Chaga C-Max Extract concentrat 60cps PROVITA

Producator: PROVITA NUTRITION
Brand: PROVITA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 87.46 lei
Pret remediu.ro:
76.05 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ciupercile terapeutice au devenit un remediu alternativ de preferinta atat pentru doctorii naturisticat si pentru cei care se intereseaza personal de sanatatea lor. Capacitatea ciupercilor terapeutice de a preveni si de a trata cancerul si alte probleme legate de sistemul imunitar si sanatatea generala au condus la integrarea lor in protocoale pro-imunitare si anti-cancerigene de catre doctorii japonezi si chinezi, atat in scop terapeutic cat si preventiv.

Ciuperca siberiana Chaga (Inonotus obliquus), o ciuperca din familia Basidomycete a fost folosita de secole in medicina populara ca un remediu traditional atat contra bolilor tumorale cat si in general contra imbolnavirilor gripale in zonele reci, nord-estice ale Rusiei, Bealrus, Polonia precum si in Finlanda si tarile Baltice. Folosirea ei a migrat apoi catre sud fiind integrata si in medicina traditionala chineza. Recent, aceasta ciuperca a atras atentia cercetatorilorefectuandu-se numeroase studii asupra efectelor terapeutice ale polizaharidelor prezente in Chaga.

In medicina populara ruseasca Chaga este denumita si „ciuperca neagra” sau „gaga” in slavona.

In 1999, Mizuno a concluzionat ca hidro-extractul de Chaga prezinta efecte anti-tumorale. Aceleasi concluzii le-au tras si Wasser si Weis tot in 1999. Un studiu mai recent condus de Hwang in 2003 a concluzionat ca hidro-extractul de Chaga opreste proliferarea celulelor canceroase proportional cu durata administrarii. Intr-un studiu din 2007 efectuat pe soareci de laborator, Chen  a demonstrat ca extractul de Chaga inhiba semnificativ proliferarea celulelor S 180 in cazul sarcomei iar Youn  a demonstrat acelasi efect in cazul carcinomei celulelor hepatice HepG2.

Se stie faptul ca dereglarea nucleului ADN-ului si mutatia acestuia prin efect oxidativ contribuie semnificativ la aparitia cancerelor majore precum sunt cele de colon, prostata si san. Gradul de degradare (mutatie) a ADN-ului este astazi unul din markerii biologici cei mai sensibili si eficienti pentru evaluarea stressului oxidativ rezultat din inbalanta intre generarea de radicali liberi si tinerea lor sub control prin mecanisme antioxidante.

In 2008, studiile efectuate de Seung-Shi Ham  la Facultatea de Biologie a Universitatii Kangwon din Coreea au concluzionat ca extractul de Chaga are un puternic efect anti-mutagen, efect important pentru preventia cancerelor si stoparea proliferarii celulelor canceroase.

Un studiu din 2009 efectuat de Q. Van  la Universitatea Winnipeg din Canada a concluzionat ca extractul de Chaga are si un efect anti-inflamator specific. Inflamatia si raspunsul imunitar sunt de fapt o succesiune de reactii celulare implicand generarea si eliberarea de mediatori celulari imunologici precum citocinele (Wu et al., 2008). Daca procesul de eliberare de citocine nu este tinut sub control (modulat), un volum prea mare de citocine active poate ataca organismul cu efecte devastatoare (atac autoimun).

Nu este, deci, suficient sa se actioneze contra inflamatiei, trebuie simultan modulat si sitemul imunitar pentru a evita efectele auto-imune. Un studiu efectuat in 2007 de Kee-Cheol Song la spitalul din cadrul Universitatii Daejeon, Coreea a pus in evidenta efectul imunomodulator simultan cu cel anti-inflamator al extractului de Chaga.

Alaturi de celelalte ciuperci terapeutice (Reishi, Agaricus, Shiitake, Maitake), Chaga C-Max vine si completeaza arsenalul terapeutic.

Combinarea acestor ciuperci precum si asocierea lor cu alte suplimente sinergice sau complementare precum Super Immune Ultra, Serra Plus, Astragalus 9000, Goldenseal Coptis, AHCC, Coenzima Q10 etc. se va face de catre specialistul terapeut de la caz la caz si in functie de compatibilitate, intrucat fiecare individ reactioneaza diferit si fiecare afectiune are particularitatile ei.

In romanul sau autobiografic „Salonul cancerosilor” (1968), laureatul Premiului Nobel in literatura, Alexandr Soljenitzin a scris despre utilizarea si valoarea terapeutica a ciupercii Chaga C-Max, in baza propriei experiente intr-un spital de boli maligne din Taskent.

De ce este nevoie de vitamina C in compozitie?

Chaga contine zaharida polifenolica bergisterol cu actiune anti-cancerigena. Polizaharidele sunt alcatuite dintr-un mare numar de componente moleculare – milioane de atomi- si aceasta creaza dificultati de asimilare in organism. Vitamina C are proprietatea de a converti polizaharidele in oligoglucan care este usor absorbit de catre organism. Oligoglucanul activeaza macrofagele care trigereaza sistemul imunitar. Macrofagele sunt programate sa devoreze orice elemente straine din organism.

Bergisterolul ataca orice tip de localizare tumorala, si cu preponderenta impotriva celor hormono-dependente (san, uter, ovar, testicul, prostata) dar si ficat, stomac, melanom malign.

Compozitie

Extract 28:1 din ciuperca Chaga (Inonotus obliquus) 350 mg (standardizata sa contina minimum 20% polizaharide)
Vitamina C 50 mg
 

Administrare

Modul recomandat de administrare: 1 capsula de 2 ori pe zi de preferinta pe stomacul gol sau dupa sfatul specialistului terapeut.

Recomandari

  • Pentru preventie si intretinere: 1 capsula intre mese zilnic sau o zi da una nu.
  • Chaga C-Max se poate combina de catre consultatul de specialitate cu celelelate ciuperci terapeutice pentru a crea un efect sinergistic in functie de tipul si gravitatea bolii.
Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Chaga350.00mg
Vitamina C50.00mg

Alte produse similare

Myco defense NATURES WAY
Myco defense
NATURES WAY
Imunitate cu 7… FARES
Imunitate cu 7…
FARES
Lotiune malavit DAMAR
Lotiune malavit
DAMAR

Parerile clientilor

Exceptionala ciuperca
Un dar al naturii extrem de bine-venit in lupta cu nemilosul si ingrozitorul cancer. Natura nu minte niciodata, bine spunea Mihai Eminescu. Multumesc!
scrisa de Nicu / 12.05.2021 13:05
Sper sa aibe rezultatul scontat.
scrisa de Remus / 27.03.2021 17:04

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Reishi Bio-Active 5000
180cps PROVITA

164.43 lei
Maitake Forte
60cps NEW ROOTS

203.18 lei
Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Chaga C-Max Extract concentrat de la PROVITA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 76.05 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Ciuperci si contine chagavitamina c, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Chaga C-Max Extract concentrat 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PROVITA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre chaga:

Nu am gasit vreun articol relevant.