Probio vital d128 20cps FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: capsule, 20 buc
Pret vechi: 41.56 lei
- 20%
Pret remediu.ro:
33.25 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ajuta la echilibrarea microflorei naturale a intestinului si la normalizarea tranzitului intestinal.
Contribuie la mentinerea florei intestinale normale in cazul administrarii de antibiotice.

INGREDIENTE/CAPSULĂ:
-Saccharomyces boulardii 250 mg (5 miliarde celule/capsula)
-tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosi tuber) 150 mg
-fructe de merisor (Vitis idaeae fructus) 100 mg

Învelisul capsulei este pe baza de celuloza vegetala.
Saccharomyces boulardii este o specie de drojdie utilizata extensiv in ultima vreme ca probiotic, pentru care s-au identificat mai multe mecanisme de actiune directa asupra microorganismelor proprii organismului sau asupra celor potential patogene. Multe studii clinice si experimentale au evidentiat rolul benefic al acestei drojdii pentru tractul gastro-intestinal. Printre actiunile sale se remarca reglarea homeostaziei microbiene proprii intestinului, capacitatea de reducere a abilitatii microorganismelor potential patogene de a coloniza mucoasele, modularea raspunsului imun sistemic si local, stabilizarea functionarii barierei gastrointestinale si inducerea activitatii enzimatice care favorizeaza fenomenele de absorbtie si nutritie. Studiile stiintifice au demonstrat un mare potential al acestei drojdii in normalizarea tranzitului intestinal prea accelerat si cu scaune inconsistente, prin reducerea supresiei florei locale cauzate de administrarea antibioticelor, dar si in cazul persoanelor in varsta, la persoanele suferind de diabet, supraponderale, la fumatori sau persoane cu nivele ridicate de stres.
Tuberculii de topinambur contin o cantitate insemnata de inulina, care este considerata o substanta prebiotica eficienta in stimularea cresterii bacteriilor benefice, fiind un potential substrat pentru procesul de fermentatie bacteriana. Prebioticele sunt substante care stimuleaza selectiv cresterea si activitatea anumitor specii de bacterii in intestin, de obicei bifidobacterii si lactobacili, cu beneficii pentru sanatate. Întretinerea activitatii bacteriilor intestinale utile este, de asemenea, un fenomen cu actiune inhibanta asupra microorganismelor potential patogene. În studii experimentale, suplimentarea dietei cu inuline a aratat, de asemenea, un potential de ameliorare a conditiei fierului in organism, imbunatatind biodisponibilitatea acestuia; pe langa aceasta, inulinele au aratat si o potentare a absorbtiei calciului si a magneziului. De asemenea, ofera conditii optime dezvoltarii echilibrate a florei saprofite in intestin.
Fructele de merisor contin arbutina si saponine care favorizeaza reducerea microorganismelor potential patogene de la nivelul tractului digestiv. Prin aceasta, ofera conditii optime dezvoltarii echilibrate a florei saprofite in intestin.
Contribuie la reglarea tranzitului intestinal accelerat, prin imbunatatirea consistentei si reducerea frecventei scaunelor.  De asemenea, prin continutul in polizaharide, sustin flora de fermentatie.

BENEFICII ALE UTILIZĂRII:
-ajuta la restabilirea si intretinerea florei intestinale proprii
-sustine cresterea si activitatea bacteriilor intestinale saprofite „prietenoase”
-contribuie la reechilibrarea microflorei naturale a intestinului in cazul administrarii antibioticelor
-contribuie la impiedicarea colonizarii intestinului cu alte bacterii potential patogene
-ajuta la normalizarea tranzitului intestinal
-favorizeaza digestia si sustine imunitatea

ATENŢIONĂRI:
Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. A se administra la distanta de 2 ore fata de antibiotic.

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:
Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.
Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
Datorita naturii sale fungice, nu trebuie administrat simultan cu medicamente antifungice.
La dozele recomandate nu au fost semnalate interactiuni si efecte secundare.

MOD DE ADMINISTRARE:
Copii intre 3-12 ani: 1 capsula pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. Continutul capsulei se amesteca intr-o lingura de iaurt.
Copii peste 12 si adulti: 1 capsula de 2 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi.
Durata curei: 7-10 zile. Cura se poate repeta la nevoie.

SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ:
Acest produs contine celule vii, asadar nu il combinati cu bauturi sau alimente foarte fierbinti (peste 50 0C) sau foarte reci sau cu bauturi alcoolice.
Daca tranzitul intestinal este prea accelerat si cu scaune moi, evitati consumul de alimente crude, fructe si legume, alimente picante, precum si alimente si bauturi fermentate.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Saccharomyces boulardii250.00mg
Topinambur150.00mg
Merisor100.00mg

Alte produse similare

Saccharomyces boulardii… JARROW FORMULAS
Saccharomyces boulardii…
JARROW FORMULAS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Sirop de tuse cu miere
250ml ALBEENA

29.00 lei
Probio vital d128 de la FARES are un gramaj de 20cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 41.56 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine saccharomyces boulardiitopinambur, merisor, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Probio vital d128 20cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre saccharomyces boulardii:

Nu am gasit vreun articol relevant.