•
FAINA DIN SOIA NEMODIFICATA GENETIC SOLARIS - 500 G
CE CONTINE Contine acizi grasi Omega 3 si Omega 6, proteine, fibre, vitaminele A, B2, B5, B6, C, D, E. Are 40% proteine, 20% grasimi, 20% acizi, 10% apa, 5% celuloza si 5% reziduuri minerale (fier, potasiu, calciu).
ISTORIC In jurul anului 2853 I.C, legendarul imparat al Chinei, Shennong, a proclamat 5 plante ca fiind sacre: orezul, graul, orzul, meiul si soia. Supranumita de asiatici “carnea fara oase”, soia a patruns in Europa abia la inceputul anilor 1700, iar in Statele Unite in 1765. Insa adevaratele ei virtuti au fost descoperite, in afara Asiei, abia la inceputul anilor 1900.
CUM ACTIONEAZA Faina de soia este un inlocuitor al fainurilor albe. Are un continut mai scazut de zaharuri decat faina alba de grau. Proteina de soia, prelucrata corect, este singurul aliment vegetal care ofera corpului toti aminoacizii esentiali. Este o sursa bogata de antioxidanti.
PENTRU CE RECOMANDAM Protejeaza vasele sanguine, previne ruperea arterelor si reduce incidenta bolilor de inima si intareste sistemul imunitar. Datorita fibrelor pe care le contine (care micsoreaza nivelul de zahar din sange), soia poate fi consumata si de diabetici.
CUM SE CONSUMA Se foloseste pentru a da consistenta mancarurilor.