•
Descriere Produs in Romania! Mod de preparare: Boabele de soia se spala si se lasa la inmuiat 2-3 ore, apoi se fierb, folosindu-se in diferite combinatii cu legume, smantana, cascaval, etc. Pate de soia: Ingrediente: 200g boabe de soia, 200g unt, 1-3 galbenusuri ou, sare, condimente (chimen, piper, cimbru), patrunjel, 2-3 catei de usturoi, o ceapa. Boabele de soia se fierb, se zdrobesc pana devin o pasta omogena. Se amesteca impreuna cu untul, galbenusurile, patrunjelul, usturoiul si ceapa, taiate marunt. Soia verde prajita: Dupa fierbere se pune la cuptor cu sare si condimente dupa gust. Se coace timp de 30 minute la foc potrivit. Se consuma precum alunele, avand un gust savuros si fiind foarte hranitoare. Contine: Soia NU contine gluten! Valori energetice/100g: 451kcal (1907 kj) Proteine: 39.6% Lipide: 21.6% Carbohidrati: 32.7% Fibre: 8.1% Vitamine: A, B1, B12, C, D1, D2, D3, F, H, K Minerale: Ca, Fe, Mg, P, K, Na, S, lecitina Indicatii: Soia este folosita in tratamentul febrei, a durerilor de cap, hiperactivitatii si este un un tonic foarte bun pentru plaman si stomac. Multe cercetari stiintifice actuale dovedesc ca produsele din soia reduc riscul de cancer de san, de colon sau prostata, scad nivelul colesterolului, previn bolile de inima, controleaza diabetul, previn osteoporpza si alina simptomele menopauzei cum ar fi bufeurile si transpiratiile nocturne.