Picaturi naturale pentru tensiune 50ml REMEDIU

Producator: BIONATIV
Brand: REMEDIU
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 21.26 lei
Pret remediu.ro:
18.49 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ingrediente: extract 1:10, în soluție hidroglicerică cu 50% v/v glicerină vegetală, din următorul amestec de plante: păducel, fructe – Crataegus monogyna 20%; roiniţă, părţi aeriene – Melissa officinalis 15%; traista ciobanului, părţi aeriene – Capsella bursa-pastoris 15%; talpa-gâştei, părţi aeriene – Leonorus cardiaca 15%; sunătoare, părţi aeriene – Hypericum perforatum 10%; troscot, părţi aeriene – Polygonum aviculare 10%; vâsc, frunze şi ramuri – Viscum album 10%; valeriană, rădăcini – Valeriana officinalis 5%.

Mod de utilizare: Adulţi şi copii de peste 14 ani: de 3 ori pe zi câte ½-1 linguriţă de produs la o ceaşcă de ceai sau apă. Copii între 3 şi 14 ani: de 3 ori pe zi câte o jumătate de linguriţă de produs la o ceaşcă de ceai sau apă. Se consumă cu 30 de minute înainte de masă. Se recomandă cure de 2-3 săptămâni. După o pauză de 3 zile, cura se poate relua până la obţinerea rezultatelor dorite.

La dozele şi la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, excepţie putând face unele persoane alergice la oricare plantă din compoziţie. Contraindicații: Alergie la oricare din ingrediente.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

utile si in urgenta
sunt f bune. chiar daca sunt 7tinctura, se poate folosi apa calda si se evapora alcool. sunt excelente chiar in urgenta. nu stiu daca e corect sa scazi rapid o tensiune mare, dar ele cu asta se ocupa. am inceput sa folosesc multe produse remediu.
scrisa de Camelia Vrabie / 15.02.2023 16:52

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Picaturi naturale pentru rinichi
50ml REMEDIU

18.49 lei
Picaturi naturale pentru tensiune de la REMEDIU are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 18.49 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Tincturi si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Picaturi naturale pentru tensiune 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REMEDIU ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.