albeena laptisor de matca

Prospect ARTROSTOP PLUS 30 cps WALMARK

Pret magazine: 73.4 lei
Pret remediu.ro:
63.83 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17
Compozitie:

Glucozamin hidroclorit, MSM (metilsulfonilmetan), Boswellia (Boswellia serrata),Manganul.

Administrare:

Atentie: Acest produs este un supliment nutritiv. A nu se administra la copii, femei gravide sau care alapteaza. 3 tablete pe zi, luate cu apa. Se recomanda administrarea pe o perioada de minim 4-12 saptamani. Dupa un interval de 2 luni de pauza, cura se poate repeta.

Continut:
60 capsule

Indicatii:

ArtroStop PLUS este un produs pretios ce ofera articulatiilor si intregului aparat locomotor ingredientele nutritive necesare functionarii optime. MSM este abrevierea uzuala folsita pentru metilsulfonilmetan, o substanta foarte importanta in sinteza colagenului. Aceasta are o influenta pozitiva semnificativa asupra pielii, parului, unghiilor si tesuturilor moi. MSM contribuie semnificativ la ameliorarea simptomelor inflamatorii asociate osteoartrozei. Extractul din scoarta arborelui Boswellia (Boswellia serrata) are un important efect antiinflamator,cu aplicatie in leziunile articulare de tip atrozic. Glucozaminul este o substanta pezenta in mod natural in organismul uman, ca element fundamental in sinteza colagenului si a altor substante responsabile de buna structura si functionalitate a cartilajelor articulare. Cercetarile recente au demonstrat efectele sale antiinflamatorii, ca si rolul esential in refacerea cartilajului articular. Modificarile articulare de tip degenerativ, inflamator sau post-traumatice au ca si consecinte directe ingustarea cartilajului articular si scadere concentratiei de glucozamin. Glucozaminul hidroclorit reprezinta cea mai pura forma de glucozamin continand pana la 99% substant activa. Datorita masei moleculare mici, aceasta substanta patrunde eficient in interiorul cartilajelor articulare afectate. Ca element mineral de structura, manganul participa la formarea cartilajelor, oaselor si tesuturilor moi.

Efecte:


Asigura un aport optim al substantelor necesare structurii fiziologice si activitatii cartilajelor articulare; efecte benefice asupra functionarii articulatiilor (imbunatateste mobilitatea artriculara); este eficient in ameliorarea simptomelor precoce ale afectarii articulatiilor membrelor si coloanei vertebrale; prezinta efecte pozitive in cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor (munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate) si in recuperarea articulara dupa traumatisme ale aparatului locomotor; stimuleaza sinteza de colagen; imbunatateste proprietatile mecanice si rezistenta articulatiilor.
OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
13 ,87 LEI
27,74

-50%
60 ,80 LEI
121,60

-50%
44 ,50 LEI
89,00

-30%
14 ,45 LEI
20,65

-25%
13 ,00 LEI
17,35

-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!