albeena laptisor de matca

Prospect PEDOMETRU WALKING STYLE III OMRON


Detalii:Pedometrul urmareste activitatea dumneavoastra fizica. Numara pasii pe perioada plimbarii si mersului aerobic.

Pedometrul determina caloriile arse si distanta parcursa. Dupa 10 minute de mers rapid si constant, modul aerobic este activat. Acest mod va ajuta in cladirea unei mai bune sanatati. Datele tale sunt stocate in memorie pe parcursul a 7 zile.

Pedometrul are un design modern si compact care se potriveste cu noul mod de viata si cu oamenii moderni.Dispune de senzor de acceleratie si pe verticala si pe orizontala (poate fi purtat in buzunarul pantalonilor, la camasa, in geanta sau servieta).

Arata caloriile arse precum si cantitatea de grasime.
Modul aerobic motiveaza exercitiile in plus.

Memorie pe afisaj timp de 7 zile.
Ceas.
Snur de fixare inclus in pachet.

Cati pasi trebuie sa mergem pe zi?

Pentru mentinerea sanatatii si reducerea riscului aparitiei bolilor cronice, ar trebui efectuati 10.000 de pasi zilnic. Pentru pierderea cu succes a greutatii, numarul acestora ar trebui sa fie intre 12.000 si 15.000 de pasi.
Se poate spune ca pedometrele integreaza exercitiul fizic in viata de zi cu zi.
Mersul poate face toate acestea si chiar mai mult! Fie ca incepi un program de mers sau esti in general un individ caruia ii plac plimbarile, sanatatea ta joaca un rol important in deciziile tale. Dar cand vorbim despre mers pentru sanatate, trebuie sa vedem dincolo de beneficiile psihice. Oricum sanatatea este o fabrica bogata in trairi psihice, mentale, emotionele si spirituale. Daca oricare din aceste obiceiuri devine fragil din orice motiv, poate slabi intreaga fabrica.
Ce mananci, cat de mult dormi, cum manuiesti relatiile personale si profesionale, cum vezi lumea si locul tau in ea toate aceste lucruri influenteaza starea ta de bine si de putere. Ele au un adevarat impact si asupra corpului tau. Acelasi lucru poate fi spus si despre mersul pe jos. El mentine sanatatea in orice sens fizic, mental, emotional si spiritual. Acestea imbunatatesc si echilibreaza intreaga ta viata. Fara mirare psihologul grec Hippocrates sustinea ca mersul pe jos este cea mai buna sanatate a omului.
Indiferent ca sunteti la serviciu sau in timpul liber un pedometru poate tine cont de activitatile dumneavoastra fara efort si foarte precis. Da sansa oamenilor sa isi masoare efortul-lucru important in momentul in care exista un tel stabilit.

Cand sunt folosite corect ca parte a unui program de antrenament pedometrele aduc mari beneficii sanatatii.
Cercetatorii au dovedit ca pedometrele sunt un mod eficient de a adopta un stil de viata sanatos pentru ca foloseste ca unealta de incurajare pentru exercitiul regulat. In momentul in care o persoana este informata si cunoaste felul in care se misca va fi mult mai inclinata sa ia masuri asupra acestui aspect.

Stabiliti cat vreti sa cheltuiti pentru ca apoi sa va concentrati asupra celor ce sunt in bugetul dvs.
- fiti siguri ca cel ales este confortabil cand il purtati. Alegeti un pedometru care se potriveste imbracamintii si tinutelor purtate in mod normal
- alegeti un pedometru care sa aiba inclus in pachet clips si siret pentru a va asigura ca nu il pierdeti.

Ce functii are un pedometru?
Toate pedometrele numara pasii dar mai nou ele au si alte functii adaugate, ca de exemplu:
- calorii consumate
- distanta parcursa
- cronometru
- memorie

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
25 ,00 LEI
31,27

-20%
6 ,78 LEI
8,48

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,51 LEI
34,39

-20%
32 ,51 LEI
40,64

-20%
27 ,00 LEI
33,75

-20%
24 ,04 LEI
30,05

-20%
6 ,78 LEI
8,47

-66%
15 ,28 LEI
44,38

-50%
9 ,00 LEI
18,10

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75
» Mai sunt inca 12 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!