•
Gluten bio din grau pentru prepararea Seitan-ului. Din continutul unui pachet se obtin aproximativ 350g de seitan, cantitate suficienta pentru 4 persoane. Mod de preparare: in 125ml de apa se adauga 3-4 linguri de seitan instant amestecand bine cu o furculita pentru a nu se forma cocoloase, pana ce se absoarbe toata apa. Intr-un vas se pun la fiert 1,5l apa, se adauga 10cm alge Kombu, sare, ghimbir si 3-4 linguri sos Tamari. Se rup bucati din pasta de seitan de marimea unei nuci, se aplatizeaza cu degetele si se fierb 30 de minute la foc mic. Seitanul astfel obtinut, se poate pastra la frigider. Apa in care a fost preparat se utilizeaza in diverse retete.
Informatii produs *Gluten bio din grau. *ingrediente din agricultura bio. Valori nutritionale 100ml de produs contin in medie: Valoare energetica: 406kcal/1699kj Proteine: 82.2g Carbohidrati: 4.7g Grasimi: 6.5g