PROVITA NUTRITION

Toate produsele din portofoliul Provita Nutrition sunt fabricate exclusiv in Canada sub normele de calitate GMP, ISO 9001 sau QCMS si verificate atat de laboratoarele producatoare cat si de managerul de asigurare a calitatii (QA) angajat de Provita Nutrition & Health Inc. Numai astfel putem sa onoram misiunea noastra enuntata mai sus.

Pe langa produse din portofoliu oferite de la firmele colaboratoare Organika, New Roots, Nature’s Harmony, Konig Laboratorium, Provita Nutrition & Health Inc. a inceput productia si distributia in America de Nord a unor produse noi si unice realizate prin asocierea si colaborarea cu grupuri de nutritionisti Canadieni recunoscuti precum si cu laboratoare de prestigiu precum Celex Laboratories Inc., Prime Health Ltd. si Canadian Phytopharmaceuticals Inc.

Multe dintre aceste produse noi fie au fost deja avizate fie sunt in curs de avizare la Institutul de Bioresurse Alimentare Bucuresti in vederea distributiei si in Romania.

Prin Protocolul de colaborare semnat in luna Iunie 2009 de catre Provita Nutrition & Health Inc. si Celex Laboratories Inc. se vor cerceta, testa si produce o gama de produse noi, cu actiune si eficienta superioara, capabile sa se adreseze problemelor de sanatate cele mai acute cu grad ridicat de frecventa si de recurenta in randul populatiei.

 

Produse Natural factors

25 rezultate

Vision factors

66.76 lei
IN STOC
Saw palmetto forte

73.14 lei
LA COMANDA
Garlic Rich

61.30 lei
LA COMANDA
Siberian ginseng

54.68 lei
LA COMANDA
Sore throat relief

46.54 lei
LA COMANDA
Rutin

41.17 lei
LA COMANDA
Tranquil sleep

86.39 lei
LA COMANDA
Pycnogenol

120.00 lei
LA COMANDA
Super cod liver oil

65.16 lei
LA COMANDA
Soy isoflavone

53.19 lei
LA COMANDA
Lactase enzyme - lactaza

78.46 lei
LA COMANDA

59.84 lei
LA COMANDA
Ai gasit ce cautai?