starile de oboseala cronica.

-În urma unei cure complete de detoxifiere cu produsul ColonHelp (3 luni) se pot obtine rezultate foarte bune atât pentru sanatate, cât si pentru frumusete.

-SanatateL
-ameliorari în unele forme de alergii, astm, dureri articulare, artrita, acnee, eczeme, psoriazis, afectiuni hepatice, dureri premenstruale sau tulburari ale menopauzei, afectiuni nervoase (migrene, depresii, stres, panica), tulburari de circulatie venoasa (tromboflebite).

-Frumusete:
-tenul devine mai curat, parul mai stralucitor, ochii mai limpezi, abdomenul mai plat. În plus, mirosul transpiratiei si al corpului se atenueaza.

-Important!
-Fibrele consumate pe termen lung pot reduce riscul aparitiei cancerului de colon.

-Ingredientele produsului ColonHelp:
-seminte de in – Linum usitatissimum
-tarâte de psyllium – Plantago ovata
-chimen – Carum carvi
-coriandru – Coriandrum sativum
-oregano – Origanum vulgare
-patrunjel – Petroselinum crispum
-argila

-În interiorul recipientului se afla o lingurita dozatoare. O lingurita dozatoare rasa contine 8 grame de produs.

-Doze uzuale:
-Adulti:
- 1-3 lingurite dozatoare pe zi (8-24g/zi).

-Tineri între 12-18 ani:
- 1 lingurita dozatoare pe zi.

-Doza maxima:
- 4 lingurite pe zi (32g).

-Mod de administrare:
-produsul se administreaza în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o data sau de doua ori pe an. Se recomanda o prima cura completa de 3 luni. Pentru acomodare, începeti cura cu o lingurita dozatoare rasa pe zi. Dupa 3-4 zile cresteti treptat consumul pâna la doza optima tolerata, fara a depasi doza maxima. Produsul se administreaza, înainte sau dupa masa, amestecat cu 200ml de lichide, de preferinta iaurt - pentru efecte maxime, iar în lipsa acestuia cu apa sau suc de fructe. Nu consumati pulberea ca atare, fara lichide, pentru ca va puteti îneca! Prima doza se administreaza dimineata, urmatoarele - în timpul zilei.

-Important:
-La scurt timp dupa administrare consumati obligatoriu 400ml apa. Pe parcursul curei, consumul de apa/lichide trebuie sa fie de 1,5-2 litri/zi. Pro-dusul poate fi consumat si seara, cu conditia sa aveti grija sa beti suficienta apa. Fibrele consumate fara o cantitate suficienta de lichide pot produce constipatie!

-În curele de slabire consumati produsul cu 20-30 de minute înainte de mese. Acest produs nu creeaza dependenta si poate fi consumat pe termen lung, ca supliment de fibre în alimentatie (4-8g/zi).

-Precautii/contraindicatii:
-pentru copii sub 12 ani, femei gravide sau care alapteaza, persoane cu afec-tiuni grave sau care au suferit interventii chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs. Conditii de pastrare: ferit de lumina si umezeala, la o temperatura sub 22 grade Celsius sau în frigider.

-2) -LIVERHELP, ceai detoxifiant si hepatoprotector 100% natural
LiverHelp:
-Alimentatia nesanatoasa, stresul ne afecteaza sanatatea, ficatul fiind poate primul care oboseste din cauza stilului de viata dezechilibrat. Alimentatia excesiva, mesele neregulate determina ficatul sa îsi faca rezerve din grasimi, care se depoziteaza în ficat si duc la aparitia ficatului gras. Detoxifierii realizate cu produsul ColonHelp este bine sa i se alature o cura cu LiverHelp, ceai detoxifiant si hepatoprotector, un produs 100% natural. LiverHelp este recomandat pentru detoxifiere, pentru afectiuni hepato-biliare, ficat gras, colesterol marit, reglarea glicemiei.

-LiverHelp este un protector hepatic, biliar si detoxifiant, 100% natural, din plante medicinale specifice.

-LiverHelp este un supliment alimentar sub forma de ceai, recomandat atât preventiv, pentru pastrarea sanatatii, cât si ca adjuvant în afectiunile hepatice.

-LiverHelp este indicat pentru ameliorarea diferitelor afectiuni hepato-biliare si digestive.

-Datorita efectelor antioxidante ale silimarinei naturale continuta de armurariu, denumit popular si “salvatorul ficatului”, LiverHelp contribuie la protectia lipoper-oxidativa a ficatului de actiunea unor toxine puternice si a alcoolului, ajuta la cresterea capacitatii de rege-nerare a tesutului hepatic si la reducerea efectelor secundare ale medicatiei hepatotoxice, inclusiv chimioterapiei.

-Poate fi util în ciroze si insuficiente hepatice ca agent de refacere a celulei hepatice aflata deja în distructie.

