•
Laptele praf se poate obtine prin diferite tehnologii .Lipidele-grasimile din boabele de soia trebuiesc eliminate prin tehnologie fizica sau chimica pentru evitarea rancezirii prafului-fainii obtinute.Indiferent prin ce metodain nici un caz nu se poate produce lapte praf cu standard ecologic sau bio.LAPTE DE SOIA BIO SE POATE PRODUCE ACASA SI CONSUMAT IN 1-2 ORE,SAU CUMPARAT LA CUTIE SI STREILIZATA LA PESTE 125 C.LAPTELE PRAF DE SOIA se produce de firma noastra prin mixareaingredientelor necesare obtinerii unei bauturi placute la gust,cu valoarenutritiva apreciata,adresata unei alimentatii echilibrate.Ingrediente:izolat proteic de soia,grasime de palmier, maltodextrina,zahar,sare neiodata,aroma vegan de lapte.Continut proteine 12 glipide 35 gglucide 50 gAcest mix fiind reconstituit adica la 1 parte lapte praf se adauga 10 partiapa,bautura obtinuta va avea urmatorul continutproteine 1,2 glipide 3,5 gglucide 5 gCompozitia nutritiva comparativa a diferitele tipuri de lapte este urmatoarea: g/100g lapteA,Fito-FittB,mamaC,vacaD,capraE,oaieF,bivoilita......................A....B....C...D....E....FPROTEINE.....:1,2-1,1-3,2-3,1-5,4-4,5LIPIDE..........:3,5-4,2-3,9-3,5-6,0-8,0GLUCIDE.......:5,0-7,0-4,8-4,4-5,1-4,9COLESTEROL.:0,0-var.-14- 10- 11 - 8