-Ajuta în caz de hepatite virale A, B si C sau hepatita toxica.

-În urma unei cure complete se obtin rezultate foarte bune pentru sanatatea ficatului si a cailor biliare, stimulând secretia biliara si reducând riscul de aparitie a calculilor biliari.

-Adjuvant util în stari anorexice, în helmintiaze, obezitate, guta, LiverHelp ajuta ficatul sa elimine toxinele din sânge.

-În timpul curei cu ceai LiverHelp se pot obtine rezultate foarte bune chiar si în stari febrile, când contribuie la scaderea febrei.

-Ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sânge si în reumatism. Datorita efectelor progesteronice si estrogenice este recomandat pentru diminuarea efectelor nedorite ale menopauzei si pentru reducerea durerilor menstruale.

-Poate fi utilizat în tratamentul gastritelor hipoacide.

-Contribuie la tratarea si vindecarea anemiei, acneei, varicelor, hemoroizilor, fermentatiilor intestinale, reduce balonarile si flatulenta si stimuleaza diureza.

-Important!
-Ceaiul LiverHelp este un foarte bun protector si adjuvant al ficatului în orice terapie medicamentoasa cronica.

-Ingrediente:
-fructe de Armurariu – Silybum maria-num
-Papadie (planta întreaga) – Taraxacum officinale
-flori de Trifoi-rosu – Trifolium pratense
-radacina de Ghintura albastra – Gentiana asclepiadea
-radacina de Lemn-dulce – Glycyrrhiza glabra.

-În interiorul flaconului se afla o lingurita dozatoare.
-O lingurita dozatoare rasa contine ~ 4 g de produs.

-Mod de administrare:
-În caz de afectare minora a ficatului (steatoza hepatica, ficat obosit etc.), precum si preventiv, pentru pastrarea sanatatii, se face o cura de detoxifiere a ficatului de 3 luni, o data sau de doua ori pe an.

-În caz de afectare grava a ficatului este necesara o cura de regenerare hepatica de 3-6 luni. Cura de regenerare se poate repeta dupa o pauza de 1-2 luni.

-Produsul poate fi administrat si ocazional în stari de extenuare fizica sau intelectuala, în caz de greturi, stari de voma, dupa excese alimentare sau de alcool.

-Doze uzuale:
-Adulti si copii peste 12 ani:
- 2-3 lingurite dozatoare pe zi (8-12 g) – în cure de detoxifiere; 3-4 lingurite dozatoare pe zi (12-16 g) – în cure de regenerare hepatica.

-Copii 4-12 ani – 1 lingurita dozatoare pe zi (4 g), la recomandarea medicului.

-Doza maxima recomandata:
- 5 lingurite pe zi (20 g).

-Mod de preparare:
-În 1-1,5 litri de apa clocotita se pun 2-3 lingurite dozatoare de ceai LiverHelp, se mai fierb minimum 1 minut, maximum 2 minute, dupa care ceaiul se acopera, se lasa la racit, se strecoara si se bea neîndulcit.
Daca nu doriti sa preparati tot ceaiul odata, va puteti pregati câte o cana de ceai de 2-3 ori ori pe zi, din câte o lingurita dozatoare la 300-400 ml apa.

-Important:
-În situatiile în care nu aveti posibilitatea sa va preparati ceaiul sau daca nu aveti voie sa consumati multe lichide (de ex. ciroza decompensata), puteti consuma pulberea de LiverHelp ca atare: 3-4 g de pulbere se tin sub limba 10-15 minute, apoi se înghit cu un pahar cu apa.

-Acest produs nu creeaza dependenta si poate fi consumat pe perioade mai lungi, ca produs de întretinere si detoxifiere a ficatului si a aparatului digestiv.

-Precautii/contraindicatii:
-pentru copii, femei gravide sau care alapteaza, persoane cu afectiuni grave sau care au suferit interventii chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

-Conditii de pastrare:
-se va pastra la temperaturi sub 22°C, ferit de lumina si umezeala, în ambalajul original. Flaconul se va tine închis între administrari.



60.61 lei 65.88
-8%

IN STOC


69.54 lei 73.20
-5%

IN STOC


69.97 lei 76.05
-8%

IN STOC


88.88 lei 93.56
-5%

IN STOC


86.16 lei 91.66
-6%

IN STOC


82.18 lei 86.51
-5%

IN STOC


40.38 lei 43.42
-7%

IN STOC


44.18 lei 47.51
-7%

IN STOC


75.15 lei 81.68
-8%

IN STOC


68.32 lei 74.26
-8%

IN STOC


69.48 lei 73.14
-5%

IN STOC


98.41 lei 103.59
-5%

IN STOC


254.46 lei 262.33
-3%

IN STOC


226.81 lei 236.26
-4%

IN STOC


219.34 lei 228.48
-4%

IN STOC


212.83 lei 219.41
-3%

IN STOC